❌ Bologna – Milano, Liga A, 21 iunie

Home » ❌ Bologna – Milano, Liga A, 21 iunie

Suntem cu meciuri baschet ajunși la capitolul extrem din sezon, în care doar câteva campionate importante mai activează în acest punct de final de iunie. Avem în vedere partida Bologna – Milano, din finala campionatului Liga A, programată miercuri, 21 iunie, de la ora 21:30, la Segafredo Arena (Bologna). Este meciul șase al finalei, cu scorul general de 3-2 pentru Milano (se joacă cel mai bun din șapte).

Sari direct la pont >>

Bologna – Milano

Virtus Bologna

Jos pălăria pentru prestația generală a celor de la Virtus Bologna, care au reușit să pună presiunea necesară pe dominația constantă din Italia a celor de la Olimpia Milano. Iată-ne ajunși în al șaselea meci al marii finale, cu avantaj la limită pentru campioana en-titre. Iar Virtus are capacitatea de a schimba soarta, printr-un succes pe teren propriu ce ar muta decisivul, cu trofeul pe masă, la Milano.

Ce-i important pentru echipa din Bologna că s-a ținut aproape de adversarul său, chiar dacă pornea din start cu șansa a doua. După eșecurile de 82-92 și 76-79 de la Milano, Virtus a punctat și ea de două ori la jocurile de pe teren propriu, 69-61 și 93-89. Pe muchie s-a jucat și meciul cinci, de luni seară, când Bologna a avut un deficit de doar patru puncte pe final de meci, însă în cele din urmă avea să fie victorie pentru Olimpia, 79-72.

Ce-și poate reproșa acum Virtus Bologna, ar fi că în sezonul regulat a terminat pe locul al doilea, la egalitate de puncte cu Olimpia, ceea ce i-a îngreunat ordinea disputării partidelor din marea finală. Iar dacă în penultima etapă din campionatul regular n-ar fi pierdut, 88-89, la Treviso, poate că altfel se scria istoria finalei de până acum.

Echipa probabilă:

Belinelli, Cordinier, Hackett, Mickey, Shengelia. Rezerve: Abass, Camara, Jateh, Mannion, Ojeleye, Pajola, Teodosic.

Olimpia Milano

Misiunea de a câștiga campionatul este mai grea în acest an pentru Olimpia Milano decât în alte ediții de Liga A, după ce Virtus Bologna și-a ridicat nivelul destul de mult. Cu toate acestea, Olimpia are prima șansă în continuare de a-și păstra titlul, având nevoie de o singură victorie din cele două meciuri rămase. Primul are loc la Bologna, unde Olimpia a ratat șansa de a câștiga la ultimele trei vizite, dintre care două au fost din această serie a finalei. Iar cel de-al doilea, dacă mai este cazul, ar fi în arena proprie din Milano.

De remarcat cum Olimpia Milano a încercat să forțeze în a doua deplasare de la Bologna să ia victoria ce se putea a fi considerată decisivă, dar gazdele de la Virtus au dus meciul în prelungiri la acea vreme și au câștigat partida. Este nevoie ca danezul Shields să fie din nou în mână bună, pentru ca Olimpia să poată celebra deja câștigarea campionatului.

Echipa probabilă:

Datome, Melli, Napier, Shields, Voigtmann. Rezerve: Baldasso, Baron, Biligha, Hall, Hines, Ricci, Tonut.

Meciuri baschet Bologna – Milano

Cele două au jucat de atât de multe ori una împotriva celeilalte în acest sezon, încât se cunosc deja foarte bine până la cele mai mici detalii. Seria din finală este de 3-2 pentru Olimpia, fiecare câștigându-și meciurile de acasă. Până la acest ultim act al competiției, am mai consemnat alte cinci dueluri. Bologna a luat victoria în Supercupă, cu victorie după prelungiri, în arenă neutră la Berscia. Iar în celelalte patru dispute, două din sezonul regulat Liga A, două din Euroligă, bilanțul îi e favorabil tot lui Virtus, cu 3-1 la victorii.

Ponturi baschet Bologna – Milano

H2 +8,5 (Milano nu pierde la o diferență mai mare de opt puncte) – cotă 1,40 (Get’s Bet) ❌

La ce nivel s-a ajuns în această finală e greu de crezut că oricare din echipe se mai poate impune detașat în vreo partidă. De aici și ideea de a merge la pariuri sportive pe un handicap favorabil oaspeților, în ideea în care Olimpia Milano poate câștiga titlul dacă se impune. Iar această presiune de pe umerii gazdelor ar trebui să fie în avantajul nostru, în așa fel încât să nu fie cazul de un eșec mai mare de opt puncte. Asta în cazul în care dacă Olimpia chiar va pierde la Bologna, deși la ultima vizită a fost foarte aproape chiar de a câștiga.       

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status