Ponturi 1×2 bune pentru 28 septembrie 2022

Home » Ponturi 1×2 bune pentru 28 septembrie 2022

Cu toate că miercuri suntem obișnuiți cu meciuri din Liga Campionilor, ziua de 28 septembrie aduce cu ea oportunități senzaționale pentru iubitorii pariurilor sportive cu meciuri din America de Sud, mai precis din prima ligă a Braziliei. Mai jos am făcut o selecție de 3 meciuri care considerăm noi că sunt ponturi 1×2 bune pentru 28 septembrie, așadar acordă-le o șansă pentru a vedea cum poți deveni și tu câștigător.

Fluminense – Juventude 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă1,35Pariază
Betano1,31Pariază
NetBet1,30Pariază
WinMasters1,33Pariază

Primul meci din lista celor propuse de noi este confruntarea dintre Fluminense și Juventude.

Echipa gazdă a acestui meci vine în această partidă după o serie de două victorii consecutive și se află pe poziția a 3-a, iar dacă rămâne în top 4 până la finalul sezonului se va califica direct în faza grupelor Cupei Libertadores.

Juventude este ultima clasată în prima ligă a Braziliei, fiind la nu mai puțin de 9 puncte distanță de salvarea de la retrogradare, așadar fără perspective realiste de a continua și sezonul viitor în Serie A.

Având în vedere faptul că echipa gazdă are toate motivele să lupte pentru a obține victoria, iar Juvendute pare resemnată cu situația actuală, vom miza pe victorie echipei Fluminense în această partidă.

Corinthians – Atletico Goianiense 1 (echipa gazdă câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă1,55Pariază
Betano – cea mai bună cotă1,55Pariază
NetBet1,50Pariază
WinMasters – cea mai bună cotă1,55Pariază

Corinthians va primi vizita echipei Atletico Goianiense în etapa cu numărul 28 din Seire A.

Corinthians vine în această partidă după o serie de meciuri ceva mai dezamăgitoare, cu 2 înfrângeri, 2 remize și doar o victorie în ultimele 5 etape de campionat. Corinthians se clasează pe poziția a 5-a în campionat, fiind la doar un punct în spatele echipei aflate pe locul 4, și își dorește cu siguranță să încheie sezonul în top 4 pentru a se califica direct în grupele Cupei Libertadores și să evite meciurile de calificări.

Atletico Goianiense este la polul opus în campionat, fiind clasată abia pe penultima poziție în clasament, iar faptul că vine după o serie de 4 înfrângeri consecutive denotă perioada dificilă prin care trece echipa.

Având în vedere faptul că echipa gazdă a acestui meci este la mare luptă pentru clasarea în top 4 și având în vedere faptul că oaspeții acestui meci par să traverseze o perioadă destul de teribilă, nu putem miza pe altceva decât victoria echipei Corinthians în acest meci.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Internacional – Bragantino 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – cea mai bună cotă1,85Pariază
Betano1,82Pariază
NetBet1,75Pariază
WinMasters1,83Pariază

Ultimul meci propus de noi pentru data de 28 septembrie este confruntarea dintre Internacional și Bragantino din prima ligă a Braziliei.

Internacional este clasată pe poziția secundă în campionat având un total de 49 de puncte cumulate în 27 de meciuri jucate, și se află la 8 puncte în spatele liderului Palmeiras, dar mai sunt suficiente meciuri pentru a ajunge pe prima poziție în campionat. Faptul că Internacional vine după 4 victorii și o remiză în ultimele 5 meciuri jucate denotă faptul că echipa dorește să facă performanță în acest sezon.

Bragantino este pe la mijlocul clasamentului și se află pe poziția 13 în campionat, la același număr de puncte cu echipa aflată pe poziția 12, dar cu golaveraj inferior. Cu toate acestea, echipa are o serie de 3 remize consecutive și o înfrângere în ultimele 4 meciuri jucate, așadar e clar că echipa se chinuie puțin să acumuleze puncte.

Având în vedere faptul că Internacional pare literalmente de neoprit în campionat și pare determinată să fie liderul clasamentului până la finalul sezonului, dar și ținând cont de faptul că acest meci se joacă pe stadionul echipei Internacional, vom miza pe victoria gazdelor în acest meci.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Așadar ziua de 28 septembrie aduce cu ea oportunități de neratat pentru iubitorii pariurilor sportive și o serie de ponturi 1×2 bune. Meciurile propuse de noi au rezultate ușor de anticipat, dar mai presus de toate sunt foarte uor de plasat și urmărit la pariuri iar cotele oferite de casele de pariuri sunt foarte generoase, făcându-le astfel cele mai bune ponturi 1×2 pentru 28 septmbrie. Pariază și tu acum cu ajutorul propunerilor noastre și vei vedea cât de ușor este să câștigi!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status