❌ ✅ Ponturi 1×2 sigure pentru miercuri 22 martie 2023

Home » ❌ ✅ Ponturi 1×2 sigure pentru miercuri 22 martie 2023

Ne bucurăm pentru că am reușit să vă aducem zilele trecute ponturi 1×2 câștigătoare, chiar și în ciuda unei oferte de pariuri sportive slabe. Luni și marți nu am avut meciuri deloc atractive, dar în ciuda acestui aspect, tot am reușit să bifăm verde la toate ponturile și pronosticurile oferite. Pentru miercuri am ales alte două pariuri sigure și sperăm să avem din nou câștig. Cele două alegeri de miercuri, 22 martie, în cele de mai jos.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

ponturi 1x2

Ponturi 1×2 sigure

Ucraina U 19 – Luxemburg U 19 – preliminarii Campionatul European U 19 – al doilea tur – 1 – (victorie Ucraina) ❌

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Superbet1,33Pariază
Betano1,37Pariază
NetBet1,30Pariază
WinMasters1,33Pariază

Prima alegere vine din preliminariile Campionatului European U 19, de la disputa dintre Ucraina U19 – Luxemburg U 19.

Ucraina a încheiat anul 2022 cu trei victorii la rând la acest nivel al întrecerii. Naționala U19 din țării vecine a câștigat grupa 3 din primul tur al calificărilor, cu victorii contra naționalelor similare a Suediei, Cipru și Kosovo.

Luxemburg  a încheiat pe doi grupa 2 din primul tur al calificărilor Campionatului European. Fotbaliștii U 19 din Luxemburg au bifat două remize și o victorie, contra Azerbaijanului, Bulgariei și Turciei.

Ucraina e naționala mai valoroasă la acest nivel și speră la cele trei puncte. Grupa e una complicată, alături de Danemarca și Spania, iar orice alt rezultat în afara victoriei în acest meci, scade șansele Ucrainei la primul loc. În aceste condiții, pariul la Ucraina U 19 – Luxemburg U 19 merge pe victoria gazdelor.

Anglia U 19  – Ungaria U 19 – preliminarii Campionatul European – al doilea tur, – 1 – (victorie Anglia U 19) ✅

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Superbet1,16Pariază
Betano1,13Pariază
NetBetPariază
WinMasters1,13Pariază

A doua partidă propusă de noi din lista de ponturi 1×2 sigure vine din preliminariile Campionatului European U 19, cu meciul Anglia U 19 – Ungaria U 19.

Anglia U 19 nu a avut probleme în primul tur al calificărilor pentru Campionatul European. Englezii s-au impus în toate cele trei partide jucate, Muntenegru, Georgia și Danemarca, având un golaveraj spectaculos, 12 goluri marcate și doar două încasate. 

Ungaria U 19 a terminat pe doi grupa în primul tur al calificărilor, cu patru puncte adunate. Cu 5 mai puține decât Irlanda, câștigătoarea grupei. O victorie, o remiză și o înfrângere a fost bilanțul maghiarilor.

Anglia e o forță la acest nivel și nu ar trebui să aibă probleme nici în runda a doua a calificărilor pentru Campionatul European. După ce a trecut fără probleme de meciurile din prima fază, englezii vor să încheie pe primul loc grupa și implicit să ajungă la turneul final. Diferența de valoare e una clară între cele două naționale, astfel că pariul la Anglia U 19 – Ungaria U 19 merge pe victoria gazdelor.

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status