Paolini – Juvan, Ponturi tenis WTA Portoroz, 15-09-2022 

Home » Paolini – Juvan, Ponturi tenis WTA Portoroz, 15-09-2022 

Seria pariurilor din tenis continuă cu meciul dintre italianca Jasmine Paolini și una din favoritele publicului din Slovenia, Kaja Juvan, din cadrul turului secund de la turneul de la WTA Portoroz. Partida este penultima a a zilei programată pe arena centrală și va începe după ora 18:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Paolini – Juvan, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Jasmine Paolini: Formă sportiv 

Jasmine Paolini e o sportivă din Italia, în vârstă de 26 ani, clasată pe locul 55 WTA. Jucătoarea din Peninsulă s-a remarcat pe zgură, suprafața sa favorită și locul unde a obținut cele mai bune rezultate din carieră. 

Dar în ultimul sezon și jumătate, Paolini și-a adaptat jocul și pe suprafețe rapide, chiar dacă rezultatele nu au fost cele mai bune. În ultimele 5 partide jucate pe hard, italianca are doar două victorii. 

Din care una a fost aici, în primul tur. A fost un succes în minimum de seturi în fața croatei Tara Wurth, locul 219 WTA. O victorie care îi oferă un moral bun italiencei înainte de disputa din optimi. 

Meciul din turul secund va fi însă mult mai greu decât precedentul. Adversara e o jucătoare bună din circuit, care va avea și publicul în spate. Nu ar fi exclus să vedem un meci decis din nou în minimum de seturi. 

Kaja Juvan: Formă sportiv 

Kaja Juvan e una din sportivele tinere ale circuitului. În vârstă de 21 de ani, tenismena din Slovenia ocupă locul 72 în ierarhia mondială. Dar potențialul jucătoarei slovene e foarte mare, iar în viitorul apropiat poate ajunge fără probleme în top 30. 

Forma de moment nu e însă deloc bună. În această vară, Juvan nu a jucat decât trei partide pe hard, cu excepția meciului din primul tur de la Portoroz. Plus alte 5 partide pe iarbă. La fel ca și adversara sa, Kaja e o jucătoare care preferă zgura și se simte cel mai bine pe suprafața roșie. 

În primul tur, Juvan a trecut de unul din capii de serie ai competiției, franțuzoaica Alize Cornet. A fost un succes în minimum de seturi, 7-6, 6-2 în fața unei jucătoare care a fost în formă în acest an. 

Meciul din turul doi nu va fi ușor, chiar dacă adversara pare, teoretic, mai ușoară. Dar cu fanii proprii în spate, Juvan are forța să mai bifeze un succes la competiția de acasă! 

Meciuri directe Paolini – Juvan 

Va fi primul meci direct între cele două jucătoare! 

Ponturi Pariuri Paolini – Juvan 

2 (victorie Juvan) cota 1,75 Superbet

Va fi un meci echilibrat între cele două jucătoare. Nici una din ele nu e specialistă pe hard, dar Juvan e mai talentată. Și are și publicul de partea ei. Posibil să vedem un meci cu seturi decise în prelungiri sau tie-break, dar avem încredere că Juvan se va impune! 

Total game-uri meci peste 19,5 cota 1,57 Unibet

Credem că scorul final nu va fi disproporționat. Chiar dacă va fi o diferență de trei sau patru game-uri, suntem încrezători că linia oferită va fi atinsă fără prea mari probleme. Un dublu 6-4 face acest pariu câștigător. 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status