✅ ✅ Alba Berlin – Olympiakos, Euroliga (Etapa 24), 8 Februarie

Home » ✅ ✅ Alba Berlin – Olympiakos, Euroliga (Etapa 24), 8 Februarie

Finalul sezonului regulat de meciuri baschet din Euroligă se apropie, iar miza devine tot mai clară pentru fiecare dintre echipele angrenate în competiție. Duelul ultimei clasate cu liderul la zi, Alba Berlin – Olympiakos este programat miercuri, 8 februarie, de la ora 21:00, în Sala Mercedes-Benz Arena (Berlin).

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Sari direct la pont >>

Alba Berlin - Olympiakos

Alba Berlin

Aflată pe ultimul loc în Euroligă, Alba Berlin compensează prin faptul că este lider în campionatul intern și prezentă în semifinalele Cupei Germaniei. În ultima vreme, la Berlin s-a câștigat ușor în Euroligă, tocmai pentru că atenția principală a celor de la Alba s-a mutat în alte direcții.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Obiectiv

Socotelile cu Euroliga sunt încheiate pentru acest sezon la Berlin. Alba a reușit câteva un bilanț prea sărac pentru a mai spera la ceva concret în competiția europeană. Obiectivele rămase sunt departe de competiția în care avem de analizat acest meci.

Echipa probabilă și absențe:

  • Blatt, Koumadje, Procida, Thielmann, Zoosman
  • Absențe: Eriksson (accidentat)

Olympiakos

Cu un bilanț de opt victorii consecutive în toate competițiile, Olympiakos se plasează mai mult decât favorabil înaintea acestui meci. Este pe primul loc, la egalitate cu Real Madrid, iar șansa de a se desprinde pare favorabilă la următorul pas. Oly se deplasează la ultima clasată, în timp ce spaniolii vor avea de furcă pe terenul lui Anadolu Efes.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Obiectiv

Odată ajunsă în postura de a conduce Euroliga, Olympiakos nu are cum să nu se gândească și la cucerirea prețiosului trofeu. Momentan, este cotată cu șansa a treia de bookmakeri la tipul de pariu antepost pentru a câștiga Euroliga, dar e foarte aproape de primele două vizate, Real Madrid și Barcelona.

Echipa probabilă și absențe:

  • Bryant, Larkin, Micic, Singleton, Zizic
  • Absențe: Sloukas (accidentat).

Meciuri baschet Alba Berlin – Olympiakos

Istoricul confruntărilor directe dintre cele două este unul destul de năbădăios, pentru că, cel puțin la Berlin, au existat victorii de-o parte și de cealaltă. Numai că de această dată contextul face diferența și o plasează pe Olympiakos în mare favorită.

Ponturi pariuri Alba Berlin – Olympiakos

2 (Câștigă Olympiakos, inclusiv prelungiri) – cotă 1,42 (Betano) ✅

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

După cum spuneam încă din prezentarea meciului, pare că e totul scris dinainte ca Olympiakos să-și câștige punctele la Berlin. În Euroligă este greu să vorbim despre meciuri dezechilibrate, doar că de această dată avem unul în fața noastră. Și prin prisma valorii celor două loturi, dar mai ales prin conjunctură. Alba Berlin are de asigurat primul loc în Bundesliga, acolo unde o așteaptă o confruntare tare, la finalul săptămânii, cu a patra clasată, plus că vine în curând și semifinala de Cupă cu Bayern. Practic, obiectivele berlinezilor se îndreaptă către alte bătălii ce nu sunt deloc îndepărtate. În ceea ce o privește pe Olympiakos, un succes la Berlin ar putea aduce o clasare pe primul loc cu un succes în plus față de Real, iar liniștea sa din campionat (bilanț de 14 victorii din 14 posibile) îi asigură lipsa presiunii de a se gândi și la alte meciuri din alte competiții.

H2 -2,5  (Olympiakos să câștige la o diferență de cel puțin trei puncte, inclusiv prelungiri) – cotă 1,55 (Superbet) ✅

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Pentru pasionații de pariuri baschet avem unul dintre acele ponturi baschet care se încadrează bine cu așteptările partidei. Din argumentația de mai sus este clar că Olympiakos are postura de favorită, iar un eventual succes al său poate să vină la o diferență decentă. Am ales varianta de risc redus, pe un succes la handicap de un ecart de cel puțin trei puncte. Dar cei care vor să-și mărească multiplicatorul se pot duce cu limita până înspre -4,5 (cotă 1,75) sau chiar mai sus. De precizat și faptul că Olympiakos are bilanț de top în deplasările din Euroligă (cu mai multe succese aduse de afară decât totalul scos de Alba Berlin), iar ultimul său succes din deplasare a fost la o diferență de 20 de puncte pe terenul titratei Fenerbahce (locul 4 la general). 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status