✅ ✅ Ponturi 1×2 sigure pentru joi 2 martie 2023 

Home » ✅ ✅ Ponturi 1×2 sigure pentru joi 2 martie 2023 

Ponturi 1×2 continuă seria pariurilor sigure. După un început cu dreptul în luna mărțișorului, ne dorim să venim cu alte pronosticuri câștigătoare. Oferta de pariuri sportive de joi nu e ofertantă, dar noi am reperat câteva meciuri de fotbal. De pe urma cărora să faceți profit! Mai jos, pariurile alese pentru joi, 2 martie

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

ponturi 1x2

Ponturi 1×2 sigure 

PSV – Den Haag, Cupa Olandei –  1 – (victorie PSV) ✅

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Superbet1,14Pariază
Betano1,15Pariază
NetBet1,11Pariază
WinMasters1,09Pariază

Prima alegere vine din Cupa Olandei, de la disputa dintre PSV – Den Haag. 

PSV e una din forțele fotbalului olandez. Gruparea din Eindhoven se luptă pentru titlu, fiind la 6 lungimi în spatele rivalei Feyenoord. Dar și Cupa e un obiectiv pentru PSV, iar meciul din sferturi este unul mai mult decât facil.  

ADO Den Haag e și ea una din formațiile de tradiție din Olanda, dar momentan echipa evoluează în liga secundă. Acolo unde se află doar pe locul 10, dar la patru puncte de ultimul loc ce duce în play-off-ul pentru barajul de promovare. Forma e moment e una bună, cu 5 meciuri la rând fără eșec în campionat. 

În acest moment, diferența de valoare între cele două formații e uriașă. Nu exageră când spunem astfel, pentru că ADO Den Haag e departe de formația din sezoanele când se putea bate cu forțele din Olanda. Nu se pune decât problema scorului, astfel că cel mai sigur pariu la PSV – Den Haag merge pe victoria gazdelor

Graafschap – Ajax – Cupa Olandei, – 2 – (victorie Ajax) ✅

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Superbet1,25Pariază
Betano1,25Pariază
NetBet1,21Pariază
WinMasters1,22Pariază

A doua partidă propusă de noi din lista de ponturi 1×2 sigure vine din Cupa Olandei, cu meciul Graafschap – Ajax. 

De Graafschap e o altă formație din liga secundă din Olanda ajunsă în sferturile de finală ale Cupei Olandei. Și una din surprizele competiției, mai ales dacă ne raportăm la locul ocupat în clasament, poziția a 13-a. Oaspeții au însă moralul bună, după ultimele două victorii din campionat. 

Ajax luptă și ea pentru al doilea trofeu intern. Lăncierii luptă în paralel, în campionat fiind la doar trei lungimi în spatele liderului Feyenoord. Forma de moment e excelentă. Cel puțin în Eredivisie, acolo unde trupa din Amsterdam are 5 victorii consecutive. 

La fel ca și în partida de mai sus, nici în acest duel nu credem că se pune problema victoriei. Ajax, chiar și cu o echipa din care fac parte mai multe rezerve, ar trebui să se impună fără emoții în fața locului 13 din liga secundă. În condițiile date, pontul la Graafschap – Ajax merge pe victoria oaspeților

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status