✅ ✅ Pariuri 1X2 sigure pentru duminică 14 mai 2023

Home » ✅ ✅ Pariuri 1X2 sigure pentru duminică 14 mai 2023

Ziua de duminică din acest weekend aduce în prim planul amatorilor de pariuri o sumedenie de meciuri fotbal din toate ligile. Cu unele mai mult sau mai puțin sigure de câștig, noi am pus ochii pe două evenimente în cadrul seriei de pariuri 1×2 sigure de astăzi. Primul meci este o partidă din Bundesliga, iar cel de al doilea din Ligue 1, ambele fiind victorii soliste ale gazdelor ce au tot șansele de câștig.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Pariuri 1x2 sigure

Pariuri 1X2 sigure:

RB Leipzig – Bremen – Bundesliga – 1 solist – (victorie Leipzig)

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Superbet1,25Pariază
Mozzartbet1,28Pariază
Get’s Bet1,25Pariază
WinMasters1,25Pariază

Leipzig primește acasă vizita celor de la Werder Bremen în cadrul etapei cu numărul 32 din Germania, meci ce va începe de la ora 18:30. Gazdele vin după 2 victorii la rând și un total de 4 succese în ultimele 5 etape. Vor porni ca și favoriți cerți și sunt hotărâți să rămână cu toate punctele la finalul meciului pentru a-și consolida poziția de Champions League din campionat.

Pe de altă parte, Bremen are o singură victorie în precedentele 5 etape, și aceea venită în urma jocului contra ultimei clasate, Hertha. Se află în a doua jumătate a clasamentului, fără vreun obiectiv realist de atins pe acest final de sezon. Totuși, sunt la doar 5 puncte depărtare de zona roșie de retrogradare, și trebuie să rămână în gardă și să fie atenți pentru a nu cădea și mai jos decât sunt acum.

Pentru această prim eveniment din cadrul pariuri 1×2 sigure de duminică vom miza pe victoria solistă a gazdelor. Leipzig a arătat o formă foarte bună în ultimele săptămâni, și vrea să continue seria perfectă din confruntările directe contra lui Bremen. Aceștia au nu mai puțin de 6 victorii la rând în ultimele întâlniri directe, și caută succesul cu numărul 7 împreună cu cele 3 puncte puse în joc.

Marseille – Angers – Ligue 1 – 1 solist – (victorie Marseille)

Superbet1,20Pariază
Mozzartbet1,18Pariază
Get’s Bet1,20Pariază
WinMasters1,18Pariază

Marseille primește acasă vizita lui Angers în etapa cu numărul 35 din Ligue 1, partidă ce va începe de la ora 21:45 pe Stade Velodrome. Gazdele sunt nevoite să rămână cu toate cele 3 puncte duminică, mai ales că au pierdut etapa trecută împotriva celor de la Lens și au ratat ocazia de a urca pe locul secund. Rămân la 5 puncte în spatele lor înainte cu 4 etape de final, și așteaptă un pas greșit pentru a putea reduce din diferență.

Angers, pe de altă parte, este ultima clasată din Ligue 1 și prima echipa retrogradată deja și din punct de vedere matematic. Are o serie de 4 înfrângeri la rând în ultimele etape și va juca din sezonul viitor din nou în liga a doua. A fost cea mai slabă formație de-a lungul acestui sezon, unde a înregistrat cele mai puține victorii, doar 3, și cele mai multe înfrângeri, și anume 24.

Pentru acest al doilea eveniment din cadrul pariuri 1×2 sigure de duminică vom miza tot pe o victorie solistă a gazdelor. Ultimele 2 întâlniri directe au fost câștigate tot de către cei de la Marseille, și vor să repete performanța în partida de duminică pentru a-și consolida măcar locul 3. Sunt obligați practic la victorie, în special că forma celor de la Angers este una ce lasă de dorit.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status