Pariuri 1×2 sigure pentru 8 noiembrie 2022

Home » Pariuri 1×2 sigure pentru 8 noiembrie 2022

Cu toate că faza grupelor din Champions League s-a încheiat iar faza optimilor va începe doar în februarie anul viitor, ziua de marți continuă să aducă multe meciuri din cele mai importante campionate ale Europei, deoarece echipele trebuie să dispute cât mai multe etape înainte de mondialul din Qatar. Ziua de 8 februarie prezintă multe meciuri interesante, însă noi am selectat câteva care vă vor ajuta să plasați pariuri 1×2 sigure și vă vor oferi cele mai bune șanse de câștig. Meciurilă vă sunt prezentate în detaliu în rândurile ce urmează.

pariuri 1x2 sigure

Pariuri 1×2 sigure:

Burnley vs. Crawley Town, EFL Cup – 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,25Pariază
Betano1,26Pariază
NetBet1,22Pariază
WinMasters1,25Pariază

Primul meci din lista selecțiilor noastre vine din Anglia din EFL Cup, cunoscută și sub denumirea Cupa Carabao, cu un meci foarte sigur între Burnley și Crawley Town.

Gazdele acestui meci sunt clasate pe primul loc în a doua ligă din Anglia, Championship, cu un total de 38 de puncte cumulate în 20 de meciuri, iar echipa este în mare formă cu 37 de goluri marcate și 23 primite.

Crawley Town face parte din League Two, a patra divizie din Anglia, unde este clasată abia pe poziția 19 cu 14 puncte cumulate în 16 meciuri jucate. Chiar și golaverajul cu 18 goluri marcate și 28 primite ne dă de înțeles că echipa se chinuie destul de tare în liga a 4-a și nu vedem cum i-ar putea pune probleme echipei Burnley în acest meci.

Ținând cont de diferențele astronimice dintre cele două echipe nu avem cum să mizăm pe altceva decât o victorie cât se poate de clară a echipei gazdă în acest meci.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Mafra vs. Porto, Cupa Portugaliei – 2 (Echipa oaspete câștigă)

Superbet1,22Pariază
Betano1,23Pariază
NetBet1,20Pariază
WinMasters1,22Pariază

Al doilea meci propus de noi pentru ziua de 8 noiembrie vine din cupa Portugaliei cunoscută și sub denumirea de Taca de Portugal, cu meciul dintre Mafra și Porto.

Gazdele acestui meci evoluează în liga a 2-a a Portugaliei însă se află abia pe poziția 11 în clasament cu doar 15 puncte cumulate în 12 meciuri jucate și un golaveraj modest cu 14 goluri marcate și 19 primite.

Porto se află pe poziția secundă în prima ligă din Portugalia cu un total de 26 de puncte cumulate în 12 meciuri jucate având un golaveraj de invidiat cu 27 de goluri marcate și doar 8 primite.

Ținând cont de diferența foarte mare dintre cele două echipe, dar și de faptul că Porto este deținătoarea actuală a acestui trofeu câștigat sezonul trecut, vom miza pe victoria echipei oaspte în această partidă.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Napoli vs. Empoli, Serie A – 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,20Pariază
Betano1,20Pariază
NetBet1,17Pariază
WinMasters1,18Pariază

Ultimul meci propus de noi ce completează lista cu pariuri 1×2 sigure vine din Serie A și are în prim-plan echipele Napoli și Empoli.

Gazdele acestui meci se află pe prima poziția în clasament cu 35 de puncte cumulate în 13 meciuri jucate, iar golaverajul pare să nu corespundă unei echipe italiene deoarece Napoli are 32 de goluri marcate și doar 10 primite. Trebuie menționat faptul că Napoli a avut doar 2 remize de la debutul acestui sezon iar restul meciurilor au fost câștigate fără probleme de echipa din sudul italiei.

Empoli nu se poate lăuda cu astfel de reușite și se află pe poziția 14 cu doar 14 puncte cumulate în 13 etape jucate și un golaveraj mult inferior napoletanilor cu 10 goluri marcate și 17 primite.

Având în vedere parcursul surprinzător de bun al echipei Napoli în acest sezon în toate competițiile, dar și faptul că acest meci se joacă pe terenul echipie Napoli, vom miza pe victoria fără emoții a gazdelor acestui meci.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Așadar ziua de 8 noiembrie vine cu nenumărate oportunități pentru iubitorii pariurilor sportive, iar noi am vrut să vă oferim cele mai bune șanse de câștig și am selectat 3 meciuri care consitutie pariuri 1×2 sigure pentru ziua de marți. Pariază și tu folosind recomandările noastre și vei vedea cât de ușor este să fii câștigător!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status