Ponturi 1×2 norocoase pentru 13 noiembrie

Home » Ponturi 1×2 norocoase pentru 13 noiembrie

Ziua de 13 noiembrie vine cu mult noroc pentru tine și fanii fotbalului, întrucât aduce multe meciuri interesante și oportunități foarte bune pentru pariori. Noi am făcut tot posibilul să vă oferim cele mai bune șanse de reușită, iar de aceea am selectat câteva meciuri ce reprezintă în opinia noastră ponturi 1×2 norocoase, așadar citește cu atenție rândurile ce urmează ca să vezi cum poți profita și tu!

ponturi 1x2 norocoase

Ponturi 1×2 norocoase:

Lille vs. Angers, Ligue 1 – 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,33Pariază
Betano1,34Pariază
NetBet1,31Pariază
WinMasters1,32Pariază

Primul meci al selecției noastre de azi vine din Ligue 1 și are în prim plan echipele Lille și Angers.

Gazdele acestui meci se află pe poziția a 7-a în Ligue 1 cu un total de 23 de puncte cumulate în 14 meciuri, și un golaveraj de 26 de goluri marcate și 23 primite. Lille vine cu poftă de victorie în acest meci deoarece are o remiză și o înfrângere în ultimele 2 meciuri jucate, însă acestea obținute împotriva unor echipe puternice, precum Rennes și Lyon.

Angers este la coada clasamentului în Ligue 1 cu doar 8 puncte cumulate în 14 meciuri jucate și un golaveraj dezastruos cu 15 goluri marcate și 33 primite.

Ținând cont de diferența foarte mare dintre cele două echipe dar și de faptul că Angers are nu mai puțin de 6 înfrângeri consecutive, vom miza pe victoria echipei gazdă în acest meci.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

CS Mioveni vs. CFR Cluj, Superliga – 2 (Echipa oaspete câștigă)

Superbet1,75Pariază
Betano1,78Pariază
NetBet1,67Pariază
WinMasters1,76Pariază

A doua partidă propusă de noi din lista de ponturi 1×2 norocoase vine din Superliga României cu meciul dintre CS Mioveni și CFR Cluj.

 Gazdele acestui meci se află pe ultimul loc în clasamentul primei ligi din România cu un total de doar 8 puncte obținute după 17 meciuri jucate și un golaveraj foarte slab cu 10 goluri marcate și 26 primite.

CFR Cluj pare determinată să fie din nou campioană și după un start destul de slab de campionat CFR a reușit să obțină destul de multe în ultimele etape de campionat. CFR Cluj are un golaveraj foarte bun cu 25 de goluri marcate și 15 goluri primite, iar CS Mioveni pare victimă sigură în acest meci.

Ținând cont de rezultatele foarte slabe a echipei CS Mioveni și determinarea campioanei CFR Cluj de a lupta pentru un nou titlu, vom miza pe victoria echipei oaspete în această partidă.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Austria Klagenfurt vs. RB Salzburg, Austria Bundesliga – 2 (Echipa oaspete câștigă)

Superbet1,47Pariază
Betano1,47Pariază
NetBet1,41Pariază
WinMasters1,47Pariază

Ultimul meci propus de noie petru ziua de 13 noiembrie vine din prima liga a Austriei cu meciul dintre Austria Klagenfurt și RB Salzburg.

Gazdele acestui meci se află pe poziția a 5-a în campionat cu un total de 21 de puncte cumulate în 15 meciuri jucate. Austria Klagenfurt nu are o serie tare reușită de meciuri, deoarece din ultimele 5 etape jucate a câștigat doar 2 partide, a obținut o remiză și a fost învinsă de 2 ori.

RB Salzburg este liderul clasamentului în Austria Bundesliga cu un total de 36 de puncte cumulate în 15 meciuri jucate, cu 32 de goluri marcate și 9 primite. RB Salzburg are 4 victorii în ultimele 5 meciuri jucate și pare să fie în formă foarte bună.

Ținând cont de forma celor două echipe dar și de diferența de puncte dintre ele, vom miza pe victoria echipei oaspete în această partidă.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Așadar ziua de 13 noiembrie vine cu multe oportunități pentru cei ce doresc să parieze și cu meciuri interesante pentru fanii fotbalului. Propunerile noastre de ponturi 1×2 norocoase vin cu meciuri a căror rezultate sunt foarte ușor de preconizat iar cotele foarte bune, așadar pariurile au riscul foarte redus și câștigul potențial foarte mare. Pariază și tu acum folosind recomandările noastre și te asigurăm că nu vei regreta!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status