Otte – Kecmanovic, Ponturi tenis ATP Halle, 14-06-2022 

Home » Otte – Kecmanovic, Ponturi tenis ATP Halle, 14-06-2022 

Multe meciuri programate astăzi pe iarba de la Halle și Queen s, iar pentru început trecem în revistă partida dintre germanul Oscar Otte și sârbul Miomir Kecmanovic, din cadrul turului întâi de la ATP Halle. Meciul este programat ultimul a zilei pe OWL Arena și va începe după ora 18:30, ora României. Mai multe detalii despre duelul Otte – Kecmanovic, dar și pariurile găsite, în cele ce urmează. 

Sari direct la pont >>

Otte - Kecmanovic

Oscar Otte: Formă sportiv 

Oscar Otte a debutat cu dreptul și pe suprafața verde. Germanul, care a avut evoluții bune în acest sezon, pe hard și zgură, a reușit și pe iarbă să atingă un nivel bun de joc. Săptămâna trecută, la Stuttgart, Otte a ajuns până în semifinalele competiției. 

Neamțul a fost eliminat de către câștigătorul competiției de la Boss Open, Matteo Berrettini, la capătul a două seturi cu tie-break. A fost însă o evoluție solidă a lui Oscar, care și-a adaptat foarte bine jocul și pe suprafața verde.  

Serviciul, una din armele de bază ale neamțului a funcționat excelent pe iarbă, dar și loviturile de forehand sau rever au dat randament. Oscar încearcă să aibă un nou parcurs bun în fața propriilor fani, dar misiunea de la Halle se anunță mult mai grea. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Primul adversar ieșit în cale la acest turneu e un tenismen foarte solid, ce a arătat un joc excelent în acest an. Otte are însă avantajul că s-a acomodat deja condițiilor de joc de pe suprafața verde și va încerca să facă un nou joc cât mai solid. 

Miomir Kecmanovic: Formă sportiv 

Miomir Kecmanovic a fost unul din cei mai în formă tenismeni în prima jumătate a sezonului. Sârbul a etalat un tenis excelent, iar rezultatele nu s-au lăsat deloc așteptate. Parcursurile de la Indian Wells și Miami sunt printre punctele de reper. 

Și pe zgură sârbul și-a continuat evoluțiile solide, iar Kec a reușit rezultate bune și pe suprafața roșie. Semifinale la Munchen și tur trei la Roland Garros, acolo unde a cedat în fața actualului lider mondial, Daniil Medvedev. Miomir a făcut și un salt în ierarhia mondială, ajungând în top 30.  

Acum sârbul va încerca să își adapteze jocul și pe iarbă și să își continue evoluțiile bune și pe suprafața verde. Miomir nu a evoluat săptămâna trecută la nici un turneu pe cea mai rapidă suprafață din circuit și se află la debut în acest sezon pe iarbă. 

Cu siguranță condițiile de joc îi vor pune poate ceva probleme sârbului, dar Kec are calitatea necesară de a se adapta rapid și pe iarbă. Cred că dacă va reuși să își pună armele în funcțiune, jucătorul din Serbia poate chiar să se impună în această seară. 

Meciuri directe Otte – Kecmanovic

Va fi primul duel direct între cei doi tenismeni. 

Ponturi pariuri Otte – Kecmanovic

1S TGP(9,5) (în primul set se vor juca cel puțin 10 game-uri) cota 1.35 Superbet

Am să merg din nou pe un pariu cu game-uri derulate rapid în primul set al meciului. Ambii jucători au servicii bune, iar dacă se va juca din nou cu acoperișul tras, condițiile de joc vor fi cu atât mai rapide. Mizez pe cel puțin 10 game-uri derulate în actul inaugural! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total game-uri meci – peste 22,5 cota 1,50 Fortuna

Cred că meciul va fi unul cu multe game-uri. Pe iarbă, majoritatea meciurilor, în care sunt angrenați jucători cu servicii bune, game-urile se derulează rapid. Otte are un serviciu foarte bun, în timp ce Kec, nu e la același nivel la acest capitol, dar are o variație mult mai mare a acestei arme. Mizez pe cel puțin 23 de game-uri disputate. 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status