✅ Ulm – Bayern, Bundesliga, 2 Iunie

Home » ✅ Ulm – Bayern, Bundesliga, 2 Iunie

Suntem din ce în ce mai aproape de finalul de sezon în marile campionat europene, dar nu înainte de a bifa ultimele urme de profit de pe urma meciuri baschet din Germania. Meciul Ulm – Bayern, al treilea din seria semifinalelor, este programat vineri, 2 iunie, de la ora 20:00, la Rathipharm Arena (Ulm). Gazdele au nevoie de un succes pentru a se califica în finală, având 2-0 la general (se joacă în sistem de cel mai bun din 5).

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Ulm – Bayern

Ratiopharm Ulm

Ascensiunea lui Ulm în fazele eliminatorii din Bundesliga nu mai este deloc întâmplătoare. După ce Ulm a reușit să o elimine, nefiind favorită, într-o manieră destul de clară pe Alba Berlin – formație participantă și în Eurolită, iată că o nouă mare victimă se prefigurează. Ulm a dat de pământ și cu Bayern Munchen în primele două meciuri ale semifinalei, ambele disputate în pe terenul bavarezilor. A fost 87-69 în primul joc, în care se putea spune că Bayern a fost luată un pic prin surprindere, plus un nou succes în al doilea, scor 93-88. Chiar dacă a fost o diferență de cinci puncte, Ulm a condus partida cap-coadă, având și avans de 18 puncte la un moment dat pe tablă, chiar înspre începutul sfertului al patrulea.

Așadar, victoriile lui Ulm din partea superioară de campionat ne arată o bună strategie a echipei Ratiopharm, care în sezonul regulat a încheiat abia pe locul al șaptelea.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Echipa probabilă:

Caboclo, Christen, Jallow, Klepeisz, Yago. Rezerve: Bretzel, Fuchs, Hawley, Herkenhoff, Nunez, Paul, Zugic.

Bayern Munchen Basketball

După ce și-a câștigat ușor seria din sferturile de finală, 3-0 cu Gottingen, în minimum de partide necesare pentru calificare, iată că Bayern se află acum cu fața la zid. Eliminarea din semifinale îi bate la ușă, după ce echipa din Munchen a cedat primele două jocuri, ambele pe teren propriu, cu Ulm. Bayern a părut debusolată în aceste două confruntări, iar oboseala pare să-și fi pus amprenta – după ce bavarezii au dus sezonul pe trei fronturi la nivel înalt. Sezonul regulat l-au încheiat pe locul al treilea, în Cupa Germaniei au ajuns până în ultimul act, iar în Euroligă au avut de tras pentru tentativa eșuată de a prinde un loc în play-off.

Una peste alta, sezonul încărcat ar putea să-și spună cuvântul printr-o eliminare în semifinalele din Bundesliga – ceea ce ar face ca obiectivul principal de a câștiga campionatul să fie ratat complet.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Echipa probabilă:

Bonga, Chetham, Obst, Weiler-Babb, WImberg. Rezerve: Giffey, Gillespie, Harris, Jaramaz, Seeley, Winston, Zipster

Meciuri baschet Ulm – Bayern

Ulm pornește cu avantajul moral față de Bayern că a învins-o deja de două ori în ultima săptămână: 87-69 și 93-88. În sezonul regulat, pe terenul lui Ulm, Bayern a reușit la vremea respectivă un succes destul de categoric, scor 77-59, dar contextul era mult diferit față de momentul actual.

Ponturi baschet Ulm – Bayern

H1 +4,5 (Ulm nu pierde la o diferență mai mare de 4 puncte) – cotă 1,53 (Superbet) ✅

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Cu toate că acest duel strigă a victorie Ulm ca ponturi pariuri, ne luăm o marjă de eroare și anticipăm și un eventual succes scurt al lui Bayern. Ulm îi are pe brazilienii Matheus și Cabcolo în mare formă, plus faptul că s-a bazat pe întreaga rotație pe faza de atac pentru a puncta. De partea cealaltă Bayern a stat prea mult în câțiva jucători, staruri pentru baschetul german dar la capătul unui sezon extrem de epuizant în care e greu de crezut că toți cei trei principali marcatori să fie în mână pentru un meci. De exemplu, la precedenta întâlnire, mai bine de o treime din punctele bavarezilor au fost reușite de Obst – semn deloc încurajator ca joc colectiv pentru al treilea meci din semifinale. Ulm a eliminat-o deja și pe Alba Berlin și se prelimină o nouă calificare meritată pentru formația gazdă a acestui meci.  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status