✅ ✅ ✅ ✅ Ponturi 1×2 – 10 august

Home » ✅ ✅ ✅ ✅ Ponturi 1×2 – 10 august

Cele mai bogate zile de joi pline cu ponturi 1×2 sunt cele în care avem parte de meciuri fotbal din Europa League și Conference League, cum avem norocul să beneficiem și pentru 10 august. Sunt multe partide din turul al treilea preliminar, manșa tur, de pe urma cărora putem resimți siguranța în a paria pe victoriile unor favorite certe. Pentru că intră în joc echipe de renume din campionate puternice, iar adversarele sunt dintre cele rămase în competiție prin diverse ricoșeuri mai mult sau mai puțin norocoase.

ponturi 1x2

Ponturi 1×2:

FC Santa Coloma – AZ Alkmaar – calificări Conference League – 2 solist (victorie AZ Alkmaar) – ponturi 1×2 ✅

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Superbet1,16Pariază
Mozzartbet1,15Pariază
Get’s Bet1,14Pariază
WinMasters1,15Pariază

Primul duel din lista cu ponturi 1×2 care ne-a ieșit în cale în privința cotelor sigure la victorie este cel din Andorra, unde semi-profesioniștii de la Santa Coloma se pregătesc să facă poze și schimburi de tricouri la final cu adevărații fotbaliști de la Alkmaar. Cu puțină șansă, Alkmaar putea să obțină în sezonul trecut o clasare mult mai bună ce i-ar fi asigurat prezența într-o competiție superioară, dar oricum este obișnuită să ajungă în fazele grupelor din Conference League – după cum s-a întâmplat și la edițiile anterioare. Partida din Andorra ar trebui să fie o simplă formalitate de îndeplinit pentru olandezi, care au oricum apetit de joc ofensiv. Dacă ar fi fost vorba de vreo echipă mai sărăcăcioasă ca abordare poate că am fi putut lua în calcul o marjă de eroare pentru prima manșă.

Viktoria Plzen – FC Gzira – calificări Conference League – 1 solist (victorie Plzen) ✅

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Superbet1,12Pariază
Mozzartbet1,12Pariază
Get’s Bet1,11Pariază
WinMasters1,12Pariază

Continuăm seria cu ponturi 1×2 cu meciul Viktoria Plzen – FC Gzira. Norocul de care a beneficiat la tragerile la sorți de până acum Viktoria Plzen trebuie răsplătit cu un rezultat pe măsură în manșa tur cu maltezii de la Gzira. Plzen s-a chinuit, ce-i drept, cu FC Dritta (Kosovo) în turul anterior, dar putem considera că a fost semnalul de alarmă necesar pentru a fi cât se poată de serioasă abordarea partidei cu maltezii. Iar Gzira are un parcurs de poveste până acum în calificările de Confrence League, ajungând deja cu mult peste nivelul său.

Club Brugge – Akureyri – calificări Conference League – 1 solist (victorie Club Brugge) ✅

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Superbet1,03Pariază
Mozzartbet1,05Pariază
Get’s Bet1,02Pariază
WinMasters1,04Pariază

Poate fi catalogat drept cel mai dezechilibrat duel din preliminariile de Conference League, fiind vorba de două echipe aflate la ani lumină distanță pentru orice criteriu fotbalistic, dar astfel de dezechilibre ne aduc nouă ponturi 1×2 sigure. Club Brugge s-a întărit serios în acest an, pentru a putea face față pe ambele fronturi (campionat și cupe europene), iar Akureyri este o formație din Islanda care nici în propria competiție nu excelează. Oaspeții sunt abia pe locul 7 din 12 echipe în campionatul intern după 17 etape scurse deja. Conjunctura a făcut ca Akuyeri să fi avut adversari chiar mai slabi decât propriile forțe până acum în Conference League și a ajuns până în turul al treilea grație sorților favorabili.

Fenerbahce – Maribor – calificări Conference League – 1 solist (victorie Fenerbahce) ✅

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Superbet1,18Pariază
Mozzartbet1,18Pariază
Get’s Bet1,18Pariază
WinMasters1,19Pariază

Încheiem seria de ponturi 1×2 cu meciul Fenerbahce – Maribor. A târâit-o Maribor cu greu pentru a obține calificarea cu Birkirkara din Malta și apoi cu Differdange din Luxemburg, de fiecare dată fiind la limită foarte mică obținută calificarea. Așa că o întâlnire cu Fenerbahce o plasează pe echipa slovenă în postura de victimă sigură, mai ales la manșa tur de la Istanbul, unde se poate pune problema doar de diferența de scor. Fenerul are de partea sa jucători de mare experiență, precum Dzeko, Tadic sau Batshuaiy, care sunt și foarte buni marcatori în esență. Iar în turul anterior cu Zimbru Chișinău s-a văzut că echipa turcă a tratat serios ambele partide, cu o calificare de 9-0 la general.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status