Ponturi 1×2 pentru duminică 4 septembrie 2022

Home » Ponturi 1×2 pentru duminică 4 septembrie 2022

Așa cum ne-au obișnuit și până acum, marile campionate ale Europei aduc meciuri spectaculoase la fiecare sfârșit de săptămână, iar acest weekend nu face excepție. Ziua de 4 septembrie prezintă oportunități ce fiecare iubitor al pariurilor sportive le așteaptă, iar noi am slectat câteva meciuri care considerăm că sunt cele mai bune ponturi 1×2 pentru duminică, deoarece vin cu cote generoase și rezultate predictibile.

ponturi 1x2 pentru duminică

Villareal – Elche 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă1,36Pariază
Betano – cea mai bună cotă1,36Pariază
NetBet1,33Pariază
WinMasters1,35Pariază

Primul meci ce prezintă o oportunitate foarte bună pentru această zi este confruntarea din LaLiga dintre Villareal și Elche.

Gazdele acestui meci au început sezonul cu două victorii urmate de o remiză, și au 5 goluri marcate și 0 primite, ceea ce denotă hotărârea echipei de a se clasa în topul clasamentului LaLiga.

Nu se poate spune același lucru despre Elche însă, care are două înfrângeri și o remiză după 3 etape de campionat, 5 goluri primite și doar unul marcat, fiind astfel diametral opusă de Villareal.

Având în vedere această diferență dar și faptul că acest meci se joacă pe stadionul echipei Villareal, voi miza pe faptul că echipa gazdă va câștiga această partidă fără probleme.

Sirius – Djurgarden 2 (Echipa oaspete câștigă)

Superbet1,65Pariază
Betano – cea mai bună cotă1,62Pariază
NetBet1,58Pariază
WinMasters1,62Pariază

A doua confruntarea de mare interes pentru fanii sportului rege este cea din prima ligă a Suediei dintre IK Sirius și Djurgarden IF.

Gazdele acestui meci se clasează pe poziția a 9-a în campionat cu 25 de puncte din 20 de meciuri jucate, având 20 de goluri marcate și 28 primite în acest sezon.

Djurgarden este pe poziția secundă momentan cu 41 de puncte din 20 de partide, la doar 3 puncte în spatele liderului, și se află în apriga luptă pentru titlu împotriva echipei Hacken, cu un golaveraj impresionant de 42 de goluri marcate și doar 16 primite.

Ținând cont de statisticile impresionante ale echipei Djurgarden, dar și de faptul că aceasta a câștigat marea majoritate a meciurilor directe cu IK Sirius, voi miza pe o victorie a echipei oaspete în această partidă.

Hacken – Degerfors 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă1,28Pariază
Betano1,27Pariază
NetBet1,25Pariază
WinMasters1,25Pariază

Ultima confruntare din lista celor propuse de noi pentru 4 septembrie este cea dintre BK Hacken și Degerfors IF.

Gazdele acestui meci se află în fruntea clasamentului cu 44 de puncte după 20 de etape, dar avansul este de doar 3 puncte și orice pas greșit poate duce la pierderea poziției de lider.

Degerfors însă nu este un adversar de temut pentru Hacken întrucât se află în jumătatea inferioară a clasamentului cu doar 15 puncte după 20 de partide jucate, iar faptul că a marcat doar 18 goluri și a încasat 41 spune multe despre lipsurile defensive ale acestei echipe.

Având în vedere această diferență astronomică, dar și faptul că acest meci se joacă pe terenul echipei Hacken, nu putem miza pe altceva decât o victorie fără emoții a gazdelor acestui meci.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Așadar ziua de 4 septembrie prezintă oportunități ce cu siguranță te vor interesa, iar pariind cu cele mai bune ponturi 1×2 pentru duminică vei crește substanțial șansele de câștig și vei elimina aproape orice risc.

Nu mai sta pe gânduri; pariază acum cu cele mai bune ponturi 1×2 pentru a fi câștigător!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status