Otte – Shapovalov, ponturi tenis ATP Stuttgart, 08-06-2022 

Home » Otte – Shapovalov, ponturi tenis ATP Stuttgart, 08-06-2022 

Un alt meci interesant pe care îl trecem în revistă e disputa dintre germanul Oscar Otte și canadianul Denis Shapovalov, din cadrul rundei a doua de la ATP Stuttgart. Meciul este programat ultimul a zilei pe arena centrală și va începe după ora 17:30, ora României. Mai multe detalii despre Otte – Shapovalov, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Otte – Shapovalov

Oscar Otte: Formă sportiv 

Oscar Otte a avut un start de sezon bun. Jucătorul german a reușit în acest an să evolueze la un nivel mult mai înalt, iar rezultatele nu s-au lăsat prea mult așteptate. E drept, nu au fost titluri câștigate sau prezențe în semifinale sau finale, dar Otte a fost o prezență constantă în tururile doi sau trei a competițiilor la care a luat parte.  

Otte se bazează mult pe serviciu, dar pe lângă această armă, Oscar și-a îmbunătățit și celelalte lovituri. Forehand-ul sau reverul cu două mâini au devenit arme extrem de solide, cu care Otte a făcut multe puncte în meciurile din acest an. 

Pe zgură, teoretic o suprafața pe care nu se simte bine, neamțul a obținut 7 victorii din cele 13 partide disputate. Iar eșecurile au venit în fața unor tenismeni buni sau aflați în mare formă. La primul meci pe iarbă din acest sezon, Otte a trecut ca compatriotul Daniel Altmaier, la capătul a doua seturi cu tie-break. 

Cifrele din jocul neamțului au fost bune. Doar trei șanse de break oferite și 87%! Procentaj de reușită cu prima minge. Meciul din turul secund va fi mult mai greu, dar dacă își va menține nivelul jocului ridicat, cred că Otte își va juca șansa în fața favoritului 4 a competiției. 

Denis Shapovalov: Formă sportiv 

Denis Shapovalov e unul din cei mai talentați tenismeni din circuit, dar forma de moment e departe de potențialul jucătorului în vârstă de 23 de ani. Canadianul nu a avut un sezon bun pe zgură, cu toate că suprafața roșie nu-i displăcea lui Denis. 

Shapovalov a avut evoluții modeste în ultima perioadă, iar rezultatele au fost pe măsură. În ciuda formei, Shapo e în continuare bine clasat în ierarhia mondială. Locul 16 pentru jucătorul canadian, care aici e cap de serie numărul 4. Iarba e una din suprafețele preferate ale lui Denis, iar rezultatele au fost bune de-a lungul sezoanelor pentru canadian. 

Anul trecut Shapovalov a făcut semifinale la Wimbledon, cedând greu în fața liderului și câștigătorului turneului, Novak Djokovic. Denis e la primul turneu pe iarbă în acest sezon si cu siguranță va dori să aibă un parcurs bun în Germania.  

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Debutul pe suprafața verde în acest sezon va fi contra unui adversar cel puțin incomod. Otte a jucat bine în acest an și poate pune probleme. Însă dacă Shapovalov va evolua la potențialul său, calificarea în sferturi nu ar trebui să fie o problemă. 

Meciuri directe Otte – Shapovalov  

Va fi primul meci direct între cei doi tenismeni! 

Ponturi pariuri Otte – Shapovalov  

Total game-uri meci peste 21,5 cota 1,40 Betano

Mă aștept la un meci cu game-uri derulate foarte rapide. Ambii jucători dețin servicii foarte bune, iar dacă se va juca cu prima minge, nu văd mai mult de trei sau patru break-uri. Mizez pe cel puțin 22 de game-uri disputate în această partidă! 

2 (victorie Denis Shapovalov) cota 1,40 Superbet

Cred că Shapovalov poate să debuteze cu o victorie pe suprafața verde în acest sezon. Canadianul se simte bine pe iarbă și dacă va fi atent, poate exploata serviciul secund a neamțului. Chiar dacă partida se va decide în unul sau mai multe seturi cu tie-break, mizez pe victoria numărului 16 mondial! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status