Opelka – Korda, Ponturi tenis ATP Madrid, 03-05-2022 

Home » Opelka – Korda, Ponturi tenis ATP Madrid, 03-05-2022 

Un alt meci interesant din turul întâi a mastersului de la Madrid e confruntarea dintre conaționalii americani, Reilly Opelka și Sebastian Korda. Partida este ultima a zilei programată pe terenul trei și va începe în jur de ora 20:30, ora României. Mai multe amănunte despre confruntarea Opelka – Korda, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos.  

Sari direct la pont >>

Opelka – Korda

Reilly Opelka: Formă sportiv  

Reilly Opelka a avut un sezon foarte bun. Americanul a reușit să câștige două trofee în acest an, plus o finală pierdută, la Delray Beach. Iar unul din turnee a venit pe zgură, la Houston, luna trecută.  

Opelka excelează pe hard, dar nu se simte rău nici pe suprafața roșie. Jucătorul în vârstă de 24 ani are un serviciu foarte bun, fiind una din armele sale principale. Dar în ultimele două sezoane, americanul și-a îmbunătățit și alte lovituri, nu întâmplător fiind în top 20 ATP. 

 După succesul de la Houston, Opelka nu a mai reușit să fie la același nivel și săptămâna trecută, la Munchen. Americanul a fost învins încă din primul meci, de unul din favoriții gazdelor, Oscar Otte. A fost un eșec dezamăgitor, suferit în fața unui tenismen mult mai slab cotat.  

Opelka poate să își ia revanșa însă în cadrul celui de-al 4-lea masters al anului. Doar că debutul la ediția din acest an de la Madrid nu va fi deloc ușor. Americanul va da peste unul din conaționalii din circuit, iar partida se anunță mai mult decât complicată. Însă Reilly are șanse la victorie! 

Sebastian Korda: Formă sportiv 

Sebastian Korda vine în capitala Spaniei după un turneu bun făcut săptămâna trecută la Estoril. Americanul a fost foarte aproape de a se califica în finala competiției din Portugalia, dar a cedat în semifinale în fața altui compatriot, Frances Tiafoe.  

A fost însă per total un parcurs foarte bun al tânărului american. Până la eșecul din semifinale, Korda nu cedase set la Estoril. Iar printre adversarii învinși s-a numărat și Felix Auger-Aliassime, numărul 10 mondial. Eșecul cu Tiafoe a fost cumva și cu neșansă, Seba servind în acel meci pentru calificarea în finală. 

Pe zgură în acest sezon, Korda nu s-a mișcat rău. Rezultatul de la Estoril este cel mai bun din meciurile disputate în acest an pe suprafața roșie. Americanul a mai avut un parcurs bun și la Monte Carlo, acolo unde a ajuns până în turul trei. 

Se anunță un meci mai mult decât dificil în compania conaționalului Opelka. Chiar dacă vine după un turneu bun, partida va fi una echilibrată, în care diferențele se vor face în momentele cheie întâlnirii. 

Meciuri directe Reilly Opelka – Sebastian Korda 

Va fi primul meci direct între cei doi conaționali. 

Ponturi pariuri Reilly Opelka – Sebastian Korda 

Victorie Reilly Opelka cota 2.23 Unibet

Cred că partida va fi una mai mult decât echilibrată. Mai ales dacă se va juca cu acoperișul tras. Condițiile indoor vor facilita mult serviciile celor doi jucători și mă aștept să vedem un meci care va merge cap la cap. Cred însă că Opelka poate face diferența la retur, în momentele cheie. 

Min1s 1 (minimum un set câștigat de Opelka) cota 1,44 Superbet

Opelka vine odihnit la Madrid. Americanul a jucat bine la Houston și cred că poate avea un parcurs bun și în capitala Spaniei. Korda a fost la un nivel înalt în Portugalia, dar nu știu dacă va mai putea menține ritmul și aici. Mizez pe cel puțin un set câștigat de americanul de pe locul 17 ATP. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status