Ponturi Championship, QPR – Sheffield United, 29-04-2022 

Home » Ponturi Championship, QPR – Sheffield United, 29-04-2022 

Un alt meci asupra căruia ne-am îndreptat atenția e confruntarea dintre Queens Park Rangers și Sheffield United, din cadrul etapei cu numărul 45 din Championship. Partida QPR – Sheffield United este programată vineri, 29 aprilie, pe Kiyan Prince Foundation Stadium, din Londra, cu începere de la ora 21:45. Mai multe detalii, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

QPR - Sheffield United

QPR: Formă echipă

QPR nu a avut un sezon prea bun. Cu ani în urmă, trupa de pe Kiyan Prince era una din prezențele constante în Premier League. Chiar cu rezultate bune. În ultimele sezoane însă, QPR se zbate în subsolul întrecerii din Championship. Echipa antrenată de Mark Warburton nu a făcut excepție în actuala stagiune. 

QPR e pe locul 11 cu două etape înainte de finalul sezonului. Fără nici o grijă sau vreo presiune, echipa lui Warburton ar trebui să joace mult mai dezinvolt în ultimele meciuri din campionat. Teoretic, QPR ar putea prinde locul 6, dacă face maxim de puncte. Iar adversara din această etapă pierde și ultimul meci din acest sezon. Forma de moment nu o ajută însă pe QPR. 

În ultimele 5 partide din campionat, elevii lui Warburton au doar un singur succes. 1-0 cu Derby. A fost cel de-al 18-lea succes stagional pentru QPR. Echipa mai are 9 remize și alte 17 eșecuri. Elevii lui Warburton încă se gândesc la poziția a 6-a, ultima care duce la barajul pentru promovare, dar acest obiectiv e condiționat de multe alte rezultate indirecte.  

QPR va juca însă la victorie partida cu Sheffield Utd. Și își va juca șansa până la capăt, chiar dacă doar teoretic elevii lui Warburton mai pot prinde top 6. Se anunță un meci mai mult decât disputat și nu e exclus să vedem goluri din ambele părți.  

Sheffield Utd: Formă echipă  

Sheffield Utd ocupă ultima poziție care duce la barajul de promovare, cu două etape înainte de finalul sezonului în Championship. Lupta însă va fi mai mult decât acerbă în aceste ultime runde din liga secundă din Anglia. 

Sheffield are doar două puncte deasupra următoarei clasate, Middlesbrough, iar orice pas greșit o poate scoate pe trupa lui Paul Heckingbottom din top 6. Se anunță două meciuri de foc pentru Sheffield în ultimele două runde. Cu QPR și liderul Fulham, deja cu bagajele făcute pentru Premier League. 

Forma de moment este bună pentru Sheffield. Echipa pregătită de Heckingbottom are un singur eșec în ultimele 5 partide din Championship. 1-2 cu Reading, pe propriul teren. În ultimul meci, Sheffield s-a impus la limită, 1-0 contra celor de la Cardiff. Lupta pentru locul 6 se va da în cel puțin patru echipe, cu cele mai mari șanse. 

Sheffiled are nevoie de cel puțin un punct în deplasarea de la QPR. O victorie ar fi scenariul perfect, dar misiunea de la Londra nu va deloc ușoară. Însă trupa lui Heckingbottom va lupta din greu pentru toate punctele puse în joc. 

Formații probabile  

  • QPR: Westwood; Sanderson, Barbet, Dunne, McCallum; Dozzell, Field; Amos, Chair; Thomas, Dykes
  • Sheffield Utd: Foderingham; Basham, Egan, Robinson; Osborn, Norwood, Berge, Stevens; Gibbs-White, Ndiaye; Sharp 

Meciuri directe QPR – Sheffield United

În ultimul meci direct, cel din tur, Sheffield Utd s-a impus cu 1-0, 

Ponturi pariuri QPR – Sheffield United 

X2&0-4 (Egal sau câștigă Sheffield, maxim 4 goluri) cota 1,40 Superbet

Cred că miza mult mai mare pe care o are formația oaspete își va spune cuvântul. QPR mai are doare șanse teoretice și chiar si cu o victorie, tot ar fi greu să prindă top 6. Sheffield traversează o perioadă mai bună și mizez pe că formația lui Heckingbottom nu va ceda. Și nici nu se vor marca mai mult de patru goluri.  

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total goluri meci – 2-4 cota 1,52 Betano

Miza e una clară pentru Sheffield. Iar oaspeții trebuie să marcheze dacă vor să spere la victorie. QPR nu va ceda fără luptă și nu ar fi exclus să marcheze și ei. Însă nu văd un meci cu foarte multe goluri. Mizez astfel pe o partidă în care golurile se vor încadra în intervalul indicat.  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status