Norrie – Cerundolo, ponturi tenis ATP Lyon, 17-05-2022

Home » Norrie – Cerundolo, ponturi tenis ATP Lyon, 17-05-2022

Deschidem seria pronosticurilor de astăzi cu meciul dintre britanicul Cameron Norrie și argentinianul Francisco Cerundolo, din cadrul turului secund de la ATP Lyon. Meciul este al treilea a zilei programat pe Arena centrală și va începe după ora 15:30, ora României. Mai multe detalii despre confruntarea Norrie – Cerundolo, dar și pronosticurile gândite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Norrie – Cerundolo

Cameron Norrie: Formă sportiv 

Cameron Norrie nu s-a mișcat rău pe suprafața roșie în acest sezon. Chiar dacă a avut un start mai greu, britanicul și-a adaptat mult mai bine în acest sezon jocul pe zgură, iar rezultatele nu s-au lăsat prea mult așteptate.  

Cam are sfert de finală la Barcelona, unde a cedat în fața australianului Alex de Mainuar, un alt jucător ce a evoluat foarte bine în acest sezon de zgură. Britanicul s-a descurcat bine și în capitala Spaniei, acolo unde a ajuns până în turul trei. Și de data asta a fost învins de un jucător de top, Carlos Alcaraz. 

Dar în urma unui meci disputat, decis în trei seturi. La ultimul turneu, cel din capitala Italiei, Norrie s-a oprit doar în turul secund, fiind învins de către Marin Cilic. Însă și croatul a jucat bine în această primăvară și e unul din jucători buni din circuit.  

Norrie vrea să facă un ultim antrenament înainte de Roland Garros și speră să aibă un parcurs cât mai solid la Lyon. Primul adversar ieșit în cale nu e un jucător rău, dar dacă CAM va juca la potențialul său, calificarea în următorul tur nu ar trebui să fie o problemă! 

Francisco Cerundolo: Formă sportiv 

Francisco Cerundolo e un argentinian în vârstă 23 de ani. Sud-americanul a impresionat în acest sezon la turneul de la Miami, acolo unde a ajuns până în semifinale, dând toate calculele peste cap. 

Dar argentinianul e un jucător de zgură. Iar pe suprafața roșie s-a remarcat în circuit și e locul unde se simte cel mai bine. Doar că rezultatele în această primăvară nu au fost cele mai bune pentru Francisco. E drept, după turneul foarte bun la Miami, Cerundolo nu a jucat decât în 6 partide pe zgură. 

Cel mai bun parcurs pe care argentinianul l-a avut a fost la Roma, acolo unde sud-americanul a ajuns pe tabloul principal, după ce a trecut de fazele preliminare. Jocul său nu a fost însă la un nival înalt, fiind dominat în meciul cu Isner. Aici, a trecut greu, în trei seturi de un jucător care nu excelează pe zgură, James Duckworth. 

Partida din turul secund se anunță mult mai dificilă. Cerundolo încă e departe de tenisul său solid pe zgură, iar dacă nu va elimina erorile, nu va putea emite deloc pretenții în fața unui jucător care și-a adaptat foarte bine jocul pe suprafața roșie. 

Meciuri directe Norrie – Cerundolo

Va fi primul duel direct între cei doi tenismeni! 

Ponturi pariuri Norrie – Cerundolo

Victorie Cameron Norrie cota 1.42 Unibet

Cred că Norrie poate să se impună fără prea mari probleme în acest meci. Cerundolo încă nu e la un nivel bun, departe de forma arătată la Miami, iar în fața unuo oponent solid precum e britanicul, nu cred că sud-americanul va putea face surpriza. Mizez pe succesul jucătorului de pe locul 11 ATP. 

H1(-2,5) (Norrie se impune la cel puțin trei game-uri diferență) cota 1,60 Superbet

Norrie e jucătorul mai valoros și asta se va vedea și pe terenul de joc. Britanicul și-a adaptat foarte bine jocul în acest sezon pe suprafața roșie și cred că poate face o figură bună și la Roland Garros. Până atunci, mizez pe o victorie fără emoții a favoritului principal a turneului de la Lyon! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status