Ponturi 1×2 sigure – 9 noiembrie 2022

Home » Ponturi 1×2 sigure – 9 noiembrie 2022

Chiar dacă avem două luni de așteptat pentru a ne bucura din nou de meciurile de Liga Campionilor, ziua de 9 noiembrie vine cu numeroase meciuri interesante pentru fanii fotbalului și cu oportunități mari dacă dorești să și pariezi. Noi dorim să vă oferim cele mai bune șanse de câștig iar de aceea am selectat câteva meciuri care le considerăm ponturi 1×2 sigure pentru ziua de miercuri, așadar citește cu atenție rândurile următoare ca să vezi cum poți câștiga și tu!

ponturi 1x2 sigure

Ponturi 1×2 sigure:

West Ham vs. Blackburn Rovers, EFL Cup – 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,38Pariază
Betano1,40Pariază
NetBet1,36Pariază
WinMasters1,38Pariază

Primul meci al selecției noastre vine din EFL Cup din Anglia, cunoscută drept Carabao Cup sau Cupa Ligii Angliei, cu meciul dintre West Ham și Blackburn Rovers.

Gazdele acestui meci evoluează în prima ligă din Anglia și vin cu intenția de a câștiga acest meci, în special datorită faptului că au parte de un sezon mai puțin reușit, iar performanțele din această cupă ar putea fi singura reușită notabilă a echipei în acest sezon.

Blackburn Rovers se află pe poziția secundă în Championship, a două ligă din Anglia și pare să aibă parte de un început de sezon destul de bun, însă echipa nu a reușit să mai facă parte din Premier League din anul 2012, ceea ce denotă diferența de valoare față de West Ham.

Având în vedere faptul că acest meci se joacă pe stadionul echipei West Ham, dar și faptul că aceasta dorește să câștige acest meci și să demonstreze consistență în a obține victorii acest sezon, vom miza pe victoria echipei gazdă în această partidă.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Southampton vs. Sheffield Wednesday, EFL Cup – 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,53Pariază
Betano1,55Pariază
NetBet1,54Pariază
WinMasters1,55Pariază

Al doilea meci propus de noi pentru 9 noiembrie vine tot din EFL Cup de data aceasta cu confruntarea dintre Southampton și Sheffield Wednesday.

Acesta este un alt meci interesant între o echipe de Premier League și una de Ligue One, a treia divizie din Anglia, ce va fi urmărit cu mare interes. Gazdele se află pe poziția 18 în Premier League și nu au parte de un sezon foarte bun, însă Southampton a obținut mereu puncte când se afla sub presiune și reușește mereu să urce în clasament.

Sheffield Wednesday are parte de un sezon mai bun în League One unde se află pe poziția a 3-a, însă la o ditanță considerabilă de 7 puncte de liderul Plymouth.

Cu toate că Sheffield Wednesday este mai bine clasată, aceasta se află în liga a 3-a din Anglia, iar diferența de valoare dintre Sheffield Wednesday și Southampton este enorm de mare, iar de aceea vom miza pe victoria fără probleme a gazdelor acestui meci.

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Motherwell vs. Celtic, Premiership – 2 (Echipa oaspete câștigă)

Superbet1,28Pariază
Betano1,30Pariază
NetBet1,27Pariază
WinMasters1,28Pariază

Ultima partidă propusă de noi ce completează lista de ponturi 1×2 sigure vine din prima ligă a Scoției cu meciul dintre Motherwell și Celtic.

Gazdele acestui meci se află doar pe poziția a 9-a în Premiership cu un total de 16 puncte cumulate în 14 meciuri jucate și un golaveraj cu 18 goluri marcate și 19 primite. Trebuie menționat și faptul că Motherwell vine după o serie dezamăgitoare de meciuri, în care din ultimele 5 etap de campionat a câștigat un singur meci și a pierdut 4.

Celtic este liderul detașat al campionatului și se îndreaptă cu pași repezi spre un nou titlu, având 36 de puncte cumulate în 13 meciuri jucate, cu nu mai puțin de 41 de goluri marcate și doar 11 primite.

Având în vedere forma mult superioară a echipei Celtic și numărul incredibil de goluri marcate, dar și faptul că Celtic a câștigat ultimele 14 confruntări directe cu Mothrwell, vom miza pe victoria echipei oaspete în acest meci.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Așadar ziua de 9 noiembrie aduce numeroase meciuri interesante dar mai presus de toate foarte multe oportunități pentru cei ce doresc să parieze, iar prin meciurile selectate de noi vei paria fără emoții cu ponturi 1×2 sigure pentru 9 noiembrie. Pariază acum folosind recomandările noastre și vei vedea cât de ușor este să fii câștigător!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status