✅ ❌ Ponturi 1×2 sigure pentru marți 28 februarie 2023 

Home » ✅ ❌ Ponturi 1×2 sigure pentru marți 28 februarie 2023 

Ponturi 1×2 încheie și a doua lună din acest an. Luna februarie a fost una prolifică, cu multe ponturi și pariuri câștigătoare în cadrul acestui proiect. Iar noi sperăm ca toate aceste pronosticuri verzi să îți fi adus profitul necesar. Echipa noastră își dă silința zi de zi ca pariurile alese să aducă câștigurile sperate. Rămânem la fel de concentrați, iar pentru marți, 28 februarie, am ales două pronosticuri

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

ponturi 1x2

Ponturi 1×2 sigure 

Thun – Young Boys, Cupa Elveției –  2 – (victorie Young Boys) ✅

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Superbet1,50Pariază
Betano1,52Pariază
NetBet1,49Pariază
WinMasters1,51Pariază

Prima alegere vine din Cupa Elveției, de la disputa dintre Thun – Young Boys.  

Thun, una din formațiile de tradiție a fotbalului elvețian evoluează în acest moment î liga secundă. Fără șanse mari de promovare, echipa a făcut o figură frumoasă în Cupa Elveției. Acolo unde a ajuns până în sferturile de finală ale competiției.  

Young Boys e una din forțele din Elveția. Trupa antrenată de Raphaël Wicky conduce întrecerea din Super League, dar vrea și Cupa. Cu 13 puncte avans, Young Boys își permite să se concentreze maxim asupra partidei din sferturile de finală. 

Young Boys pleacă favorită în partida de pe terenul divizionarei secunde. Thun speră la un meci bun și de ce nu, să realizeze surpriza. Dar liderul din Super League e mult mai valoros, astfel că pariul sigur la Thun – Young Boys merge pe victoria oaspeților

 
Glentoran  – Glenavon – NIFL Premiership, – 1 – (victorie Glentoran  ) ❌

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Superbet1,35Pariază
Betano1,38Pariază
NetBet1,30Pariază
WinMasters1,33Pariază

A doua partidă propusă de noi din lista de ponturi 1×2 sigure vine din NIFL Premiership, cu meciul Glentoran  – Glenavon. 

Glentoran e pe locul 6 în prima ligă din Irlanda de Nord și are asigurată prezența în play-off. Forma de moment nu e rea, chiar dacă gazdele acestui duel vin după un eșec. E drept, înfrângerea a fost suferită în fața locului doi din campionat, Cliftonville. 

De cealalta parte, Glenavon e pe 9 în campioant, fără șanse de a mai urca în play-off. Forma de moment este una slabă, cu trei eșecuri în ultimele 5 partide. De asemenea și în deplasare parcursul celor de la Glenavon este modest, cu doar 7 puncte strânse. 

Chiar dacă miza nu mai e una importantă, Glentoran vrea să continue forma bună. Și să se pregătească pentru play-off. Cu o apărare permeabilă, Glenavon îi va fi greu să ia punct sau puncte pe terenul locului 6 din NIFL Premiership. În aceste condiții, pontul la Glentoran  – Glenavon merge pe victoria gazdelor

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status