Norrie – Khachanov, Ponturi Roland Garros – 27-05-2022 

Home » Norrie – Khachanov, Ponturi Roland Garros – 27-05-2022 

Un alt meci interesant pe care îl trecem în revistă e confruntarea dintre britanicul Cameron Norrie și rusul Karen Khachanov, tot din cadrul rundei a treia de la Roland Garros. Partida este ultima a zilei programată pe Arena Simonne Mathieu și va începe după ora 17 30, ora României. Mai multe detalii de la confruntarea Norrie – Khachanov, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele ce urmează! 

Sari direct la pont >>

Norrie – Khachanov

Cameron Norrie: Formă sportiv 

Cameron Norrie a avut un sezon de zgură foarte bun. Poate cel mai bun din carieră. Britanicul nu avea un tenis deloc adaptat suprafeței roșii, iar rezultatele nu erau deloc bune. Dar în acest an, CAM a reușit să își plieze foarte bine jocul și pe cea mai lentă suprafață din circuit. 

Norrie a bifat și primul titlu pe această suprafață. La Lyon, chiar înainte de debutul celui de-al doilea Grand Slam al anului. Iar Norrie nu a dat semne de oboseală după succesul de pe zgura de la Lyon. Britanicul a câștigat ambele partide disputate în minimum de seturi. E drept, adversarii au fost slabi cotați. 

Însă asta nu ia din meritele britanicului. Din contră. Poziția din clasament i-a facilitat traseul, cel puțin în primele runde ale competiției din capitala Franței. Norrie a trecut de Guinard și Kubler în primele meciuri. Dar greul de acum începe. 

Adversarul din turul trei e unul cu multe peste nivelul celor doi jucători învinși. Dar la forma pe care Norrie a arătat-o, atât înainte de startul Roland Garros, dar și în primele partide de pe zgura pariziană, cred că britanicul poate avansa în optimi. 

Karen Khachanov: Formă sportiv 

Karen Khachanov a jucat și el bine în primele partide de la Roland Garros. Rusul nu a avut un parcurs prea bun în această primăvară în meciurile pe suprafața roșie, în ciuda faptului că jocului lui Karen a funcționat de-a lungul timpului pe zgură. 

Forma nu l-a ajutat pe rus, care nu a reușit să obțină rezultatele dorite în partidele disputate în această primăvară. Cel mai bun rezultat a fost un tur trei la Roma, unde Karen a cedat în fața finalistului din capitala Italiei, Stefanos Tsitsipas. Aici, rusul a jucat bine și abordează cu încredere meciul din turul trei. 

Primii doi adversari întâlniți nu au fost deloc simpli. Nuno Borges și Hugo Dellien au fost tenismenii învinși de către Khachanov. Ambele victorii au fost în patru seturi, dar amândouă meritate. Jocul rusului a fost solid, dar Khachanov poate etala un tenis și mai bun. 

Duelul din runda a treia va fi mult mai greu. Adversarul este în mare formă, iar Karen pleacă cu șansa a doua. Însă cu siguranță Khachanov își va juca șansa și nu ar fi exclus să vedem un meci chiar cu set decisiv! 

Meciuri directe Norrie – Khachanov

De 5 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este foarte strâns, 3-2 pentru britanic. Ultima întâlnire a avut loc anul acesta, în sala de la Rotterdam, iar Norrie s-a impus în minimum de seturi. 

Ponturi Pariuri Norrie – Khachanov

P3,5 (în meci se vor juca cel puțin patru seturi) – @1,55 Superbet 

Cred că partida va fi mai echilibrată decât o arată cotele. Sigur, Norrie a fost într-o formă mult mai bună decât rusul, dar mă îndoiesc că britanicul se va impune în minimum de seturi. Khachanov a avut teste mai grele în primele runde și consider că își va juca șansa. Mizez pe un meci cu cel puțin patru seturi! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total game-uri meci – peste 32,5 – @1,45 Betano 

Meciul nu va fi unul deloc scurt. Partida se anunță a fi extrem de disputată și echilibrată. Nu știu dacă rusul poate realiza surpriza, dar are calitatea necesară de a câștiga cel puțin un set. Norrie e mult mai în formă, dar va avea de tras pentru a câștiga acest meci. Mizez cu mare încredere pe cel puțin 33 de game-uri disputate! 

Ofertă specială pentru Roland Garros!

Betano te premiază cu ocazia turneului de la Roland Garros! Deschide cont în perioada 27 mai – 5 iunie, folosește la înregistrare codul RG50, efectuează o depunere de minimum 25 de lei și vei primi un FREE BET în valoare de 50 de lei exclusiv pentru meciurile de la Roland Garros! Nu mai aștepta! Intră în joc și profită de oferta BETANO

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status