❌ Olympiakos – Real Madrid, Euroliga (FINALA), 21 Mai

Home » ❌ Olympiakos – Real Madrid, Euroliga (FINALA), 21 Mai

Cel mai tare dintre meciuri baschet al sezonului european nu putea să lipsească din atenția noastră, pentru că de la cel mai mare nivel se pot obține și rezultate către profit de pe urma ponturilor. Finala Olympiakos – Real Madrid se joacă duminică, 21 mai, de la ora 20:00, pe teren neutru, în Sala Zalgirio Arena (Kaunas – Lituania).

Sari direct la pont >>

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Olympiakos – Real Madrid

Olympiakos Pireu

După ce a condus aproape permanent de pe primul loc în sezonul regulat de Euroligă, iată că Olympiakos a ajuns și în marea finală – unde va avea de jucat cu una dintre rivalele pentru prima poziție de care am amintit. Faptul că a termina pe primul loc în prima parte, cu 24 de victorii din 34 de partide, nu i-a asigurat un adversar facil în sferturi, pentru că nivelul Superligii este mai ridicat ca niciodată. Olympiakos a avut de furcă chiar împotriva uneia dintre echipele obișnuite cu fazele superioare ale competiției, Fenerbahce. Confruntarea a avut nevoie de meci decisiv, în Grecia, 84-72, după cele patru rezultate strânse: 79-68, 78-82, 72-71, 69-73.

Ușor n-a fost nici în semifinala cu Monaco, în startul actualei ediții de final four a Euroligii. Grecii au intrat la pauza mare cu un deficit de 11 puncte, dar sfertul al treilea a fost poate cel mai impresionant făcut de o echipă într-o fază atât de avansată a competiției. Olympiakos s-a impus pe acel parțial cu 27-2, cu o lecție defensivă de baschet, iar la final tabela a arătat 76-62.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Echipa probabilă:

Canaan, Fall, Papanikolaou, Vezenkov, Walkup. Rezerve: Black, Bolomboy, Larentzakis, Lountzis, McKissic, Peters, Sloukas.

Real Madrid

Madrilenii au reușit să treacă de cea mai grea misiune posibilă, să întoarcă în favoarea sa seria din sferturile de finală ale competiției, după 0-2 la meciuri, pe teren propriu, cu Partizan. Real Madrid părea ca și eliminată, dar a reușit să obțină in extremis două victorii în Serbia, iar la decisivul de acasă și-a reconfirmat statutul de favorită. Iată rezultatele scoase de Real în seria cu Partizan: 87-89, 80-95, 82-80, 85-78, 98-94.

Lucrurile s-au așezat pentru Real Madrid, care a făcut un meci mare în semifinala din final four, victorie chiar împotriva marii rivale Barcelona. A fost 78-66, într-un meci în care banca Realului s-a dovedit din nou extrem de productivă. Jucătorii de mare experiență pe care îi au madrilenii în rotație au ieșit la rampă când era nevoie mai mult.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Echipa probabilă și absenți:

Hanga, Musa, Ndiaye, Tavares, Williams-Goss. Rezerve: Abalde, Causeur, Fernandez, Hezonja, Llull, Randolph, Rodriguez.

Absenți: Deck (accidentat), Poirier (incert).

Meciuri baschet Olympiakos – Real Madrid

Olympiakos a reușit să câștige campionatul regulat din Euroliga și pentru că a avut două succese de partea sa în meciurile contra Real Madrid – principala contracandidată alături de Barcelona. Olympiakos s-a impus mai întâi la Madrid, 89-87, iar pe teren propriu diferența a fost chiar clară, ca joc, dar și ca rezultat, 73-60.  În sezonul trecut de Euroligă, au fost victorii împărțite între cele două echipe: 74-68 pentru greci, respectiv 75-67 pentru Real.

Ponturi baschet Olympiakos – Real Madrid

1 (câștigă Olympiakos, inclusiv prelungiri) – cotă 1,67 (Unibet) ❌

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Am ales pentru acest mare meci din baschet să optăm la pariuri sportive pe un succes al celor de la Olympiakos. Echipa din Grecia a arătat cel mai constant pe parcursul actualului sezon european, în timp ce Realul a fost de multe ori în posturi în care nu i s-ar fi cuvenit unei echipe de statutul său. Inclusiv pericolul la care s-a expus în seria din sferturi, cu Partizan, probabil cel mai accesibil adversar posibil pentru o astfel de fază a competiției. În plus, Oly a câștigat deja de două ori în actualul sezon cu Real Madrid, așa că are și rețeta succesului de partea sa. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status