❌ Oldenburg – Ludwigsburg, BBL (sferturi de finală, meciul 1), 16 Mai

Home » ❌ Oldenburg – Ludwigsburg, BBL (sferturi de finală, meciul 1), 16 Mai

Toate marile campionate se îndreaptă către ultimele faze ale competiției, moment în care intră în scenă cele mai interesante meciuri baschet de la care nu mai e loc de surprize pentru profit. Oldenburg – Ludwigsburg, în primul meci al seriei din sferturile de finală ale BBL (campionatul Germaniei), se joacă marți, 16 mai, de la ora 20:00 (ora României).

Sari direct la pont >>

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Oldenburg – Ludwigsburg

EWE Basketball Oldenburg

După ce în sezonul precedent a ratat complet calificarea în faza de play-off în campionat, Oldenburg s-a concentrat pe măsură să ajungă în partea superioară a clasamentului în actuala ediție. Și nici că s-a pus vreun moment problema dacă Oldenburg va prinde sau nu calificarea în play-off, având cu șase victorii peste ultimul loc de play-off. EWE a terminat pe locul 4 sezonul regulat, cu o serie de succese impresionante pe final: 93-80 cu Ludwigsburg 102-74 la Syntaincs MBC și 88-76 cu Bayern. Și n-au fost singurele victorii demne de luat în calcul în actualul sezon, ci dimpotrivă. Oldenburg a făcut unul dintre cele mai bune sezoane din ultimii ani, cu toate că în urmă cu trei sezoane a ajuns până în faza semifinalelor.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Echipa probabilă:

Agbakoko, DiLeo, Leissner, Ogbe, Russel. Rezerve: Gravett, Hemschemeier, Holyfield, Klassen, Teague, Drechsel.

Ludwigsburg

Deși este vorba despre un nume important din baschetul german, Ludwigsburg a arătat complet neconvingător pe toată durata sezonului. Chiar și atunci când a câștigat, s-a impus cu greu, fără să fi avut vreun succes la o diferență mai mare de zece puncte din 5 martie încoace. Chiar dacă a terminat campionatul regulat pe locul al cincilea, a fost mai aproape de a rata calificarea în play-off decât de a pătrunde între primele patru echipe – ceea ce iarăși este un indiciu pentru anul mai puțin reușit. Dar, cu toate acestea, de partea sa este anvergura unui club cu mare tradiție, care s-a aflat mereu în fazele superioare ale competiției în ultimii ani, având inclusiv o finală pierdută cu Alba Berlin în ultimii trei ani.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Echipa probabilă:

Bahre, Bartolo, Dunn, Hubb, Miller. Rezerve: Cherry, Edigin, Johnson, Patrick, Waardenburg, J. Patrick, Hartmann

Meciuri baschet Oldenburg – Ludwigsburg

Bilanțul confruntărilor directe dintre Oldenburg și Ludwigsburg este net în favoarea gazdelor acestui meci, cel puțin pe segment de dată recentă. Oldenburg a câștigat ambele meciuri din sezonul regulat cu Ludwigsburg, 93-80 (pe 29 aprilie) și 75-71 la Ludwigsburg. La aceste două succese s-a adăugat și victoria din semifinalele Cupei Germaniei, scor 92-86. În sezonul trecut, când Oldenburg n-a dus-o prea bine, tot a scos o victorie cu Ludwigsburg, scor 102-86, după ce pierduse în tur cu 57-79.

Ponturi baschet Oldenburg – Ludwigsburg

1 (câștigă Oldenburg inclusiv prelungiri) – cotă 1,50 (Unibet) ❌

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Este clar că la acest nivel încep să fie meciuri din ce în ce mai puternice, dar pentru pariuri sportive ne oprim asupra pronosticului de 1 solist (victorie Oldenburg). Gazdele au ascendent moral față de Ludgwigbsurg, cu trei victorii din tot atâtea posibile în acest sezon. Și ca număr general de victorii în campionat, Oldenburg a stat mult mai bine decât oponentul său. Iar forma de moment indică în mod clar că cei de la EWE sunt echipa pe val, față de adversarul său care abia s-a târât în ultima perioadă cu rezultate din ce în ce mai neconvingătoare. Chiar și foamea de rezultate este mai mare la Oldenburg, care ar avea nevoie de a deschide seria din sferturi cu un succes. Ceea ce ar confirma sezonul bun de până acum.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status