✅ Le Mans – Lyon, LNB (play-off, sferturi), 23 Mai

Home » ✅ Le Mans – Lyon, LNB (play-off, sferturi), 23 Mai

Am intrat pe culoarul de meciuri baschet de mare intensitate în toate campionatele importante, prilej numai bun să ne punem mintea la contribuție și să facem profit. Meciul Le Mans – Lyon, din sferturile de finală ale LNB (Franța), este programat marți, 23 mai, de la ora 21:00, în sala Antares (Le Mans). Este al doilea meci al seriei (se joacă cel mai bun din trei), iar în primul s-a impus Lyon cu 103-73.

Sari direct la pont >>

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Le Mans – Lyon

Le Mans MSB

Le Mans a făcut un sezon bun după standardele sale, încheind campionatul regulat pe locul 6 – cea mai bună clasare din 2017-2018 încoace. În sezonul trecut, de exemplu, a ratat la o victorie distanță calificarea în play-off, iar în general reușea să ajungă în faza eliminatorie pentru titlu de pe poziții mai puțin favorabile.

Revenind la sezonul în curs, Le Mans și-a asigurat devreme calificarea în play-off, dar n-a reușit să o devanseze pe Bourg – față de care a încheiat cu același număr de victorii – pentru a evita în sferturi una dintre cele trei favorite la câștigarea campionatului. Ca formă sportivă, până să înceapă faza eliminatorie, Le Mans avusese trei victorii la rând, inclusiv una pe terenul liderului Monaco – echipă aflată în acele momente mai mult concentrată pe Euroligă.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Echipa probabilă:

Chery, Morgan, Narace, Ndoye, Tarpey. Rezerve: Carlton, Gomis, Kajamei-Keane, Kuol, McGriff

ASVEL Lyon-Villeurbanne

Lyon este una dintre forțele din baschetul francez, cu pretenții chiar la câștigarea campionatului. Mărturie stă chiar victoria din primul meci al sferturilor de finală, scor 103-73, cu Le Mans. Ceea ce ne demonstrează că echipa din Lyon a început în forță și vrea să se impună cât mai rapid posibil. Participantă în Euroligă, ASVEL a încheiat pe ultimul loc, cu opt succese din cele 34 de partide, iar în Cupa Franței a cedat în fața lui Monaco, ceea ce o face mai responsabilă pentru această fază a campionatului LNB. În campionatul regular, Lyon a strâns 22 de victorii din 34 de partide, iar ultimele cinci jocuri până la cel cu Le Mans au fost victorii: 84-83 la Nancy, 98-69 cu Cholet, 103-86 cu Limoges, 102-77 cu Ada Blois și 85-82 la Bourg.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Echipa probabilă:

Bost, Fall, Lighty, Mathews, Noua. Rezerve: De Colo, Diot, Kahudi, Obasohan, Pons, RIsacher, Tyus.

Meciuri baschet Le Mans – Lyon

Sunt șapte succese ale lui Lyon din ultimele opt partide directe cu Le Mans. Pe lângă acel 103-73 din primul meci, Lyon a câștigat la Le Mans în campionatul regulat (80-79), dar și în semifinala Leaders Cup, 90-65. Le Mans s-a impus la Lyon, în turul actualului sezon regulat, când ASVEL era mai mult concentrată pe ce avea de făcut în Euroligă. În rest, succese pe linie pentru oaspeții acestui meci.

Ponturi baschet Le Mans – Lyon

2 (câștigă Lyon) – cotă 1,60 (Unibet) ✅

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Se spune că în Franța se câștigă greu în deplasare, ceea ce e adevărat, doar că momentul de față ne arată un succes probabil al lui Lyon la Le Mans. Ideea principală este că Lyon are un lot mult mai valoros față de adversarul său (lot de Euroligă), cu o rotație mult mai mare față de cei de la Le Mans. De exemplu, De Colo – de pe banca lui Lyon – este peste oricare titular al lui Le Mans. Iar faptul că Lyon încă mai are ceva de demonstrat în acest sezon, pentru a-și consolida statutul de mare echipă la care râvnește tot mai mult, mizăm la pariuri sportive că se va închide aici seria din sferturi. Ceea ce înseamnă un pariu de 2 solist.   

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status