Felix Auger-Aliassime – Alex Molcan, Ponturi ATP Marrakech

Home » Felix Auger-Aliassime – Alex Molcan, Ponturi ATP Marrakech

Deschidem seria pronosticurilor din tenis cu partida Felix Auger-Aliassime Alex Molcan, din cadrul turului secund de la ATP Marrakech, Maroc. Partida este a treia a zilei programată pe terenul central și va începe după ora 17:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pariurile găsite, în cele de mai jos.

Auger Aliassime - Alex Molcan

Felix Auger-Aliassime: Formă sportiv

Felix Auger-Aliassime e unul din cei mai buni sportiv din circuitul masculin. Canadianul și-a arătat clasa din plin și în acest sezon, reușind să câștige primul trofeu dată în carieră. Plus o altă finală disputată.

Canadianul s-a impus la ATP Rotterdam, turneu din categoria ATP 500, după o finală cu un alt jucător de top, Stefanos Tsitsipas. A fost un succes categoric pentru Felix, care imediat după a mai atins o nouă finală, a doua consecutivă, dar cumva și extenuat, Aliassime a cedat. A fost un eșec la limită, 5-7, 6-7 în ultimul act de la Marseille, în fața altui jucător din top 10, Andrey Rublev.

Așteptările erau mari la primele două turnee masters ale anului, dar canadianul a dezamăgit crunt. Atât la Indian Wells, cât și la Mimi, unde Felix a fost eliminat încă din primul meci. Așa se explica poate și prezența lui Aliassime de la Marrakech, unde în mod normal nu ar fi venit.

În primul meci, canadianul nu a avut probleme. E drept, adversarul a fost modest. Nu la fel de ușor se anunță și următorul meci, dar la calitatea pe care o are, cred că Aliassime poate să se impună, fără prea mari probleme.

Alex Molcan: Formă sportiv

Alex Molcan e un sportiv din Slovacia, în vârstă de 24 de ani. Tenismenul e clasat pe locul 65 ATP, iar în ultimul sezon și jumătate a avut o creștere evidentă. Atât a jocului, cât și în ierarhia ATP.

Slovacul nu a avut un start de sezon bun. Molcan a alternat victoriile cu eșecurile, iar cele mai bune rezultate au fost la ATP Melbourne, sfert de finală, Australian Open, tur doi sau la Doha și Dubai. În general, Alex nu se simte bine pe suprafețele rapide, iar asta s-a văzut și în startul acestui sezon.

În schimb, pe zgură, Molcan evoluează mult mai bine și practic acolo s-a remarcat slovacul. Alex a bifat deja un sfert de finală pe suprafața roșie, dar în cadrul unui challenger, la Marbella. Aici, în Maroc, slovacul a trecut fără probleme în primul tur de italianul Stefano Travaglia.

Cu un moral bun, Molcan speră să facă un meci bun și în fața favoritului principal de la Marrakech. Slovacul pleacă cu șansa a doua, dar nu va ceda deloc ușor în fața unuia dintre cei mai buni jucători din circuit.

Meciuri directe Felix Auger-Aliassime – Alex Molcan

Va fi primul meci direct între cei doi jucători.

Ponturi pariuri Felix – Auger Aliassime – Alex Molcan

Victorie Aliassime la H(2,5) game-uri cota 1,47 (Betano)

Felix Auger Aliassime e evident jucătorul mult mai valoros, dar care nu are decât un meci pe suprafața roșie în acest sezon. Molcan poate fi un adversar incomod, dar dacă jucătorul canadian va evolua la potențialul său, victoria ar trebui să fie una lejeră.

Victorie Auger-Aliassime cota 1,32 (Superbet)

Voi miza pe un succes simplu al jucătorului din Canada. Vom lua acest pronostic și în cadrul unui proiect. Diferența dintre cei doi jucători e una mare, din toate punctele de vedere, astfel că nu se pune decât problema scorului final din partida din turul secund de la Marrakech.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status