Ponturi Bolivia – Brazilia, calificări Cupa Mondială

Home » Ponturi Bolivia – Brazilia, calificări Cupa Mondială

Un duel destul de interesant din campania de calificare îl reprezintă confruntarea dintre Bolivia și Brazilia. Partida va avea loc pe stadionul Hermano Silez, pe data de 30.03.2022 la ora 02.30. În rândurile ce urmează vă voi detalia această avancronică urmând ca la final să găsiți ponturile pentru meciul din grupa de calificare pentru Cupa Mondială din Qatar.

Bolivia - Brazilia FIFA World Cup
Bolivia – Brazilia FIFA World Cup

Bolivia – Noutăți, forma, echipa probabilă și absenți

Echipa gazdă revine pe Hermano Silez după ce în ultimele 3 meciuri, aceasta a reușit să înregistreze trei înfrângeri consecutive.

În ultimul meci din deplasare, Bolivia a pierdut cu scorul de 3-0 în fața celor de la Columbia. Din ultimul rezultat putem deduce că echipa din Bolivia nu a reușit, să dea randament în apărare, dar nici în atac. Cea mai recentă partidă disputată acasă a avut tot un final trist, pentru echipa antrenată de catre César Farías, deoarece a pierdut cu scorul de 3-2 împotriva celor de la Chile, dar putem observa totuși ca ofensiva celor de la Bolivia a reușit să înscrie de două ori prin Enoumba și Moreno.

În ceea ce privește locul Boliviei în clasament putem observa faptul că echipa antrenată de catre César Farías se află pe un regretabil loc 9, ceea ce înseamnă că se află pe penultimul loc. Elevii lui César Farías au izbutit să obțină doar 15 puncte în 17 etape, ceea ce înseamnă că pentru ei campania de calificare deja e pierdută, și nu ar mai avea matematic șanse spre calificare.

Poziție în clasament

Dacă tragem o privire asupra clasamentului putem observa cifra 38, în dreptul golurilor primite, ceea ce înseamnă că apărarea Boliviei a fost un eșec complet, iar ofensiva cu doar 23 de goluri nu a reușit să creeze un echilibru în favoarea echipei din Bolivia. În ceea ce privește numărul de goluri înscrise, Moreno este lider, cu 10 reușite, fiind golgheterul acestei campanii de calificare la Cupa Mondială din Qatar, dar totuși aceste goluri au fost insuficiente pentru un loc mai sus in clasament.

Obiectivul gazdelor se pare ca a fost distrus în timp, iar echipa antrenată de catre César Farías ar putea spera ca în meciul Bolivia – Brazilia să obțină un rezultat poztiv, și termine campania de calificare cu un rezultat cât mai bun.

Echipă probabilă și absenți

Din punct de vedereal lotului putem observa că va lipsi chiar golgheterul Moreno, și nu va putea să-și ajute echipa națională pentru a obține un rezultat poztiv. Cu siguranță jucătorii antrenați de către tehnicianul César Farías vor dori victoria sau un rezultat poztiv, dar în calea acestei dorințe va sta o echipa a Braziliei mult mai valoroasă.

  • Echipă de start : Cordano, Enoumba, Haquin, Carrasco, Sagredo, Fernandez, Menacho, Villarroel, Vaca, Garcia, Muntenegru.
  • Absenți: Moreno

Brazilia – Noutăți, forma, echipa probabilă și absenți

După un parcurs destul de bun, echipa antrenată de catre experimentatul tehnician Tite, vine pe stadionul Hermano Silez după ce în ultimul meci de acasă, Brazilia a obținut o victorie clară în fața celor de la Chile cu 4-0.

Pentru Brazilia au înscris Neymar, Vinicius Jr, Coutihno și Richarlison. De asemenea în ultimul meci din deplasare, Brazilia a obținut doar un punct în fața celor de la Ecuador, scorul de pe tabelă a fost de 1-1, iar pentru formația antrenată de către Tite a reușit, să înscrie în minutul 75 prin Torres. În ceea ce privește forma echipei naționale a Braziliei, din campania de calificare, aceasta se poate lăuda cu 3 victorii și 2 egaluri, acumulând 42 de puncte în 16 meciuri jucate.

Poziție în clasament

Dacă tragem o privire asupra clasamentului putem observa ca echipa din Brazilia are o apărare foarte bună, și se poate lăuda cu doar 5 goluri primite, având cea mai bună defensivă. De asemenea nici în ceea ce privește atacul, nu stă rău deloc, aceasta reușind să marcheze 36 de goluri. Cu siguranță după prestațiile foarte bune ale jucătorilor, era de așteptat ca elevii lui Tite, să ze afle pe un meritabil loc 1.

Obiectivul echipei naționale a Braziliei este destul de clar, și anume ei vor încerca să câștige meciul Bolivia – Brazilia de azi, și cu siguranță o vor face, pentru a demonstra forța lor, și valoarea jucătorilor. Aceasta deja și-a asigurat clar calificarea la mondial, și fără doar și poate vor încerca să readucă trofeul Cupei Mondiale din nou acasă.

Echipă probabilă și absenți

Din lotul Braziliei cu siguranță toți jucătorii sunt apți de joc, și vor încerca să arate un fotbal frumos, iar jucătorii vor juca la valoarea lor adevărată. Jucătorii ca Neymar, Vinicius, Coutinho și mulți alții vor demonstra că Brazilia este o adevărată forță a fotbalul mondial. În această campanie de calificare Neymar se poate lăuda cu locul al doilea în clasamentul golgheterilor, cu 8 reușite.

  • Echipa de start: Alisson, Danilo, Marquinhos, Silva, Arana, Casemiro, Fabinho, Richarlison, Coutinho, Vinicius, Neymar

Confruntări directe Bolivia – Brazilia

În ultimele 5 confruntari directe câștig de cauză a avut Brazilia, cu 4 victorii și un egal. Cel mai recent meci, din 2020,s-a terminat cu scorul de 5-0, un meci în care au marcat Marquinhos, Coutinho, o dublă dată de Firmino, și un autogol a lui Carrasco. Echipa antrenată de către Tite s-a impus la toate capitolele, Bolivia neavând câștig de cauză în nici un meci disputat contra celor de la Brazilia. Singurul rezultat poztiv pentru Bolivia a fost egalul din 2017, dar cu siguranță diferența de goluri din celelalte partide, se consideră egalul ca a fost un rezultat norocos, iar cu siguranță va fi greu să revedem un scor poztiv pentru Bolivia.

Ponturi pariuri Bolivia – Brazilia

2 solist (Brazilia câștigă) cota 1,52 la Superbet

După prestațiile foarte bune a echipei naționale din Brazilia și prestațiile dezamăgitoare a formației din Bolivia, consider că echipa oaspete se va impune în fața echipei gazde, deoarece și diferența de valoare dintre cele două echipe este destul de mare, și nu cred ca Bolivia va produce o surpriză.

2-5 (se marchează minim 2, maxim 5 goluri) cota 1,35 la Superbet

Cu siguranță vedetele Braziliei își vor face simțită prezența, și vor marca cu siguranță în poarta echipei din Bolivia.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status