❌ Aalborg – Silkeborg, Superliga, 3 Iunie

Home » ❌ Aalborg – Silkeborg, Superliga, 3 Iunie

Ne pregătim să încheiem socotelile în acest weekend și cu Superliga din Danemarca, unde în ultima etapă avem meciuri fotbal ce ne fac cu ochiul pentru a miza și a scoate profit. Meciul Aalborg – Silkeborg se joacă sâmbătă, 3 iunie, de la ora 15:00, pe Aalborg Portland Park (Aalborg), în faza de play-out. În cazul unui succes în acest meci, gazdele sunt sigure de salvarea de la retrogradare.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Aalborg – Silkeborg

AB Aalborg

Deși este un nume destul de important din fotbalul danez, iată că Aalborg a ajuns să aibă emoții cu retrogradarea în acest sezon până în ultima rundă. Chiar dacă se află la mâna sa și printr-un succes cu Silkeborg s-ar salva din a pica în al doilea eșalon, Aalborg are de analizat intens de ce a ajuns în această situație. Principala problemă ar fi parcursul din sezonul regulat, când Aalborg a încheiat chiar ultima această fază a competiției. Și așa a avut de tras tot mai tare în play-out pentru a se remedia situația de îndreptare direct către retrogradare.

După o serie foarte bune de rezultate la startul celei de-a doua faze de campionat, Aalborg părea că scapă chiar mai devreme de ultima rundă de primejdia retrogradării. În schimb, ultimele trei partide au adus trei eșecuri – cu un singur gol marcat în acest interval de Aalborg – iar acest parcurs a atras-o din nou în zona extrem de periculoasă pe AB.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Echipa probabilă și absenți:

  • Mantl – Ludewig, Kramer, Thelander, Granli – Bakiz, Hojholt, Ferreira – Fossum, Helenius, Andersen
  • Absenți: Pedersen, Pellesen (accidentați)

SIF Silkeborg

Dintr-o participantă în Conference League ce își disputa cu Anderlecht calificarea în primăvara europeană, sezonul lui Silkeborg a decurs din ce în ce mai rău. A ratat accesul în play-off și a trebuit să se mulțumească doar cu faptul că nu va retrograda în acest sezon, prin prisma prezenței sale în partea inferioară a campionatului. Nici măcar nu și-a menținut o serie bună de rezultate pentru a putea să spere la câștigarea fazei de play-out, ce i-ar fi adus o nouă șansă de participarea în cupele europene prin intrarea la baraj cu o echipă din play-off.

După ce a avut un parcurs cu șapte meciuri în campionat, fără să fi câștigat vreo unul, ci doar două remize ca puncte contabilizate, iată că Silkeborg a regăsit suflul victorios pe final. În ultimele trei runde a reușit să câștige de două ori, de fiecare dată cu 1-0, iar în runda precedentă a făcut 3-3 cu Midtjylland – încurcând socotelile liderului înaintea finalului de sezon.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Echipă probabilă și absenți:

  • Larsen – Sonne, Salquist, Busch, Engel – Mattsson, Brink, Klynge, Jorgensen, Kusk – Adamsen
  • Absenți: Dahl, Felix, Kaalund, Klitten, Thordarson (accidentați)

Meciuri fotbal Aalborg – Silkeborg

Cele două echipe se cunosc foarte bine pentru că s-au întâlnit de cinci ori până acum în actualul sezon. Au fost două victorii pentru Silkeborg în sezonul regulat, pe vremea parcursului mizerabil al lui Aalborg, 3-1 și 2-1. Întâlnirea din turul de play-out s-a lăsat cu scor egal, 2-2, la Silkeborg, iar de atunci au mai fost două dispute în semifinalele Cupei Danemarcei: 1-1 și 4-1 în favoarea lui AB.

Ponturi pariuri Aalborg – Silkeborg

1 (câștigă Aalborg) – cotă 1,75 (Mozzart Bet) ❌

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Nu știm cum stau cu omenia cei din Danemarca, dacă echipele se dau la o parte pe final de sezon la nevoie, dar e de mizat la pariuri sportive pe un succes al gazdelor. Aalborg are nevoie de victorie pentru a fi sigură că scapă de retrogradare și are și moral ascendent față de Silkeborg, după ce a fost 4-1 la precedenta întâlnire de pe Portland Park. Horsens și Lyngby, echipe aflate la egalitate de puncte cu Aalborg dar la distanță mare de golaveraj, joacă între ele, iar oricare echipă va câștiga se va salva dacă AB nu se impune cu Silkeborg.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status