Nakashima – Kyrgios, Ponturi ATP Wimbledon, 04-07-2022 

Home » Nakashima – Kyrgios, Ponturi ATP Wimbledon, 04-07-2022 

Deschidem ziua cu numărul 8 de la Wimbledon cu meciul dintre americanul Brandon Nakashima și australianul Nick Kyrgios, din cadrul rundei a patra a competiției de la All England Club. Meciul este primul a zilei pe Central și va începe puțin după ora 15:30, ora României. Mai multe amănunte de la duelul Nakashima Kyrgios, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Nakashima – Kyrgios

Brandon Nakashima: Formă sportiv 

Brandon Nakashima a avut un sezon bun. Indiferent de suprafețele pe care a evoluat. Iar în ultima perioadă, forma a fost bună spre foarte bună. Iarba pare să-i priască tânărului jucător american, iar evoluțiile au fost mai mult decât solide. 

Tenismenul în vârstă de 20 de ani a evoluat în trei turnee înainte de startul celui de-al treilea Grand Slam al anului. Unul în circuitul challenger, la Surbiton și două ATP, Hertogenbosch și Eastbourne. Cum ziceam, evoluțiile au fost bune, chiar dacă rezultatele nu au fost mereu cele mai bune. 

Forma bună a continuat și pe iarba londoneză. În primele trei runde la All England Club, Nakashima a cedat doar două seturi. În primele două meciuri. Iar printre adversarii eliminați s-a numărat și unul din capii de serie, canadianul Denis Shapovalov.  

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Americanul va avea cel mai dificil test în runda a patra. Brandon va da peste unul din cei mai în formă tenismeni de la Wimbledon, dar Nakashima își va juca șansa în fața adversarului de la Antipozi. 

Nick Kyrgios: Formă sportiv 

Nick Kyrgios își continuă forma bună și pe iarba de la Londra. După un start foarte bun, cu evoluții solide Stuttgart și Halle, australianul a jucat la fel de bine și la cel de-al treilea Grand Slam al anului.  

Jucătorul de la Antipozi a avut însă un start mult mai dificil decât și-ar fi imaginat. Nick a avut nevoie de 5 seturi în actul inaugural pentru a se impune în fața unuia dintre favoriții publicului, Paul Jubb. A fost singurul meci în care Kyrgios a avut emoții. 

Au urmat după două victorii clare, în care australianul a fost mai mult decât dominant. Și în fața unor tenismeni buni. Filip Krajinovic, finalistul de la Queen s și Stefanos Tsitsipas, cap de serie numărul patru. Evoluțiile au fost de-a dreptul încântătoare! 

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Meciul din turul al patrulea pare să fie la îndemână, dar australianul nu își va subestima adversarul. Nick e conștient că poate avea un parcurs lung la Wimbledon, dar pentru asta trebuie să își păstreze nivelul de joc etalat. 

Meciuri directe Nakashima – Kyrgios 

Va fi primul meci direct între cei doi tenismeni! 

Ponturi pariuri Nakashima – Kyrgios 

Handicap seturi – Kyrgios(-1,5) – (Kyrgios câștigă la cel puțin două seturi diferență) cota 1,53 Superbet 

Nick Kyrgios a jucat foarte bine până acum. Iar în ultimele două partide a impresionat, dominându-și adversarii de o manieră categorică. Nakashima a jucat și el bine și nu va ceda fără luptă. Totuși diferența de valoare, dar și formă e una categorică și voi miza pe succesul australianului, la cel puțin două seturi diferență!

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Nick Kyrgios H (-3,5) game-uri cota 1,52 Winmasters

Cred că australianul poate să etaleze un nou joc solid. Nick va domina din nou la serviciu, dar a demonstrat că e capabil să câștige și pe serviciile unor serveri de top, așa cum a fost cazul în runda precedentă. Mizez pe victoria lui Kyrgios, la H-3,5 game-uri!  

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status