Paul – Wawrinka, Ponturi tenis ATP Queen’s, 16-06-2022

Home » Paul – Wawrinka, Ponturi tenis ATP Queen’s, 16-06-2022

Deschidem seria pronosticurilor de astăzi din tenis cu disputa dintre americanul Tommy Paul și elvețianul Stan Wawrinka, din cadrul turului secund de la ATP Queen’s Club Championships. Meciul este programat primul a zilei pe arena centrală și va începe după ora 14:00, ora României. Mai multe detalii despre duelul Paul – Wawrinka, dar și pariurile găsite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Tommy Paul – Wawrinka, Ponturi tenis ATP Queen's, 16-06-2022

Tommy Paul: Formă sportiv 

Tommy Paul e unul din tenismenii buni din circuit. Americanul poate etala un joc bun și foarte bun, pe toate suprafețele. Iar în acest an, rezultatele nu au fost deloc rele. Din contră chiar. 

Specific asta, pentru că, în ciuda unor evoluții bune, Paul nu a obținut de fiecare dată rezultate pe măsură. Cel puțin în ultima perioadă. Sau în special în sezonul de zgură, poate cea mai slabă suprafață a americanului.  

Tommy nu a debutat cu dreptul și pe suprafața verde. Dar cum ziceam, jocul nu a fost rău, în ciuda eșecului. Paul a cedat meciul din turul întâi de la Hertogenbosch, contra compatriotului Brandon Nakashima, la capătul unui meci de trei seturi cu tie-break! Aici, într-un meci întins pe două zile, Tommy l-a învins pe unul din capii de serie a competiției, Denis Shapovalov. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

A fost o victorie meritată pentru american, care acum pleacă cu prima șansă în disputa din runda a doua. Nu va fi însă un meci deloc simplu în fața unuia dintre cei mai experimentați jucători din circuit. Nu ar fi exclus să vedem un nou meci cu trei seturi! 

Stan Wawrinka: Formă sportiv 

Stan Wawrinka a furnizat una din surprizele primului tur de la Queen’s Club Championships. Elvețianul a trecut de un alt american, Frances Tiafoe, la capătul unui meci extrem de disputat și echilibrat, decis în trei seturi la tie-brek. 

Elvețianul a fost la două puncte de eliminare, după ce americanul a servit la 5-4, în decisiv pentru câștigarea partidei. Stan a câștigat trei punte la rând, iar apoi a reușit alte două consecutive și a trimis meciul într-un tie-break decisiv. Iar fostul număr trei mondial a fost mai inspirat. 

Serviciul a fost una din armele cu care Stan a făcut multe puncte contra americanului. Nu mai puțin de 22 de ași a servit elvețianul, iar procentajul de reușită pe prima minge a fost de 89%!! Iar reverul său a făcut din nou senzație! 

Meciul din turul secund va fi cel puțin la fel de greu precum partida contra lui Tiafoe. Dacă nu chiar mai dificil, dar la cum a arătat jocul lui Stan în runda inaugurală, cred că elvețianul își va juca șansa și nu ar fi exclus să vedem un nou succes al jucătorului din Elveția! 

Meciuri directe Paul – Wawrinka

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi tenismeni. Acum doi ani, la Paris Bercy, iar Stan s-a impus în trei seturi! 

Ponturi pariuri Paul – Wawrinka

1s TGP(9,5) (În primul meci se vor juca cel puțin 10 game-uri) cota 1,50 Superbet

Cred că startul de meci va fi mai mult decât echilibrat. Dacă ambii jucători vor fi atenți la serviciu, cred că game-uri se vor derula rapid și sunt șanse să vedem chiar un prim set decis în prelungiri sau tie-break! Mizăm cu încredere pe cel puțin 10 game-uri derulate în actul inaugural! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total game-uri meci – peste 22,5 cota 1,62 Unibet

Voi miza pe un meci cu multe game-uri. Ambii jucători au arme ce se pliază foarte bine pe suprafața verde, iar game-urile ar trebuie să se deruleze rapid. Nu cred că vom avea parte de multe break-uri, astfel că pariem pe minimum 23 de game-uri disputate! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status