Oțelul Galați – Dante Botoșani, ponturi baraj promovare Liga 2, 08-06-2022 

Home » Oțelul Galați – Dante Botoșani, ponturi baraj promovare Liga 2, 08-06-2022 

Astăzi se decid echipele promovate în Liga a doua, iar noi ne-am îndreptat atenția asupra disputei dintre Oțelul Galați și Dante Botoșani, din manșa retur a barajului de promovare în Liga a doua. Meciul este programat pe stadionul Oțelul, din Galați, cu începere de la ora 17:30. Mai multe detalii de la duelul Oțelul Galați Dante Botoșani, dar și pariurile găsite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Oțelul Galați - Dante Botoșani

Oțelul Galați: Formă echipă 

Oțelul Galați e aproape de revenirea în Liga a doua. Echipa care a câștigat titlul în Liga 1 în 2011 a avut parte de momente delicate. Echipa fanion a orașului Galați a retrogradat în Liga a doua în 2015, dar problemele financiare au dus la falimentul clubului. 

Noul club fondat a reușit să preia sigla și palmaresul formației care a activat ani la rând în Liga 1 și începând din Liga a patra, a reușit să ajungă în cel de-al treilea eșalon. Dar Oțelul nu a reușit să facă pasul spre liga secundă. Anul trecut a pierdut în finala barajului contra celor de la Dacia Unirea Brăila. Acum e din nou aproape de promovare. 

Trupa antenată de Dorinel Munteanu a terminat pe primul loc în Seria a doua din Liga a treia, fără nici o emoție. În semifinale barajului, Oțelul a trecut de Foresta Suceava, 1-0 în tur și 2-0 în retur. Doar că dubla pentru promovarea în Liga a doua pare să fie mai dificilă.  

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

În partida tur, disputată pe terenul celor de la FC Botoșani, scorul a fost indecis, 1-1. Oțelul pleacă cu prima șansă, dar va avea de muncă în fața unei formații fără tradiție, dar extrem de ambițioasă. 

Dante Botoșani: Formă echipă 

Spre deosebire de Oțelul Galați, formația din Botoșani nu are nici pe departe experiența sau tradiția clubului de la malul Dunării. Dante Botoșani e o formației înființată în 2002, dar care până în urmă cu câțiva ani a evoluat doar la nivelul eșalonului din campionatul județean. 

În primele sezoane din Liga a treia, Dante era o echipă decentă, care se poziționa la mijlocul clasamentului, fără nici o pretenție, dar nici nu avea grijile retrogradării. În acest sezon însă, planurile celor de la Dante au fost mult mai mari, iar parcursul, atât din sezonul regulat, cât și din play-off, au dus formația botoșăneană la barajul pentru promovarea în Liga a doua. 

Cu mai mulți jucători experimentați în lot, unii dintre ei având meciuri chiar și la Liga a 1, Dante speră să producă surpriza. În semifinalele barajului de promovare, trupa din Botoșani a trecut de CSM Focșani, după o dublă manșă extrem de disputată. A fost 0-0 în tur, 1-1 la Botoșani, dar Dante a marcat golul calificării în minutele de prelungire. 

Dubla cu Oțelul se anunță mult mai grea. Însă șansele formației din Botoșani la promovare stau încă în picioare. După remiza din manșa tur, Dante speră să facă un meci la fel de bun și la Galați și să trimită meciul cel puțin în prelungiri. 

Formații probabile Oțelul Galați – Dante Botoșani 

  • Oțelul Galați: Dur-Bozoancă – Rus, Yabre, Ghiocel, Farcaș, Neagu, Jardan, Cireș, Nica, Green, Cisotti
  • Dante Botoșani: Ailenei – Dumitraș , Moescu, Ciobanu, Drugă, Aeroaiei, Constantiniu, Corban, Căinari, Codău, Gorovei

Meciuri directe Oțelul Galați – Dante Botoșani 

Cele două formații nu s-au mai întâlnit în afara meciului din manșa tur. 

Ponturi pariuri Oțelul Galați – Dante Botoșani 

1X&0-3 (Oțelul nu pierde și se vor marca maxim 3 goluri) cota 1,42 Superbet

Cred că și meciul retur va fi disputat. Dante va veni la Galați să se apere și nu va ceda în nici un caz fără luptă. Oțelul va avea inițiativa, dar va avea de muncă pentru a se impune în fața formației ce a câștigat Serie 1 din Liga a treia. Am încredere însă că formația gazdă nu va pierde manșa retur a barajului și nu se vor marca mai mult de trei goluri. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie Oțelul Galați cota 1,45 Fortuna

Credem că Oțelul se poate impune în manșa retur a barajului pentru promovarea în Liga secundă. Gălățenii vor avea și publicul de partea lor, unul într-un număr foarte mare, iar experiența superioară poate face diferența. Mizăm pe victoria echipei antrenate de Dorinel Munteanu! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status