❌ ✅ Pariuri 1X2 sigure – 21 iunie

Home » ❌ ✅ Pariuri 1X2 sigure – 21 iunie

Ne continuăm aventura din cadrul seriei noastre speciale de pariuri sportive, și anume pariuri 1×2 sigure și ajungem la mijlocul săptămânii. Ziua de miercuri ne rezervă startul Campionatului European Under 21, care va fi găzduit de România și Georgia. Noi am pus ochii pe două astfel de evenimente, din grupa A și B ale Europeanului de Tineret, care pe hârtie au toate șansele să fie profitabile.

Pariuri 1x2 sigure

Pariuri 1X2 sigure:

Georgia – Portugalia – Campionatul European Under 21 – 2 solist – (victorie Portugalia)

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Superbet1,36Pariază
Mozzartbet1,40Pariază
Get’s Bet1,35Pariază
WinMasters1,30Pariază

Unul dintre meciurile de deschidere ale Europeanului U21 din acest an va fi duelul Georgia U21 – Portugalia U21. Partida va lua startul de la ora 19:00 și se va disputa pe Dinamo Arena din orașul Tibilisi. Cum Georgia este una dintre țările organizatoare, alături de România, i-a fost acordată calificarea directă în grupele turneului final. Georgienii au avut parte de două partide amicale de pregătire în primăvară, ambele câștigate, prima contra Letoniei U21 și a doua contra Ciprului U21. Pornește clar cu ultima șansă în grupa A, de unde mai fac parte pe lângă Portugalia, și Olanda și Belgia, adevărați granzi ai Europei.

La polul opus, Portugalia este una dintre favoritele la câștigarea trofeului european. S-au calificat la turneul final din postura de câștigătoare a grupei de calificare, unde a înregistrat 28 de puncte dintr-un maxim posibil de 30. A avut 9 victorii și un singur egal în campania de calificare de anul trecut, iar în partidele amicale din primăvară a învins pe rând pe România U21 și Norvegia U21.

Pentru primul meci din cadrul seriei pariuri 1×2 sigure de miercuri vom miza pe victoria solistă a oaspeților. Portugalia este clar favorită în deplasarea de la Tbilisi, unde va întâlni probabil cel mai slab adversar de la acest turneu european. Nu concep altceva decât o victorie miercuri seară iar astfel să înceapă drumul spre trofeu cu 3 puncte care să le ofere primul loc în grupă.

România – Spania – Campionatul European Under 21 – 2 solist – (victorie Spania)

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Superbet1,33Pariază
Mozzartbet1,35Pariază
Get’s Bet1,30Pariază
WinMasters1,25Pariază

Mergem în România, mai exact pe Stadionul Ghencea din București, unde are loc duelul România U21 – Spania U21. Meciul va începe de la ora 21:45 și este cel mai greu start posibil pe care îl puteau avea tricolorii mici. Naționala de tineret a României a avut parte de 2 amicale în anul 2023, cu Portugalia U21 și Germania U21, pierzând în primul meci și remizând în cel de al doilea. Datorită că este co-organizatoare alături de Georgia, s-a calificat direct în grupele europeanului, unde speră să facă o figură frumoasă în fața propriilor suporteri.

Spania U21 a terminat pe primul loc în grupa C de calificare la European, unde a mers aproape perfect. A pierdut un singur meci, contra Rusiei, însă din cauza situației complicate la nivel politic, națională rusă a fost eliminată din competiție iar spaniolii au câștigat la masa verde. Ibericii au o formă de joc de zile mari, cu 10 partide la rând fără înfrângere, și caută să înceapă grupa B cu o victorie care să îi pună pe primul loc.

Pentru al doilea eveniment din cadrul seriei pariuri 1×2 sigure de azi vom miza tot pe o victorie solistă a oaspeților. Spaniolii sunt unii dintre favoriții la câștigarea trofeului, și vor să urmeze pașii echipei mari care a câștigat trofeul Nations League în weekend. Spania U21 s-a impus și în ultima confruntare directă contra României U21 de acum mai puțin de un an, și vine în căutarea unui nou succes miercuri seară.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status