Ponturi 1X2 câștigătoare pentru 6 noiembrie 2022

Home » Ponturi 1X2 câștigătoare pentru 6 noiembrie 2022

Ziua de duminică încheie una din cele mai interesante etape din marile campionate ale Europei, iar meciurile cele mai bune se vor disputa duminică. Cu aceste meciuri vine și oportunități de neratat pentru iubitorii pariurilor sportive, iar noi am selectat câteva meciuri sigure care considerăm că sunt ponturi 1X2 câștigătoare pentru 6 noieembrie ce vă vor oferi cele mai bune șanse de câștig. Citește cu atenție rândurile ce urmează să vezi care sunt acestea și cum poți profita și tu!

Ponturi 1X2 câștigătoare pentru 6 noiembrie:

Freiburg vs. Köln, Bundesliga – 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,72Pariază
Betano1,72Pariază
NetBet1,66Pariază
WinMasters1,71Pariază

Primul meci al selecției noastre vine din Bundesliga cu partida dintre Freiburg și FC Koln.

Freiburg se află pe poziția a 3-a în Bundesliga cu un total de 24 de puncte din 12 meciuri jucate și au un golaveraj bun cu 18 goluri marcate și 13 primite.

FC Koln nu stă la fel de bine în Bundesliga, aflându-se pe poziția a 10-a cu 17 puncte cumualte în 12 meciuri jucate, având 20 de goluri marcate și 23 primite.

Ținând cont de faptul că acest meci se joacă pe terenul echipei Freiburg, dar și de faptul că Freiburg este într-o formă excelentă acest sezon și vine în acest meci după 2 victorii consecutive, vom miza pe victoria echipei gazdă în acest meci.

25 de lei Free Bet și 250 rotiri gratuite fără depunere la Sizzling Hot!
Deschide și verifică contul tău Superbet azi!

FC Volendam vs. Feyenoord, Eredivisie – 2 (Echipa oaspete câștigă)

Superbet1,38Pariază
Betano1,40Pariază
NetBet1,36Pariază
WinMasters1,37Pariază

A doua partidă propusă de noi vine din prima ligă a Olandei cu meciul dintre FC Volendam și Feyenoord.

Gazdele acestui meci se află pe ultima poziția a clasamentului și nu au parte de un sezon deloc reușit în Eredivisie, deoarece au reușit să obțină doar 6 puncte din 12 meciuri jucate, iar din ultimele 5 meciuri jucate 4 au fost înfrângeri.

Feyenoord stă mult mai bine în clasament și este pe poziția a 5-a, cu un total de 24 de puncte cumulate în 11 meciuri jucate, având 27 de goluri marcate și doar 12 primite.

Ținând cont de diferența foarte mare de valoare dintre cele două echipe, dar și de golaverajul echipei Volendam care are doar 13 goluri marcate și 33 primite, deducem faptul că este victimă sigură în această partidă și vom miza pe victoria fără probleme a echipei oaspete.

Înregistrează-te la Betano cu codul BET77 pentru un Freebet de 77 de lei!
Pariază acum!

St. Johnstone vs. Rangers, Premiership – 2 (Echipa oaspete câștigă)

Superbet1,30Pariază
Betano1,32Pariază
NetBet1,27Pariază
WinMasters1,30Pariază

A treia partidă din lista celor propuse de noi vine din prima ligă a Scoției cu confruntarea dintre St. Johnstone și Rangers.

Gazdele acestui meci nu au parte de un sezon foarte reușit în Premiership, aflându-se pe poziția a 8-a cu un total de 16 puncte cumulate în 13 meciuri jucate, așadar rezultate mixte pentru această echipă.

Rangers se află pe poziția a doua în clasament și este la doar 4 puncte în urma echipei Celtic, având 29 de puncte cumulate în 12 meciuri jucate, iar din ultimele 5 meciuri jucate în campionat 4 sunt victorii.

Ținând cont de faptul că Rangers se descurcă foarte bine în Premiership, iar ultimele 4 meciuri directe dintre cele două echipe au fost câștigate de Rangers, vom miza pe victoria echipei oaspete în acest meci.

Așadar ziua de 6 noiembrie vine cu multe meciuri interesante și mult așteptate de iubitorii fotbalului, dar noi am selectat acele meciuri care au rezultate ușor de anticipat și vă oferă deci cele mai bune șanse de câștig la pariuri. Pariază și tu folosind recomandările noastre de ponturi 1×2 câștigătoare și te asigurăm că nu vei regreta!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status