Ponturi 1×2 pentru pariuri sigure, 18 octombrie 2022

Home » Ponturi 1×2 pentru pariuri sigure, 18 octombrie 2022

Ziua de marți vine cu meciuri ceva mai diferite de ceea ce suntem obișnuiți deoarece Liga Campionilor se află în pauză pentru o săptămână, însă acest lucru nu înseamnă că oportunitățile sunt mai puține pentru iubitorii de pariuri sportive. Ziua de 18 octombrie aduce meciuri cu diferențe valorice ceva mai mari între echipe, iar tocmai de aceea șansele de câștig sunt mai mari.

Mai jos vei găsi o listă de meciuri care considerăm că sunt cele mai sigure ponturi 1×2 pentru 18 octombire, iar tot ce trebuie să faci este să le acorzi puțină atunție pentru a vedea cum poți profita și tu!

Ponturi 1x2 pentru pariuri sigure, 18 octombrie 2022

CSM Alexandria – Farul Constanța 2 (Echipa oaspete câștigă)

Superbet1,35Pariază
Betano1,35Pariază
NetBetPariază
WinMasters1,35Pariază

Primul meci din lista celor propuse de noi vine chiar din România, anume din Cupa României, cu o confruntare între doi lideri de clasament, CSM Alexandria fiind liderul clasamentului în liga a 3-a iar Farul Constanța liderul Superligii.

Aproape că nu există termeni de comparație între cele două echipe, dar trebuie menționat parcursul absolut încântător al echipei Farul Constanța, întrucât achizițiile făcute de Gică Hagi vara aceasta dar și implicarea acestuia în dezvoltarea și antrenarea echipei au dus la rezultate atât de pozitive și un fotbal foarte frumos, ce dă speranțe acestei generații de fani ai fotbalului pentru un viitor bun în fotbalul românesc.

Având în vedere diferența incomparabilă dintre cele două echipe ce vin din lumi foarte diferite, nu putem miza pe altceva decât o victorie lejeră a echipei oaspete în acest meci.

Brighton – Nottingham Forrest 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă!1,42Pariază
Betano1,40Pariază
NetBet1,39Pariază
WinMasters1,41Pariază

A doua confruntare propusă de noi pentru data de 18 octombrie vine din Premier League și este reprezentată de meciul dintre Brighton și Nottingham Forrest.

Brighton se află la un sezon excelent fiind clasată pe poziția 7 în campionat având 14 puncte din 9 meciuri jucate și a reușit să obâină rezultate notabile printre care victoria de la West Ham, victoria de la Manchester United și remiza de pe terenul lui Liverpool.

Nottingham Forrest se dovedește destul de incompetentă în a face față celui mai puternic campionat din lume și este clasată pe ultima poziția în Premier League cu doar 5 puncte obâinute în 10 meciuri jucate.

Ținând cont de forma foarte diferită demonstrată de cele două echipe în acest sezon dar și de diferența valorică dintre acestea, vom miza fără emoții pe victoria gazdelor acestui meci.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Atletico Madrid – Rayo Vallecano 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,55Pariază
Betano – cea mai bună cotă!1,57Pariază
NetBet1,48Pariază
WinMasters1,55Pariază

Atletico Madrid și Rayo Vallecano se vor înfrunta în etapa cu numărul 10 din LaLiga.

Gazdele acestui meci se află într-un sezon foarte bun fiind clasate pe poziția a 3-a în campionat cu 19 puncte din 9 meciuri jucate și vine în această partidă după 4 victorii consecutive printre care și cea din deplasarea de la Athletic Bilbao.

Rayo Vallecano se descurcă decent în acest sezon și se află momentan pe poziția 10 în campionat cu 11 puncte după 9 meciuri jucate, având 10 goluri marcate și 12 primite.

Ținând cont totuși de forma excelentă a echipei Atletico Madrid, de faptul că ultimele 5 confruntări directe dintre cele două echipe au fost câștigate de Atletico Madrid dar și de faptul că acest meci se joacă pe terenul echipei din Madrid, vom miza pe victoria fără probleme a echipei gazdă în această partidă.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Avem ponturi 1×2 pentru pariuri sigure și azi!

Așadar ziua de 18 octombrie vine cu numeroase oportunități pentru iubitorii pariurilor sportive chiar dacă nu avem meciuri de Liga Campionilor în această zi de marți. Propunerile noastre vă aduc meciuri cu rezultate ușor de intuit și cote foarte bune, fiind astfel ponturi 1×2 pentru pariuri sigure. Pariază și tu folosind aceste recomandări și vei vedea cât de ușor este să câștigi!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status