✅ Miercurea Ciuc – Steaua, Liga Națională, 19 Mai

Home » ✅ Miercurea Ciuc – Steaua, Liga Națională, 19 Mai

Actualul format al Ligii Naționale a fost unul diferit față de ceea ce eram obișnuiți, dar măcar calendarul competițional a prelungit suspansul cu meciuri baschet până spre finalul lunii mai, chiar și în afara marii finale de titlu. Partida Miercurea Ciuc – Steaua se joacă vineri, 19 mai, de la ora 17:00, la Sala Sporturilor (Miercurea Ciuc), în transmisiune directă pe FRBTV (YouTube). Este meci din seria cel mai bun din trei – ce contează pentru clasarea finală pe locurile 17-18, Steaua câștigând primul joc, la București.

Sari direct la pont >>

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Miercurea Ciuc – Steaua

SCM Miercurea Ciuc

Dacă ar fi să indicăm cea mai slabă echipă din Liga Națională aceasta ar fi SCM Miercurea Ciuc, chiar dacă harghitenii au încă șansa, cel puțin teoretic, de a dovedi contrariul. Dacă începutul de campionat a fost unul destul de bun, în care Ciucul a pierdut la limită, în overtime, cu Sibiul, a câștigat cu Tg. Jiu și cu Tg. Mureș, din decembrie 2022 până în prezent au fost pierdute toate meciurile. În afară de faptul că a mai arătat câteva semne de echilibru la unele partide, în care au pierdut mai strâns, au fost nu mai puțin de 25 de meciuri pierdute la rând. Retrogradarea oricum a fost consemnată, după ce a pierdut în minimum de trei meciuri cu CSM Focșani, iar pentru noul sezon va trebui ca echipa să pornească noua campanie din eșalonul secund.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Echipa probabilă:

Casale, Draskovic, Frolov, A. Laszlo, Lufile. Rezerve: Bernard, B. Laszlo, Marton, Szabo, Țibîrnă, Zerkula.

CSA Steaua București

Nici la Steaua lucrurile nu se prezintă deloc într-o stare bună, după ce a venit retrogradarea ca o lovitură complet surprinzătoare. Deși începuse bine seria din play-out cu Laguna, cu două victorii, au urmat trei eșecuri la limită care au consemnat un sezon dureros pentru o echipă de mare tradiție cum este Steaua.

În eventualitatea în care o echipă din Liga Națională s-ar retrage pentru noul sezon, cum s-a mai tot întâmplat în ultimii ani, Steaua ar putea să-i ia locul doar dacă reușește să câștige acest duel de clasament, locurile 17-18 cu Miercurea Ciuc.

Steaua a avut o perioadă foarte bună la început de sezon, în care a concurat pentru locurile de play-off, iar din turul învinșilor până la play-out a avut o serie de declinuri inexplicabile.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Echipa probabilă:

Mandisodza, Farr, Nicoară, Vragovic, Vujadinovic – Babkauskas, Hărănguș, Negoițescu, Ogele, Panait, Stan, Vasile.

Meciuri baschet Miercurea Ciuc – Steaua

Cele două echipe au avut prilejul să se întâlnească de trei ori în acest sezon, iar toate aceste trei întâlniri au fost chiar de dată recentă. În turul învinșilor, Steaua a câștigat cu 86-71 la Ciuc, respectiv 90-81 pe teren propriu. Iar în primul meci al acestei serii de trei, disputat cu câteva zile în urmă, Steaua a câștigat de o manieră clară, scor 95-78.

Ponturi baschet Miercurea Ciuc – Steaua

H2 -4,5 puncte (Steaua să câștige la minimum cinci puncte) – cotă 1,50 (Superbet)

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

E un real chin pentru cele două echipe deja retrogradate să mai joace aceste dueluri pentru locurile 17-18. Dar chinul lor de a nu dori să se prelungească seria cu încă un meci îl putem transforma în oportunitate la pariuri sportive. Cum Steaua este oricum echipa mai bună și a câștigat lejer în tur, ne așteptăm ca seria să se închidă aici cu un al doilea succes pentru steliști. Și nu vor fi necesare emoțiile, iar Steaua trebuie să se distanțeze cât mai tare la puncte în meci față de Miercurea Ciuc, pentru a nu păți la fel ca la duelurile cu Laguna – când i-a permis adversarului mai slab să revină în meci. Astfel, un succes la cel puțin cinci puncte în favoarea Stelei pare extrem de plauzibil și e o șansă bună să ne rotunjim veniturile.  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status