Plymouth Argyle – Peterborough, EFL Cup, 10-08-2022

Home » Plymouth Argyle – Peterborough, EFL Cup, 10-08-2022

EFL Cup, sau Cupa Angliei, este o competiție anuală de fotbal de tip knockout la care participă echipe din Anglia care joacă în Premier League, Championship, League One și League Two. Una dintre meciurile cele mai interesante din a doua etapă a competiției este meciul Plymouth Argyle – Peterborough United jucat pe stadionul Home Park din Plymouth pe data de 10 august de la ora 21:45.

Sari direct la pont >>

Plymouth Argyle - Peterborough United

Plymouth Argyle F.C.

Plymouth Argyle F.C. vine în această partidă după înfrângerea suferită etapa trecută cu scorul de 2-1 în campionatul intern.

Echipa antrenată de englezul Steven Schumacher a pregătit acest sezon competițional cu o serie de 5 meciuri amicale, din care a reușit să obțină două victorii, două remize și o singură înfrângere.

EFL Cup sezonul trecut

Plymouth a înfruntat sezonul trecut de EFL Cup în prima rundă tot echipa Peterborough United, de care a reușit să treacă cu scorul de 4-0, însă a fost oprită în runda imediat următoare de echipa galeză Swansea, care a învins-o pe Plymouth cu scorul de 4-1.

Obiectiv

Obiectivul echipei conduse de Schumacher pentru acest meci este să obțină victoria, în special datorită faptului că joacă această partidă în fața propriilor suporteri, și să depășească performanța de anul trecut și să ajungă în fazele superioare ale competiției.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-4-2-1) Hardie – Azaz, Mayor – Edwards, Butcher, Randell, Mumba – Wilson, Scarr, Gillesphey – Cooper

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Peterborough United F.C.

Peterborough United F.C. vine în această partidă după o serie foarte bună de două victorii consecutive obținute în campionatul intern, ultima fiind victoria de pe teren propriu obținută în fața echipei Morecambe cu scorul de 3-0.

Echipa antrenată de nord irlandezul Grant McCann a pregătit acest sezon competițional cu o serie de 5 meciuri amicale, din care a obținut două victorii, două înfrângeri și o remiză.

EFL Cup sezonul trecut

Echipa condusă de McCann s-a oprit în prima rundă a competiției sezonul trecut fiind eliminată de rivala sa din acest meci și din League One Plymouth Argyle F.C. cu scorul de 4-0.

Obiectiv

Obiectivul echipei Peterborough pentru acest meci este să încerce să obțină victoria, iar în ceea ce privește competiția aceasta dorește să ajungă în fazele următoare ale competiției.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Marriott, Clarke-Harris, Ward – Kyprianou, Thompson, Taylor – Burrows, Kent, Edwards, Knight – Bergstrom
  • Absenți: Butler, Norburn (accidentați)

Înregistrează-te la Betano cu codul BET77 pentru un Freebet de 77 de lei!
Pariază acum!

Meciuri directe Plymouth Argyle – Peterborough United

În ceea ce privește meciurile directe, cu excepția meciului din sezonul trecut de EFL Cup, cele două echipe și-au împărțit victoriie din ultimele 5 meciuri din campionat, 3 victorii revening echipei Peterborough și două gazdelor acestui meci.

Ponturi pariuri Plymouth Argyle – Peterborough United

Pauză sau Final (PsF 1) cota 1.85 (Superbet)

Ținând cont de faptul că anul trecut Plymouth a câștigat detașat meciul de EFL Cup cu Peterborough, acest meci fiind chiar pe terenul echipei Peterborough, și având în vedere faptul că de această dată meciul se joacă la Plymouth, voi miza pe faptul că la pauză și/sau la final de meci va conduce/câștiga echipa gazdă.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total goluri Peste/Sub (Peste 2.5) cota 1.75 (Betano)

Având în vedere că în ultimele două confruntări dintre cele două echipe s-au marcat minim 3 goluri per meci, și ținând cont de faptul că și în primele două etape din League One ambele echipe au marcat, voi miza pe un meci în care se vor marca minim 3 goluri.

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status