Ponturi Cerundolo – Ruud, Miami Open, 01-04-2022

Home » Ponturi Cerundolo – Ruud, Miami Open, 01-04-2022

Tabloul masculin de la Miami Open a ajuns în faza semifinalelor, iar noi vom trece în revistă ultimele două partide rămase de disputat. Mai întâi vom analiza semifinala 1, dintre argentinianul Francisco Cerundolo și norvegianul Casper Ruud. Meciul este primul a zilei programat pe arena centrală și va începe după ora 20:00.

Cerundolo - Ruud

Francisco Cerundolo: Formă sportiv

Francisco Cerundolo a fost surpriza acestei ediții de la Miami. Aflat la debutul pe tabloul principal al unui turneu masters, argentinianul a impresionat și a dat toate calculele peste cap. Acum sud-americanul e la un pas de marea finală.

E drept, în ultimul meci jucat, Francisco a beneficiat de abandonul lui Jannik Sinner, care nu a scăpat de problemele medicale nici la Miami. Însă nu i se pot lua din meritele argentinianului, care până la meciul din sferturi, a trecut de nume importante din circuit.

Pe rând, sud-americanul a trecut de Reilly Opelka, Gael Monfils sau Frances Tiafoe, toți jucători importanți din circuit. E adevărat, în două partide și contra celor mai bine cotați adversari, Opelka și Sinner, argentinianul a profitat de abandonurile celor doi tenismeni, însă cum am zis, performanța e una de lăudat.

În semifinale, Cerundolo va da peste un alt jucător de top. Va mai reuși să facă o altă victimă sud-americanul? Greu de zis, pentru că la acest nivel intervine și factorul mental și emoțional. În orice caz, nu cred că Francisco se va face de râs în fața numărul 8 mondial.

Casper Ruud: Formă sportiv

Casper Ruud își continuă forma foarte bună de la Miami. Norvegianul a etalat un joc extrem de solid pe durata acestui turneu și își merită cu prisosință locul în penultimul act a competiției. Iar în ultimul meci, Ruud a trecut de favoritul doi a turneului.

A fost cea mai importantă victorie din acest sezon pentru norvegian. Ruud pleca cu șansa a doua în fața lui Alex Zverev, însă Casper a reușit să își gestioneze foarte bine starea emoțională și a etalat același joc solid. E drept, a cedat un set la 1 în fața neamțului, dar victoria nu poate fi pusă la îndoială.

A fost de altfel și cel mai greu test pentru norvegian la acest turneu. În afara victoriei cu Zverev, Ruud a trecut fără probleme de Laaksonen, Bublik și Norrie, fără să cedeze vreun set. Va fi cea de-a 4 semifinală masters din cariera norvegianului.

Și poate fi prima finală master din carieră pentru Ruud. Numărul 8 mondial pleacă mare favorit și dacă va reuși să își mențină nivelul de joc, dar și de concentrare, cred că victoria nu poate fi ratată de către norvegian.

Meciuri directe Cerundolo – Ruud

Va fi primul meci direct între cei doi jucători.

Ponturi pariuri Cerundolo – Ruud

Scor corect 2-0 Ruud cota 1,52 (Superbet)

Nu cred că va mai fi cazul unei noi surprize. Cerundolo și-a depășit cu mult condiția și prezența în semifinale e deja o mare performanță. Miza va apăsa mult pe umerii sud-americanului, care oricum nu se poate compara din nici un punct de vedere cu Ruud. Mizez pe un nou meci solid făcut de norvegian și un succes în minimum de seturi.

Victorie Ruud la H(3,5) game-uri cota 1,42 (Betano)

Ruud e la un nivel foarte ridicat. Iar jocul arătat în această săptămână a fost senzațional. Norvegianul a excelat la toate capitolele și mă aștept să-l domine și pe sud-american. Mizez pe un succes fără emoții pentru numărul 8 mondial!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status