✅ Panathinaikos – Olympiakos, Basket League

Home » ✅ Panathinaikos – Olympiakos, Basket League

Suntem din ce în ce mai aproape de finalul de sezon cu meciuri baschet din campionatele importante europene, așa cum este cazul și în Basket League (liga principală din Grecia). Panathinaikos – Olympiakos, în al patrulea meci din marea finală, este programat joi, 15 iunie, de la ora 21:15, la O.A.C.A. Olympic Indoor Hall (Atena). Olympiakos conduce cu 2-1 la general.

Sari direct la pont >>

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Panathinaikos – Olympiakos

Panathinaikos Atena

Este deja un progres pentru Panathinaikos față de sezonul trecut, prin prisma faptului că a ajuns la al patrulea meci finalei cu Olympiakos. În anul precedent, verzii din Atena pierduseră finala în minimum de meciuri contra marii rivale, iar acum are șansa să o prelungească până la ultima dispută. Primele două meciuri contra lui Oly din finală au fost foarte bune, în care s-a ridicat la nivelul adversarului – una din cele mai bune echipe europene în acest sezon. Mai întâi a pierdut la limită, scor 70-73, iar în al doilea meci a reușit chiar să câștige, pe propriul teren, scor 67-65. N-a mai putut să păstreze același ritm și în al treilea joc, la arena lui Olympiakos, când a pierdut 52-75.

Panathinaikos este obișnuită cu o serie plină de cinci meciuri, pentru că așa a reușit să obțină calificarea în ultimul act, după ce a trecut, 3-2 la general, de Peristeri (locul 3). Doar în sferturi s-a debarasat de adversară în minimum de jocuri, 2-0 cu Kolossos Rhodes.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Echipa probabilă:

Agravanis, Bochiridis, Grigonis, Lee, Papagiannis. Rezerve: Gudaitis, G. Kalaitzakis, P. Kalaitzakis, Mantzoukas, Pappas, Ponitka, Williams.

Olympiakos Basketball

Ar fi prea de tot pentru Olympiakos să piardă și titlul de campioană, după ce a scăpat la limita limitei marea finală a Euroligii – o competiție ce o dominase de la un capăt la celălalt. Acum se vede nevoită să joace al patrulea meci al finalei cu Panathinaikos, după ce n-a arătat cea mai bună formă a sa mai mult de o porțiune din jocul al treilea.

Calificarea în finală s-a produs fără probleme pentru Olympiakos, care câștigase și sezonul regulat. Două victorii din tot atâtea necesare în sferturi contra lui Aris, după care a urmat o altă serie îndeplinită în minimum necesar, 3-0 cu PAOK, în semifinalele competiției interne.

Din păcate, Olympiakos cumva dezamăgitor sezonul în care părea că va deveni un soi de Manchester City din fotbal, iar pentru a salva gustul amar pentru fani este imperios necesar să obțină trofeul din Basket League.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Echipa probabilă:

Fall, Lountzis, Papanikolaou, Vezenkov, Walkup. Rezerve: Black, Bolomboy, Larentzakis, Mckissic, Papas, Peters, Sloukas.

Meciuri baschet Panathinaikos – Olympiakos 

În afară de cele trei jocuri din marea finală de până acum, Olympiakos și Panthinaikos s-au mai întâlnit de câteva ori pe parcursul sezonului în curs: de două ori în Euroliga, de două ori în campionat, o dată în semifinalele Cupei Greciei. În toate s-a impus Olympiakos, după cum urmează: 95-71 și 81-73 în Euroligă, 68-66 și 76-74 în Basket League (sezon regulat) și 81-65 în Cupă, pe teren neutru.

Ponturi baschet Panathinaikos – Olympiakos

Sub 154,5 puncte (se marchează în total cel mult 154 de puncte în meci) – cotă 1,45 (Superbet) ✅

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Dacă n-ar fi fost presiunea mizei din finală, plus sezonul extenuant adunat în picioarele celor de la Olympiakos, am fi mizat direct pe un succes al oaspeților. Dar preferăm să optăm la pariuri sportive pe un pont diferit, cu limita a cel mult 154 de puncte înscrise în meci. În cele opt partide directe din acest sezon de până acum, în șapte s-a menținut această limită. Mai multe puncte s-au marcat la un meci de Euroligă cu arbitri străini. Altfel, baschetul din Grecia se remarcă în primul rând printr-o defensivă de succes, iar acesta este atributul principal al ambelor echipe. De aici și ideea pariului nostru.    

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status