Ponturi 1×2 sigure pentru 5 septembrie 2022

Home » Ponturi 1×2 sigure pentru 5 septembrie 2022

Ziua de luni nu este cunoscută pentru meciuri palpitante, însă este oportunitatea perfectă pentru iubitorii pariurilor sportive de a face profit. Mai jos am făcut o selecție de 3 meciuri ce reprezintă cele mai sigure ponturi 1×2 care cu siguranță îți vor atrage atenția și te vor ajuta să obții un profit frumos. Tot ce ai de făcut este să citești rândurile de mai jos pentru a vedea cum aceste ponturi 1×2 sigure pentru 5 septembrie te pot ajuta să devii câștigător!

Levski Sofia – Arda Kurdzhali 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,33Pariază
Betano – cea mai bună cotă1,35Pariază
NetBet1,31Pariază
WinMasters1,28Pariază

Primul meci propus de noi pentru ziua de 5 septembrie este confruntarea din prima ligă a Bulgariei dintre Levski Sofia și Arda Kurdzhali.

Gazdele acestui meci au 5 meciuri jucate în campionat, și cu toate că au început acest sezon cu o înfrângere, aceasta a fost imediat corectată cu 4 victorii consecutive în Parva Liga.

Arda Kurdzhali se află pe poziția 6 în campionat, la 3 puncte avans față de gazdele acestui meci, însă cu 3 meciuri mai mult jucate în campionat.

Având în vedere prestațiile celor două echipe în campionat până la momentul de față, Arda având 3 înfrângeri iar Levski doar una, și ținând cont de faptul că acest meci se joacă pe terenul echipei Levski Sofia, vom miza pe o victorie fără probleme a gazdelor acestui meci.

HJK Helsinki – HIFK 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă1,18Pariază
Betano1,15Pariază
NetBet1,15Pariază
WinMasters – cea mai bună cotă1,18Pariază

A doua confruntare de mare interes cu cote foarte generoase și un rezultat predictibil este derby-ul din prima ligă a Finlandei dintre HJK Helsinki și HIFK.

HJK Helsinki se află pe poziția secundă la doar un punct în spatele liderului KuPS dar cu un meci mai puțin jucat, așadar are motivație suplimentară pentru a trage la victorie și a se clasa pe prima poziție în campionat.

HIFK este la polul opus fiind ultima clasată în Veikkausliiga fără șanse mari de a se salva de la retrogradare.

Având în vedere toate aceste lucruri dar și faptul că acest meci se joacă pe terenul echipei HJK Helsinki, nu putem miza pe altceva decât o victorie clară a gazdelor în această partidă.

Monza – Atalanta 2 (Echipa oaspete câștigă)

Superbet1,65Pariază
Betano1,65Pariază
NetBet1,62Pariază
WinMasters – cea mai bună cotă1,66Pariază

Ultimul meci din lista celor propuse de noi pentru ziua de luni este cel din Serie A dintre Monza și Atalanta.

Echipa gazdă a acestui meci se află la coada clasamentului cu 4 înfrângeri din 4 etape disputate, având de asemenea și un golaveraj rușinos cu doar 2 goluri marcate și 11 primite.

Atalanta se află la un început de sezon foarte promițător fiind clasată pe poziția a 3-a după 3 victorii și o remiză în fața campioanei AC Milan.

Având în vedere prestațiile aproape impecabile ale echipei Atalanta care a încasat doar 2 goluri de la începutul sezonului și a marcat 7, dar și lipsa de abilitate a echipei Monza de a face față echipelor din prima ligă a Italiei, vom miza pe o victorie a echipei oaspete în acest meci.

Așadar ziua de luni vine cu oportunități foarte bune pentru cei cărora le plac pariurile sportive, iar cele mai sigure ponturi 1×2 propuse de noi pot veni în ajutorul tuturor pariorilor, în special celor ce abia se inițiază în această lume minunată și incitantă a pariurilor de fotbal.

Pariază și tu acum cu cele mai sigure ponturi 1×2 și îți garantăm că nu vei regreta.

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status