Pariuri 1×2 sigure pentru 12 noiembrie 2022

Home » Pariuri 1×2 sigure pentru 12 noiembrie 2022

Ziua de sâmbătă aduce ultima etapă din marile campionate înaintea debutului mult ațteptatei Cupe Mondiale din Qatar. Din multitudinea de meciuri ce se vor desfășura pe 12 noiembrie, am selectat câteva care le considerăm ponturi 1×2 sigure pentru a-ți oferi cele mai bune șanse de câștig la pariuri. Citește și tu rândurile următoare pentru a vedea cum poți profita de această oportunitate!

pariuri 1x2 sigure

Pariuri 1×2 sigure:

Liverpool vs. Southampton, Premier League – 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,25Pariază
Betano1,25Pariază
NetBet1,25Pariază
WinMasters1,25Pariază

Primul meci al selecției noastre vine din Premier League cu un meci ce stârnește mult interes intre Liverpool și Southampton.

Gazdele acestui meci se află pe poziția a 8-a în clasament după un început de sezon foarte modest, în care au reușit doar 5 victorii din 13 meciuri și au acumulat 19 puncte. Cu toate acestea, Liverpool pare să fie în revenire de formă în special datorită faptului că jucătorii accidentați au început să revină iar probleme defensive ale echipei par să fie rezolvate.

Southampton are parte și ea de un sezon foarte slab afându-se doar pe poziția 18 în clasament, cu 12 puncte cumulate în 14 meciuri jucate și un golaveraj dezastruos cu 12 goluri marcate și 24 primite.

Ținând cont de faptul că acest meci se joacă pe stadionul echipei Liverpool unde este cunoscut faptul că publicul influențează pozitiv foarte tare echipa, dar și datorită victoriei obținute de Liverpool în deplasarea de la Tottenham ce le-a urcat moralul, vom miza pe victoria echipei gazdă în această partidă.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Napoli vs. Udinese, Serie A – 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,50Pariază
Betano1,50Pariază
NetBet1,46Pariază
WinMasters1,51Pariază

Al doilea meci propus de noi pentru ziua de 12 noiembrie vine din Serie A cu o confruntare ce noi o considerăm extrem de sigura dintre Napoli și Udinese.

Gazdele acestui meci sunt pe primul loc în Serie A cu un total de 38 de puncte cumulate în 14 meciuri jucate și un golaveraj demn de Premier League nu de prima ligă din Italia, cu 34 de goluri marcate și doar 10 primite.

Udinese are parte și ea de un sezon decent fiind pe locul 8 cu 24 de puncte cumulate în 14 meciuri jucate și 22 de goluri marcate și 14 primite. Udinese traversează totuși o perioadă ceva mai nefastă cu 5 remize și o înfrângere în ultimele 6 meciuri din campionat.

Având în vedere faptul că acest meci se joacă la Napoli iar gazdele vin în această partidă după 10 victorii consecutive în campionat, vom miza pe victoria fără probleme a echipei Napoli în acest meci.

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Lens vs. Clermont, Ligue 1 – 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,45Pariază
Betano1,45Pariază
NetBet1,40Pariază
WinMasters1,43Pariază

Ultima partidă propusă de noi pentru ziua de 12 noiembrie vine din Ligue 1 cu confruntarea dintre Lens și Clermont.

Gazdele acestui meci se află pe poziția secundă în clasament cu un total de 33 de puncte cumulate în 13 meciuri jucate și încearcă pe cât posibil să micșoreze diferența de puncte față de PSG. Lens traversează o perioadă foarte bună cu 4 victorii consecutive în campionat și un golaveraj cu 24 de goluri marcate și 9 primite.

Clermont nu se poate lăuda cu rezultate la fel de bune precum Lens, fiind clasată pe poziția 10 în Ligue 1 cu un total de 19 puncte obținute după 14 etape și un golaveraj negativ cu 18 goluri marcate și 21 primite. Clermont traversează o perioadă ceva mai dificilă în campionat, deoarece în ultimele 5 partide disputate a obținut o singură victorie, 3 remize și a fost învinsă o dată.

Ținând cont de forma celor două echipe dar și de faptul că acest meci se joacă la Lens, vom miza pe victoria echipei gazdă în acest meci.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Așadar ziua de sâmbătă aduce multe meciuri fascinante și oportunități de nerefuzat pentru iubitorii pariurilor sportive, iar noi venim în ajutorul vostru și vă oferim câteva ponturi 1×2 sigure pentru 12 noiembrie, cu meciuri a căror rezultat este ușor de anticipat iar cotele sunt foarte generoase. Pariază și tu folosind recomandările noastre și vei vedea cât de ușor este să fii câștigător!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status