❌ Palencia – Valladolid, LEB ORO, 17 Iunie

Home » ❌ Palencia – Valladolid, LEB ORO, 17 Iunie

Ne apropiem tot mai tare de finalul de meciuri baschet din sezonul 2022 – 2023, iar dintr-o ofertă mai limitată încă mai găsim partide atractive pentru a miza în dorința de a face profit. La fel este cazul pentru semifinalele turneului de promovare din liga a doua spaniolă, LEB ORO, în care sunt patru echipe ce luptă pentru accederea pe cel de-al doilea loc disponibil în prima ligă. Partida Palencia – Valladolid se joacă sâmbătă, 17 iunie, de la ora 18:00.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Palencia – Valladolid

Palencia Basketball

Palencia este cea mai bine clasată echipă dintre cele patru ajunse la turneul final de promovare, după ce încheiase pe locul al doilea sezonul regulat. A fost o primă parte încheiată pe locul al doilea, la trei victorii diferență de prima clasată, MoraBanc Andorra – formație ce a promovat direct în eșalonul superior. Și nu e deloc de condamnat că Andorra a terminat în față, fiind favorita clară la startul sezonului. În plus, Palencia a avut cu zece victorii mai multe față de prima echipă de sub linia de play-off. Bilanțul total a fost de 27 de succese și 7 eșecuri.

În play-off a trecut fără prea mari probleme de Alicante, în sferturi, când s-a jucat în sistemul de cel mai bun din cinci partide. Au fost necesare doar trei partide, toate câștigate de Palencia. Primele două, pe teren propriu, cu 88-57 și 75-68, iar cea de-a treia în deplasare, scor 63-60.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Echipa probabilă:

Kasibabu, McGrew, Schmidt, Soriano Ortega, Wintering. Rezerve: Barrientos, Gonzalez, Kamba, Kostadinov, Martinez Diaz, Merlo, Rozitis.

Real Valladolid Basketball

După retrogradarea cu echipa de fotbal, fanii celor de la Valladolid speră să vadă măcar la baschet formația favorită activând în primul eșalon din sezonul următor. Iar Real este la doar doi pași de a reuși această performanță, fiind în turneul de final four pentru promovare.

Sezonul regulat a regăsit-o la final pe Valladolid pe locul al cincilea, cu 22 de succese obținute în cele 34 de partide disputate. Ceea ce a însemnat că a avut de jucat cu Lleida în sferturi, formație care avusese același număr de victorii în campionatul regular. Dat fiind bilanțul echilibrat dintre cele două echipe, era clar că misiunea din sferturi nu va fi ușoară pentru Valladolid.

Primele două jocuri, cele de pe teren propriu, au fost câștigate cu 73-66, respectiv 86-83 (după prelungiri). A venit un eșec la prima vizită la Lleida, 71-77, după care seria a fost închisă cu succesul de 90-83.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Echipa probabilă:

Allen, De La Fuente, Kovacevic, Pantzar, Puidet. Rezerve: Belemene-Dzabatou, Cuevas, Gantt, Garcia-Abrill, Kuiper, Mazaira.

Meciuri baschet Palencia – Valladolid

Meciurile directe dintre Palencia și Valldolid au fost echilibrate în ultimii ani, iar echipa victorioasă s-a decis la doar câteva posesii distanță. În actualul sezon, partea regulară de tablou, a fost cu câte o victorie de fiecare parte: 75-65 pentru Palencia, respectiv 76-70 pentru Valladolid. Cam la fel au fost și celelalte partide din trecut, cu victorii împărțite dar la diferențe mici de puncte.

Ponturi baschet Palencia – Valladolid

H2 +11,5 (Valladolid nu pierde la o diferență mai mare de 11 puncte) – cotă 1,52 (Fortuna) ❌

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Mizăm la pariuri sportive că vom avea parte de un meci echilibrat, cu o marjă de 11 puncte în favoarea lui Valladolid. Chiar dacă Palencia pornește drept favorită, nu este o diferență atât de mare, iar cel mai probabil vom avea parte de un meci al cărei învingătoare n-o vom cunoaște până la ultimele faze de joc. Meciul este în cadrul turneului final, iar echipa învingătoare va merge în finală, unde va da peste câștigătoarea din cealaltă semifinală. Marea finală are ca miză promovarea în ACB Liga (primul eșalon de baschet din Spania), unde vor urma meciuri cu Barcelona, Real Madrid și celelalte echipe de tradiție.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status