❌ ✅ ✅ Ponturi 1×2 sigure pentru vineri 24 martie 2023 

Home » ❌ ✅ ✅ Ponturi 1×2 sigure pentru vineri 24 martie 2023 

Ponturi 1×2 traversează o perioadă bună și vrea să mențină nivelul. Campania de calificare la Euro 2024 a debutat și sperăm ca pronosticurile și pariurile oferite să vină din nou în ajutorul vostru. Nu sunt cele mai simple meciuri de fotbal disputele din preliminarii, însă noi am ales, din nou, trei ponturi sigure. Alegerile de vineri, 24 martie, în rândurile de mai jos. 

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

ponturi 1x2

Ponturi 1×2 sigure 

Africa de Sud – Liberia – preliminarii Cupa Africii – 1 – (victorie Africa de Sud) ❌

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Superbet1,30Pariază
Betano1,31Pariază
NetBet1,25Pariază
WinMasters1,25Pariază

Prima alegere vine din preliminariile Cupei Africii, de la disputa dintre Africa de Sud– Liberia. 

Africa de Sud e una din naționalele bune de pe continentul african. Fosta gazdă a Mondialului din 2010 a debutat cu un eșec în aceste preliminarii. Dar înfrângerea a venit în fața senzației de la Campionatului Mondial din Qatar, Maroc, scor 1-2. 

Liberia e o națională slab cotată din Africa. Reprezentativa condusă de Ansumana Keita a pierdut și ea meciul jucat cu Maroc, scor 0-2. Lotul este unul format din jucători ce provin de la echipe de mâna a doua din Europa. 

Africa de Sud are nevoie de victorie pentru a fi în cărțile calificării la turneul final. Meciul cu Liberia pare facil, cel puțin la prima vedere, dar jucătorii naționalei gazdă trebuie să abordeze cu cea mai mare seriozitate partida. Dar cu fanii în spate, dar și cu valoarea superioară, pariul la Africa de Sud – Liberia merge pe victoria gazdelor. 

Tunisia – Libia – preliminarii Cupa Africii – 1 – (victorie Tunisia) ✅

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Superbet1,25Pariază
Betano1,26Pariază
NetBet1,24Pariază
WinMasters1,20Pariază

A doua partidă propusă de noi din lista de ponturi 1×2 sigure vine din preliminariile Cupei Africii, cu meciul Tunisia – Libia. 

Tunisia e o altă națională bună de pe continentul african. Naționala pregătită deare o vicotire  Jalel Kadr a debutat cu dreptul în campania de calificare la Cupa Africii. O victorie și o remiză pentru tunisieni, care sunt pe primul loc în grupă.  

Libia în schimb, are o victorie și un eșec în primele două partide jucate. Lotul condus de Hamdi Bataw e format aproape în totalitate de jucători din campionatul intern. Iar implicit valoarea e și ea una scăzută. 

Tunisia e naționala mai bună și asta ar trebui să se vadă și pe terenul de joc. Tunisienii sunt neînvinși și fără gol încasat, iar forma bună ar trebui să continue și după duelul cu Libia. Oaspeții sunt net inferiori, cu jucători care nu pot face diferența. În acest caz, pontul la Tunisia – Libia merge pe victoria naționalei gazdă.  

Coasta de Fildeș – Comoros– preliminarii Cupa Africii – 1 – (victorie Coasta de Fildeș) ✅

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Superbet1,25Pariază
Betano1,26Pariază
NetBet1,19Pariază
WinMasters1,18Pariază

Ultima alegere din seria ponturi 1×2 vineri, 24 martie, vine din preliminariile Cupei Africi, de la duelul Coasta de Fildeș – Comoros.   

Coasta de Fildeș rămâne una din naționalele puternice din Africa. Chiar dacă echipa nu mai e ca vremuri, o forță, Coasta de Fildeș are în continuare jucători de mare calitate în lot. În primele două etape din preliminariile Cupei Africii, Ivory Coast a obținut patru puncte. 

Naționala din Insulele Comores nu e deloc rea. Cu jucători din campionatul Franței, Ligue 1 și Ligue 2, Comores nu e cea mai ușor de învins națională. În primele două meciuri, reprezentativa pregătită de Younes Zerdou are o victorie și un eșec. 

Chiar dacă în ambele naționale se regăsesc jucători din campionate puternice, diferența de valoare e una clară. Coasta de Fildeș joacă bine pe teren propriu și vrea să bifeze un nou succes în preliminarii, care să o aducă cu un pas și mai aproape de calificarea la turneul final. În aceste condiții, pontul la Coasta de Fildeș – Comores merge pe victoria naționala țării gazde

Pariază pe calificările EURO 2024 prin BetBuilder de la Winmasters și vei fi răsplătit cu un free bet!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status