✅ Turk Telekom – Pinar Karsiyaka, Super Lig, 6 Iunie

Home » ✅ Turk Telekom – Pinar Karsiyaka, Super Lig, 6 Iunie

Urmărim îndeaproape cele mai importante campionate cu meciuri baschet în acest final de sezon, din care avem obiectiv clar să scoatem profit. Partida Turk Telekom – Pinar Karsiyaka se joacă marți, 6 iunie, de la ora 20:00, la Ankara Arena (Ankara). Meciul contează pentru faza semifinalelor a Super Lig (campionatul Turciei), fiind 1-0 pentru gazde la general în seria de cel mai bun din cinci.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Turk Telekom – Pinar Karsiyaka

Turk Telekom Ankara

Una dintre cele mai solide echipe ale actualului sezon din Turcia a fost Turk Telekom, care a reuși să pună la îndoială parcursul făcut de Fenerbahce și Anadolu Efes – echipele mult mai bine cotate pentru câștigarea titlului. Turk Telekom a reușit să le evite pe cele două grupări amintite mai devreme până în ultimul act, prin prisma faptului că s-a impus în sezonul regulat și a încheiat pe primul loc. A avut un bilanț cu un succes peste Fener, respectiv cu trei mai multe decât Anadolu.

Trecerea la fazele eliminatorii a fost făcută cu bine de Turk Telekom, chiar dacă a avut de înfruntat un adversar cu mare experiență – Galatasaray. Formația din Ankara și-a câștigat cele două meciuri de acasă, necesare pentru calificare în semifinale, cu 94-85 și 91-77, făcând să dispară efectul eșecului de la Istanbul, 71-86.

Acum în runda semifinalelor, Turk Telekom a dat peste a patra clasată din sezonul regulat, iar primul meci al seriei i-a adus și primul succes, 88-84.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Echipa probabilă:

Bouteille, Demir, Grant, Jones, Oncel. Rezerve: Dogan, Erden, Kosut, Sestina, Taylor, Yagmur, Yilmaz.

KSK Pinar Karsiyaka Izmir

O altă surpriză plăcută a sezonului din Turcia poartă numele lui Pinar Karsiyaka, formație ce a reușit să încheie sezonul regulat pe un confortabil loc 4. Pinar a strâns 21 de victorii în campionat, cu patru mai multe decât Bursaspor – următoarea clasată – fiind o diferență considerabilă pentru un astfel de nivel

Forma bună a echipei din Izmir a fost confirmată și după trecerea la fazele eliminatorii, după ce Pinar s-a impus în fața celor de la Bursaspor în minimum de meciuri. Au fost două succese destul de strânse ca scor, dar cu Pinar arătând că este echipa mai bună și ca impresie generală: 91-83 (după prelungiri), respectiv 92-76.

Nici primul meci de la Ankara din seria semifinalelor cu Turk Telekom n-a fost dezamăgitor ca evoluție, pentru că Pinar a pus presiune constant pe echipa favorită și a cedat la doar patru puncte.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Echipa probabilă:

Angola, J. Brown, V. Brown, Delgado, Sipahi. Rezerve: Akyazili, Baris, Celep, Durmaz, Kilicli, McCollum, Tirpanci.

Meciuri baschet Turk Telekom – Pinar Karsiyaka

Turk Telekom domină confruntările directe cu Pinar, având cinci succese la rând în ultimele cinci partide avute la comun. Dar, de menționat, că toate au fost în limita a cel mult nouă puncte diferență pentru Turk. În 2021, Pinar a fost echipa mai a reușit două succese în fața echipei din Ankara.

Ponturi baschet Turk Telekom – Pinar Karsiyaka

H2 +9,5 (Pinar Karsiyaka nu pierde la o diferență mai mare de nouă puncte) – cotă 1,55 (Superbet) ✅

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

În aceste meciuri echilibrate din fazele superioare ale marilor campionat e de așteptat să avem scoruri strânse, cum a fost și la primul meci al seriei când Turk Telekom s-a impus la patru puncte. Mizăm pe un handicap favorabil oaspeților, că Pinar Karsiyaka nu va pierde la o diferență mai mare de nouă puncte. Chiar dacă a tot cedat în ultimele dispute directe cu Turk, n-au fost lungimi mari, iar Pinar a părut din ce în ce mai aproape de succes.   

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status