Ponturi 1×2 bune pentru 25-08-2022

Home » Ponturi 1×2 bune pentru 25-08-2022

Cum ne-am obișnuit deja în plin sezon competițional, ziua de joi este sinonimă cu două mari competiții: Europa League și Conference League. Bineînțeles că nu există excepție nici pentru ziua de 25 august, în care aceste două competiții aduc confruntări de mare interes pentru iubitorii sportului rege și pentru cei pasionați de pariuri. Mai jos am făcut o selecție a meciurilor ce prezintă oportunități foarte bune pentru profit, iar tot ce ai de făcut este să citești următoarele rânduri cu ponturi 1×2 bune pentru a vedea și tu cât de ușor este să câștigi!

Ponturi 1x2 bune

Sheriff Tiraspol – Pyunik Yerevan 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – top cotă!1,55Pariază
Betano1,53Pariază
NetBet1,48Pariază
WinMasters1,47Pariază

Primul meci din lista propusă de noi este confruntarea din calificările pentru grupele Europa League dintre Sheriff Tiraspol și Pyunik Yerevan. Prima confruntare a acestei duble manșe s-a încheiat fără goluri la Yerevan.

Datorită acestui fapt, echipa gazdă pornește cu un avantaj în această partidă, deoarece dispută meciul retur în fața propriilor suporteri. Mai mult decât acest lucru, meciul tur a fost dominat de Sheriff Tiraspol, care pe lângă posesie a avut mai multe ocazii de gol și mai multe șuturi pe cadrul porții decât Pyunik.

Luând în considerare toate aceste lucruri, dar și forma foarte bună demonstrată de Sheriff Tiraspol sezonul trecut în Champions League, vom miza pe o victorie a echipei gazdă în acest meci.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Fenerbahce – Austria Viena 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – top cotă!1,45Pariază
Betano – top cotă!1,45Pariază
NetBet1,39Pariază
WinMasters1,40Pariază

Fenerbahce va primi vizita echipei Austria Viena în meciul retur din dubla manșă de calificare pentru grupele Europa League. Meciul tur s-a încheiat cu victoria nemiloasă a echipei Fenerbahce cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Viena, după un meci destul de echilibrat din punct de vedere al posesiei, ocaziilor de gol și șuturilor pe poartă.

Având în vedere faptul că această partidă se joacă la Istnabul într-o atmosferă absolut incendiară, așa cum ne-au obișnuit turcii, și luând în considerare faptul că este aproape imposibil echipei din Viena să mai spere la calificare, vom miza pe o victorie fără probleme a gazdelor acestui meci.

Înregistrează-te la Betano cu codul BET77 pentru un Freebet de 77 de lei!
Pariază acum!

CFR Cluj – Maribor 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet – top cotă!1,70Pariază
Betano – top cotă!1,70Pariază
NetBet1,60Pariază
WinMasters1,64Pariază

Ultima confruntare propusă de noi este cea din calificările pentru grupele UEFA Conference League dintre campioana României CFR Cluj și Maribor.

Meciul tur s-a încheiat fără goluri între cele două echipe, cu toate că raportul ocaziilor de gol a fost de 11 la 9 în favoarea clujenilor, iar posesia a fost împărâită aproape egal.

Având în vedere valoarea lotului ardelenilor și experiența lor în cupele Europene, dar și luând în considerare faptul că acest meci se joacă la Cluj iar CFR va beneficia de sprijinul propiilor suporteri, vom miza pe o victorie a echipei gazdă în acest meci.

Înregistrează-te la Betano cu codul BET77 pentru un Freebet de 77 de lei!
Pariază acum!

Așadar nu rata șansa ta de-a face un profit frumos cu cele mai bune ponturi 1×2 pentru 25 august. Nu te derutăm cu pariuri greu de înțeles și cote greu de urmărit, cu aceste ponturi 1×2 totul este simplu, mizăm doar pe rezultatul final al unor meciuri care considerăm că sunt foarte predictibile, iar astfel șansele tale de câștig sunt foarte mari.

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status