Pegula – Jabeur, Ponturi Pariuri WTA Madrid, 07-05-2022 

Home » Pegula – Jabeur, Ponturi Pariuri WTA Madrid, 07-05-2022 

Trecem în revistă și finala de pe tabloul feminin de la Madrid Open, confruntarea dintre jucătoarea din America, Jessica Pegula și tunisianca Ons Jabeur. Meciul este al doilea a zilei pe arena Manolo Santana și va începe după ora 19 30, ora României. Mai multe detalii despre meciul Pegula – Jabeur, dar și pariurile găsite, în cele ce urmează. 

Sari direct la pont >>

Pegula – Jabeur

Jessica Pegula: Formă jucătoare 

Jessica Pegula a avut un parcurs foarte bun în capitala Spaniei. Jucătoare din Statele Unite a etalat un tenis foarte solid, arătând că zgura nu mai are secrete față de ea. Asta în condițiile în care, la primul turneu pe suprafața roșie în acest an, la Charleston, Pegula nu a făcut decât un tur secund. 

Un singur set a cedat Pegula pe durata acestui turneu. Chiar în primul meci, contra Camilei Giorgi. În rest, americanca a jucat foarte solid și s-a impus autoritar în fiecare partidă. Pe rând, Pegula a trecut de Giorgi, Kanepi, Andreescu, Sorribes Tormo și Teichmann.  

Cum ziceam, victoriile au fost mai mult decât concludente. În ultimele două partide, adversarele nu au făcut mai mult de 4 game-uri pe set. Dar mai mult decât atât, nici Tormo și nici Teichmann nu au emis cu adevărat pretenții. Sau nu au pus probleme jucătoarei din Statele Unite. 

Meciul din ultimul act se anunță mult mai greu. Jabeur a fost poate cea mai în formă jucătoare de la acest turneu, dar Pegula își va juca șansa în prima sa finală WTA 1000 din carieră.  

Ons Jabeur: Formă echipă 

Ons Jabeur a fost cea mai jucătoare de la acest turneu. Tunisianca a arătat un tenis exploziv, specific de altfel stilului ei de joc, dar a controlat autoritar fiecare meci jucat în capitala Spaniei. Iar calificarea în finală a venit pe merit.  

Tunisianca nu a avut deloc un traseu facil. Cu excepția primelor două adversare, drumul până în finală a fost presărat cu nume cu greutate din circuitul feminin. Bencic, Halep și Alexandrova au fost tenismenele pe care Ons le-a eliminat pe rând. Meciul contra sportivei noastre a fost dominat de către tunisiancă, care a câștigat pe merit meciul în fața Simonei.  

La fel de autoritar a condus ostilitățile și în semifinale. Contra uneia dintre jucătoarele cele mai în formă de la Madrid, Ekaterina Alexandrova. A fost 6-2, 6-3 în meciul împotriva rusoaicei, care nu a emis aproape deloc pretenții de la acest meci. Jabeur s-a încărcat cu moral înainte de finala de la Madrid.  

Se anunță o finală cu o favorită clară. Dar Jabeur va avea de muncă în fața unei tenismene care s-a descurcat foarte bine pe durata turneului din capitala Spaniei. Nu ar fi exclus să vedem un meci cu trei seturi! 

Meciuri directe Pegula – Jabeur 

De patru ori s-au mai întâlnit cele două jucătoare, iar raportul este foarte echilibrat, 2-2. Ultima confruntare directă a avut loc în acest an, la Dubai, iar tunisianca s-a impus în minimum de seturi.  

Ponturi pariuri Pegula – Jabeur

Victorie Ons Jabeur cota 1,44 Unibet

Cred că Jabeur își va duce misiunea la bun sfârșit. După ultimele meciuri foarte bune, mă aștept la un joc solid și în partida din finală. Pegula e un adversar complicat, dar în acest moment, tunisianca joacă mai bine și are jocul mult mai adaptat condițiilor de pe zgură. Mizez pe un succes al favoritei finalei! 

H2(2,5) (victorie Jabeur la cel puțin trei game-uri diferență) – @1,65 Superbet

Mizez pe o nouă prestație solidă din partea jucătoarei din Tunisia. Jabeur a câștigat categoric ultimele partide de la Madrid și cred că se va impune autoritar și în finală. Pegula va lupta pentru șansa sa, dar la ora actuală nu poate ține ritmul cu jucătoare de pe locul 10 WTA. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status