Ponturi 1×2 bune pentru 10 noiembrie 2022

Home » Ponturi 1×2 bune pentru 10 noiembrie 2022

Ziua de joi aduce numeroase meciuri interesante cu oportunități pe care niciun parior nu vrea să le rateze. Noi am făcut o selecție de meciuri care credem că reprezintă ponturi 1×2 bune pentru 10 noiembrie, iar tot ce trebuie să faci este să le citești cu atenție pentru a vedea cum poți fi și tu câștigător!

ponturi 1x2 bune pentru 10 noiembrie

Ponturi 1×2 bune pentru 10 noiembrie:

CSM Alexandria – U Cluj, Cupa României – 2 (Echipa oaspete câștigă)

Superbet1,53Pariază
Betano1,57Pariază
NetBet1,49Pariază
WinMasters1,51Pariază

Primul meci al selecției noastre vine din Cupa României cu meciul dintre CSM Alexandria și U Cluj.

Gazdele acestui meci evoluează în liga a 3-a din Românie unde se află pe poziția secundă din grupa 6. Cu toate că este la doar un punct în spatele liderului grupei, CSM Alexandria pare să traverseze o perioadă ceva mai dificilă deoarece din ultimele 5 partide jucate are doar 2 victorii, iar 3 sunt înfrângeri.

U Cluj vine în acest meci după înfrângerea la limită suferită în deplasare la Universitatea Craiova, însă echipa pare să fie în revenire deoarece în ultimele 5 meciuri jucate a reușit să obțină două victorii importante împotriva echipelor Hermannstadt și FCSB.

Ținând cont de diferența mare de valoare dintre cele două echipe dar și de faptul că U Cluj dorește să facă performanță în Cupa României deoarece în campionat are doar obiectivul de a se salva de la retrogradare, vom miza pe victoria echipei oaspete în această partidă.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Feyenoord vs. Cambuur, Eredivisie – 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,22Pariază
Betano1,23Pariază
NetBet1,18Pariază
WinMasters1,20Pariază

Al doilea meci propus de noi în lista de ponturi 1×2 bune pentru 10 noiembrie vine din prima ligă a Olandei cu confruntarea dintre Feyenoord și Cambuur.

Gazdele acestui meci se află pe poziția a 3-a în campionat cu un total de 27 de puncte cumulate în 12 meciuri jucate și se află la doar 3 puncte în spatele liderului PSV, care are un meci mai mult jucat.

Cabuur este clasată pe penultima poziție în clasament cu doar 8 puncte cumulate în 12 meciuri jucate, având 8 goluri marcate și 19 primite. Cambuur vine de asemenea după 3 înfrângeri consecutive, iar perspectivele sale pentru salvarea de la retrogradare devin o dorință tot mai greu de realizat.

Ținând cont de determinarea echipei Feyenoord de a obține victoria și a deveni potențial liderul clasamentului, dar și de faptul că Feyenoord a câștigat toate întâlnirile directe din anul 1994 încoace, vom miza pe victoria fără probleme a gazdelor acestui meci.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Lazio vs. Monza, Serie A – 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,65Pariază
Betano1,65Pariază
NetBet1,60Pariază
WinMasters1,62Pariază

A treia partidă propusă de noi pentru joi a fost selectată din Serie A și are în prim-plan echipele Lazio și Monza.

Gazdele acestui meci au parte de un sezon excelent și sunt clasate momentan pe poziția a 3-a în Serie A cu un total de 27 de puncte cumulate în 13 meciuri jucate și un golaveraj impresionant cu 25 de goluri marcate și doar 8 primite. Lazio vine entuziasmată în această partidă în special datorită succesului obținut etapa trecută în derby-ul cu AS Roma.

Monza nu se poate lăuda cu astfel de performanțe și se află doar pe poziția 15 în Serie A cu un total de 13 puncte cumulate în 13 meciuri jucate, având doar 13 goluri marcate și 21 primite.

Ținând cont de diferența foarte mare dintre cele două echipe, dar și de faptul că acest meci se joacă pe stadionul echipei Lazio, vom miza pe o victorie foarte lejeră a echipei gazdă.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Ziua de 10 noiembrie vine așadar cu multe meciuri interesante dar mai presus de toate cu oportunități excelente pentru iubitorii pariurilor sportive. Noi dorim să vă oferim cele mai bune șanse de reușită și de aceea am creat o listă cu ponturi 1×2 bune pentru 10 noiembrie ce conține meciuri a căror rezultate sunt ușor de anticipat iar cotele sunt foarte generoase. Pariază și tu folosind recomandările făcute de noi și vei vedea cât de ușor este să devii câștigător!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status