✅ ✅ Ponturi 1×2 sigure pentru marți 21 martie 2023 

Home » ✅ ✅ Ponturi 1×2 sigure pentru marți 21 martie 2023 

Ponturi 1×2 continuă forma bună chiar și în această perioadă. Sigur, nu vrem laude, dar încercăm, zi de zi, chiar și cu o ofertă de pariuri sportive slabă, să găsim cele mai bune ponturi și pariuri. Mergem din nou în ligile inferioare și venim în ajutorul tău cu cele mai sigure pronosticuri. Mai jos, cele două alegeri, de marți, 21 martie.

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

ponturi 1x2

Ponturi 1×2 sigure 

Stirling – Forfar – League Two, Scoția – 1 – (victorie Stirling) ✅

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Superbet1,80Pariază
Betano1,75Pariază
NetBet1,70Pariază
WinMasters1,72Pariază

Prima alegere vine din League Two, de la disputa dintre Stirling – Forfar. 

Stirling e pe locul secund în League Two, cea de-a patra divizie din Scoția. Cu 52 de puncte adunate, la doar o lungime în spatele liderului Dumbarton. Forma de moment e și ea bună, cu trei remize și două victorii în ultimele 5 etape. 

Forfar e pe 6 în campionat, la trei puncte distanță de locul 4, ultimul care duce în play-off-ul pentru promovare. Echipa oaspete nu traversează însă un moment bun, având doar un succes în ultimele 5 runde. Iar în deplasare, parcursul din acest sezon e destul de modest. 

Stirling are nevoie de victorie pentru a trece pe prima poziție. Cu un meci mai puțin jucat față de lider, gazdele din acest duel ar avea prima șansă la promovare. Adversarul din etapa restantă e unul la îndemână, astfel că Stirling are toate șansele să bifeze cele trei puncte. În condițiile date, pontul la Stirling – Forfar merge pe victoria formației gazdă

Goytre United – Barry – CYMRU SOUTH, Țara Galilor, – 2 – (victorie Barry) ✅

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Superbet1,30Pariază
Betano1,35Pariază
NetBet1,33Pariază
WinMasters1,30Pariază

A doua partidă propusă de noi din lista de ponturi 1×2 sigure vine din CYMRU SOUTH, Țara Galilor, cu meciul Goytre United – Barry. 

Goytre United e pe locul 10 în campionat, fără prea mari griji în acest moment. Diferența față de locurile retrogradabile e de 5 puncte, însă echipa nu e serios amenințată. Forma de moment în schimb nu e prea bună, cu o victorie în ultimele 5 etape din campionat. 

Barry e liderul din Cymru South, cu un avans de 9 puncte. Forma de moment este bună, oaspeții 14 meciuri consecutive fără eșec. Din care 11 victorii și trei remize. Două dintre acestea, fiind în ultimele două etape.  

Barry vine pe terenul celor de la Goytre United să continue seria de meciuri consecutive fără eșec. Oaspeții luptă pentru promovare și chiar dacă avansul este unul important, Barry nu vrea să piardă puncte gratuit. În aceste condiții, pariul la Goytre United – Barry merge pe victoria oaspeților

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status