Ponturi 1×2 de top pentru 30 august 2022

Home » Ponturi 1×2 de top pentru 30 august 2022

Cu toate că mai trebuie să așteptăm puțin până la startul competițiilor importante din Europa precum Champions League, Europa League și Conference League, ziua de marți aduce meciuri surprinzător de interesante și cote foarte generoase, care cu siguranță te vor interesa. Mai jos am compus o listă de trei meciuri care credem noi că reprezintă ponturi 1×2 de top pentru data de 30 august, așadar acordă-le câteva minute pentru a vedea cât de ușor este să câștigi.

ponturi 1x2 de top

Roma – Monza 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă1,28Pariază
Betano1,25Pariază
NetBet1,23Pariază
WinMasters1,25Pariază

Primul meci din seria celor propuse de noi pentru 30 august este reprezentat de confruntarea din Serie A dintre AS Roma și Monza.

Echipa gazdă a acestui meci a reușit să smulgă o remiză etapa trecută în deplasarea de la Juventus, iar începutul de campionat este foarte pozitiv, cu două victorii și o remiză în primele 3 etape din campionat.

Monza este o echipă nou promovată în Serie A și se află la polul diametral opus. Are 3 înfrângeri consecutive în primele 3 etape de campionat, cu doar 2 goluri marcate și 8 primite.

Având în vedere faptul că acest meci se joacă la Roma iar echipa antrenată de Jose Mourinho pare să fie în formă excelentă, vom miza pe o victorie fără probleme a echipei gazdă în acest meci.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Benfica – Pacos Ferreira 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,14Pariază
Betano – cea mai bună cotă1,15Pariază
NetBet1,12Pariază
WinMasters1,13Pariază

A doua confruntare ce are un rezultat cât se poate de predictibil este cea din pirma ligă a Portugaliei dintre Benfica Lisabona și Pacos Ferreira.

Echipa gazdă din acest meci a început în forță acest sezon și are 3 victorii consecutive obținute în primele 3 etape de campionat, iar golaverajul este perfect cu 8 goluri marcate și fără gol primit.

Pacos Ferreira se află în jumătatea inferioară a clasamentului, cu trei înfrângeri consecutive în primele etape de campionat, ba mai mult nu are goluri marcate și a încasat 7 goluri.

Având în vedere aceste lucruri dar și faptul că Benfica a câștigat ultimele 10 confruntări directe, vom miza pe o victorie cât se poate de clară a echipei gazdă în acest meci.

Înregistrează-te la Betano cu codul BET77 pentru un Freebet de 77 de lei!
Pariază acum!

Southampton – Chelsea 2 (Echipa oaspete câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă1,60Pariază
Betano – cea mai bună cotă1,60Pariază
NetBet1,55Pariază
WinMasters1,58Pariază

O altă confruntare de mare interes pentru fanii sportului rege dar și pentru iubitorii pariurilor sportive este cea dintre Southampton și Chelsea.

Echipa gazdă a acestui meci vine după înfrângerea din etapa trecută împotriva echipei Manchester United, dar Southampton a reușit să câștige meciul din deplasare cu Leicester City din etapa precedentă.

Chelsea vine după o victorie împotriva echipei Leicester obținută pe teren propriu, dar echipa condusă de Thomas Tuchel a pierdut meciul din etapa precedentă din deplasarea de la Leeds.

Având în vedere faptul că Chelsea este mult mai bine clasată decât Southampton, dar și ținând cont de faptul că Chelsea a câștigat ultimele 3 confruntări directe, vom miza pe o victorie a echipei oaspete în acest meci.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Așadar ziua de 30 august aduce oportunități pe care niciun iubitori al pariurilor sportive nu dorește să le rateze, deoarece meciurile din această zi vin cu cote foarte bune iar rezultatele sunt ușor de preconizat. Pariază și tu acum folosind cele mai bune ponturi 1×2 și cu siguranță nu vei regreta!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status