✅ Barcelona – Valencia, ACB, 29 mai

Home » ✅ Barcelona – Valencia, ACB, 29 mai

Ultimul campionat care propune meciuri baschet în faza eliminatorie (play-off) este cel al Spaniei, de unde încercăm să uneltim cote generoase și ușor de transformate în profit. Meciul Barcelona – Valencia, din faza sferturilor de finală, este programat luni, 29 mai, de la ora 22:00, la arena Palau Blaugrana (Barcelona). Este primul meci al seriei ce se dispută în sistemul de cel mai bun din trei partide. 

Sari direct la pont >>

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Barcelona – Valencia

FC Barcelona Basquet

Una dintre cele mai bune echipe europene a fost în acest sezon Barcelona, chiar dacă n-a reușit decât al patrulea loc în Euroligă. Dar totul s-a decis la mici detalii în semifinala cu Real Madrid, iar până acolo Barca a fost una dintre formațiile dominante ale competiției continentale. În campionat și-a respectat statutul în faza sezonului regulat, cu încheierea pe primul loc – după 29 de victorii din cele 34 de partide disputate. Iar bilanțul de pe teren propriu a fost de-a dreptul năucitor: 17 succese din tot atâtea posibile!

Frustrarea faptului că a ratat disputarea finalei din Euroligă, după ce a cedat chiar în fața marii rivale, a părut să aibă un prim moment de descărcare la ultima etapă din campionat, când Barcelona a trecut cu 86-57 de Murcia, fără să arate că s-ar fi forțat prea tare.

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Echipa probabilă:

Abrines, Laprovittola, Mirotic, Satoranski, Vesely. Rezerve: Jokubaitis, Kalinic, Kuric, Martinez, Nnaji, Sanli, Tobey.

Valencia Basket

Fără să fi rupt gura târgului pe parcursul acestui sezon, Valencia a reușit să prindă ultimul loc de play-off, cu un bilanț demn de mijlocul clasamentului: 17 victorii și 17 înfrângeri. În cele din urmă, obiectivul de a ajunge în play-off a fost obținut, iar sezonul se poate spune că a fost salvat prin această reprezentare în fazele finale. De pe locul al optulea, Valenica a avut cu un succes mai mult față de Murcia – locul 9, echipă cu care a avut de furcă pentru a-și proteja poziția de play-off.

Valencia a evoluat și în Euroliga în acest sezon, acolo unde a încheiat pe locul 13 din 18, cu 15 victorii și 19 înfrângeri ca bilanț final. De atunci, Valencia a mai jucat în opt partide de campionat, în care a fost din nou la egalitate ca bilanț: 4 victorii și 4 eșecuri.

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Echipa probabilă:

Dubljevic, Jones, Puerto, Radebaugh, Rivero. Rezerve: Alexander, Claver, Ferrando, Hermannsson, Pradilla, Prepelic, Webb.

Meciuri baschet Barcelona – Valencia

Cele două echipe au avut prilejul de a fi jucat deja de patru ori în actualul sezon. Au fost două meciuri în Euroligă, respectiv două în campionat. Valencia s-a impus o singură dată, pe teren propriu, în competiția europeană, scor 84-83. Barcelona le-a câștigat pe celelalte trei: 81-75 și 85-71, pe teren propriu, respectiv 92-80 în deplasare.

Ponturi baschet Barcelona – Valencia

H1 -8,5 (Barcelona câștigă la o diferență de cel puțin 9 puncte) – cotă 1,57 (Casa Pariurilor) ✅

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Toată frustrarea acumulată după ce n-a reușit să concretizeze sezonul bun și în faza de Final Four a Euroligii ar trebui să iasă la suprafață pentru Barcelona în acest start de eliminatorii din campionat. Cum este vorba de o serie de 2 din 3, mizăm la pariuri sportive că Barcelona se va capacita la maximum cu Valencia, iar de aici ar putea rezulta cu ușurință o victorie la o diferență de cel puțin nouă puncte în favoarea gazdelor.  De altfel, această poftă de joc s-a văzut și la ultima etapă de campionat, când Barcelona a câștigat foarte clar cu Murcia – echipă cu bilanț asemănător cu cel al Valenciei. În plus, la ultima vizită a Valenciei la Barcelona a fost o diferență de 14 puncte ce putea fi lejer mai mare în favoarea gazdelor.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status