Pariuri 1×2 câștigătoare – 7 noiembrie 2022

Home » Pariuri 1×2 câștigătoare – 7 noiembrie 2022

Chiar dacă e luni, fotbalul nu lipsește și vine cu meciuri interesante ce aduc oportunități foarte bune pentru iubitorii pariurilor sportive. Mai jos am selectat câteva meciuri sigure ce considerăm că pot fi pariuri 1×2 câștigătoare pentru cei ce doresc să parieze, iar tot ce trebuie să faci este să le citești pentru a vedea cum poți profita și tu!

Pariuri 1×2 câștigătoare:

Rayo Vallecano vs. Real Madrid, LaLiga – 2 (Echipa oaspete câștigă)

Superbet1,62Pariază
Betano1,65Pariază
NetBet1,62Pariază
WinMasters1,64Pariază

Primul meci al selecției noastre vine din prima ligă a Spaniei cu meciul dintre Rayo Vallecano și campioana Real Madrid.

Gazdele acestui meci au parte de un sezon decent fiind clasate pe poziția a 9-a în LaLiga cu un total de 18 puncte cumulate în 12 meciuri jucate, având 17 goluri marcate și 14 primite.
Cu toate acestea, nu se pot compara cu Real Madrid care este liderul clasamentului cu un total de 32 de puncte obținute în 12 meciuri jucate și un golaveraj impresionant cu 29 de goluri marcate și doar 10 primite.

Având în vedere diferența foarte mare dintre cele două echipe, dar și rezultatele meciurilor directe câștigate în majoritate de Real Madrid, vom miza pe victoria echipei oaspete în acest meci.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

CFR Cluj vs. U Craiova 1948, Superliga – 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,75Pariază
Betano1,75Pariază
NetBet1,64Pariază
WinMasters1,75Pariază

Al doilea meci al selecției noastre vine din Superliga României cu meciul dintre CFR Cluj și U Craiova 1948.

Campioana României este clasată momentan pe poziția a 3-a în clasament, cu un total de 28 de puncte cumulate în 14 meciuri jucate, având 23 de goluri marcate și 14 primite.

U Craiova 1948 nu se poate lăuda cu un sezon la fel de reușit, fiind clasată pe poziția 14 în Superliga României, având doar 16 puncte cumulate din 16 meciuri jucate, iar din ultimele 5 meciuri a reușit să obțină doar 2 remize și a fost învinsă de 3 ori.

Ținând cont de diferența foarte mare de valoare și formă dintre cele două echipe, dar și de faptul că această partidă se joacă pe stadionul echipei CFR Cluj, vom miza pe victoria gazdelor în acest meci.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Fenerbahce vs. Sivasspor, Super Lig – 1 (Echipa gazdă câștigă)

Superbet1,38Pariază
Betano1,39Pariază
NetBetPariază
WinMasters1,35Pariază

Al treilea meci din lista celor propuse de noi vine din prima ligă a Turciei cu confruntarea dintre Fenerbahce și Sivasspor.

Fenerbahce este lider în campionatul Turciei cu un total de 26 de puncte cumulate în 11 meciuri jucate, iar golaverajul este de-a dreptul impresionant cu 34 de goluri marcate și doar 12 primite.

Sivasspor este clasată abia pe poziția 15 în Super Lig cu un total de 10 puncte obținută după 12 etape, având 11 goluri marcate și 16 primite,

Ținând cont de contrastul celor două echipe în ceea ce privește forma demonstrată acest sezon dar și golaverajul și pozițiile în clasament, vom miza pe victoria fără probleme a echipei gazdă în acest meci.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Așadar ziua de luni aduce numeroase oportunități celor ce doresc să parieze cu meciuri decente din diverse campionate ale Europei. Noi am selectat câteva meciuri pe care dacă le vei juca suntem convinși că vor fi pariuri 1×2 câștigătoare pentru 7 noiembrie, așadar pariază folosind recomandările noastre și vei avea doar de câștigat!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status