Ponturi 1×2 bune pentru 2 noiembrie 2022

Home » Ponturi 1×2 bune pentru 2 noiembrie 2022

Așa cum suntem obișnuiți la mijlocul săptămânii, dacă este miercuri e zi de Champions League, iar a doua zi a lunii noiembrie aduce multe meciuri spectaculoase ce vor fi urmărite cu mult interes. Noi am dorit să vă oferim cele mai bune șanse de câștig, iar de aceea am selectat câteva care considerăm că reprezintă ponturi 1×2 sigure pentru 2 noiembrie, așadar acordă-le puțină atenție pentru a vedea cum poți profita și tu!

ponturi 1x2 bune pentru 2 noiembrie

Ponturi 1×2 bune pentru 2 noiembrie:

Real Madrid vs. Celtic – UEFA Champions League – 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,25Pariază
Betano1,24Pariază
NetBet1,22Pariază
WinMasters1,22Pariază

Primul meci al selecției noastre vine din grupa F a Ligii Campionilor cu meciul dintre Real Madrid și Celtic Glasgow.

Real Madrid este liderul acestei grupe cu un total de 10 puncte cumulate în 5 meciuri jucate, și cu toate că sunt matematic calificați în fazele următoare ale competiției madrilenii trebuie să câștige acest meci pentru a fi siguri de faptul că vor câștiga grupa și că vor avea un parcurs mai ușor în primăvara Champions League.

Echipele scoțiene s-au dovedit prea mici pentru cea mai importantă competiție fotbalistică intercluburi din lume, iar la fel precum Rangers, Celtic nu reușește să-și continue parcursul în Europa și încheie grupa pe ultima poziție.

Ținând cont de faptul că Real Madrid dorește să câștige această grupă și de faptul că joacă acest meci pe teren propriu, dar și de faptul că Celtic nu are niciun obiectiv în acest meci, vom miza pe victoria echipei Real Madrid.

GO SUPER! Pariază 50 de lei pe meciurile UEFA Champions League și primești 50 de lei freebet
numai la Superbet

AC Milan vs. RB Salzburg, UEFA Champions League – 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,53Pariază
Betano1,53Pariază
NetBet1,49Pariază
WinMasters1,53Pariază

A doua partidă propusă de noi pentru 2 noiembrie vine din grupa E a Ligii Campionilor cu meciul dintre AC Milan și RB Salzburg.

Acest meci va fi foarte interesant de urmărit, deoarece aceste echipe se află pe pozițiile 2 și 3 în grupă la doar un punct distanță între ele, așadar victoria va decide care echipă va continua parcursul în această competiție.

Ținând cont de faptul că este un meci „pe viață și pe moarte” între cele două echipe, dar și de faptul că AC Milan este echipa mai valoroasă și joacă acest meci pe teren propriu, deci va beneficia de suportul propriilor fani în acest meci, vom miza pe victoria echipei gazdă.

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Manchester City vs. Sevilla, UEFA Champions League – 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,25Pariază
Betano1,22Pariază
NetBet1,21Pariază
WinMasters1,22Pariază

A treia partidă propusă de noi vine din grupa G a Ligii Campionilor cu meciul dintre Manchester City și Sevilla.

Gazdele acestui meci au dominat clar această grupă iar situația în clasament nu se mai poate schimba pentru nicio echipa indiferent de rezultate. Sevilla va juca în Europa League în primăvara Europeană și vine practic fără obiectiv la Manchester pentru acest meci.

Ținând cont de valoarea echipei Manchester City, mult peste cea a Sevillei, dar și de faptul că dispută această partidă pe teren propriu și nu doresc să-și dezamăgească fanii, vom miza pe victoria clară a gazdelor acestui meci.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Așadar ziua de 2 noiembrie aduce multe meciuri interesante și confruntări de foc în Champions League, însă noi am selectat cele mai sigure meciuri pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig, iar propunerile noastre cu ponturi 1×2 sigure pentru 2 noiembrie vin cu meciuri a căror rezultate sunt ușor de intuit. Pariază și tu acum folosing propunerile noastre și vei avea doar de câștigat!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status