Nadal – Zverev, Ponturi Roland Garros, 03-06-2022 

Home » Nadal – Zverev, Ponturi Roland Garros, 03-06-2022 

Ziua cu numărul 13 de la Roland Garros programează semifinalele de pe tabloul masculin, iar pentru început vom analiza disputa dintre campionul Rafa Nadal și neamțul Alexander Zverev. Meciul este primul a zilei programat pe Philippe Chatrier și va începe în jur de ora 16:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Nadal – Zverev, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Nadal – Zverev

Rafa Nadal: Formă sportiv 

Rafa Nadal va juca pentru o nouă finala la Paris, chiar în ziua când împlinește 36 de ani! Ibericul își serbează o nouă zi de naștere pe zgura pariziană, iar cadoul perfect e o victorie echivalentă cu o nouă calificare în finala de la Roland Garros! 

Nadal a trecut în sferturi de rivalul Novak Djokovic și s-a apropiat la doar o victorie de liderul mondial în raportul confruntărilor directe, 29-30! A fost un meci foarte solid făcut de Rafa, care l-a dominat pe Nole în multe momente ale jocului. A fost cumva un meci în oglindă cu cel de anul trecut. 

Atunci Rafa pornea mare favorit și era eliminat de Djokovic. Acum lucrurile au stat invers, dar Nadal s-a mobilizat exemplar și a reușit să etaleze un joc exact ca în vremurile bune. Chiar dacă au fost 12 mingi de break oferite, din care 8 salvate, spaniolul s-a remarcat pe mingea a doua, câștigând 60% din puncte. 

Meciul pentru calificarea în finală nu va fi deloc ușor. Poate chiar mai greu decât cel contra lui Nole, însă Nadal e extrem de ambiționat. Cred că ibericul va juca din nou foarte solid și va reuși să își ofere cadoul perfect de ziua sa: calificarea în finala de la Roland Garros! 

Alexander Zverev: Formă sportiv 

Alexander Zverev și-a egalat cel mai bun rezultat al său pe zgura pariziană. Sascha a ajuns din nou în semifinale la Roland Garros și trage speranțe ca va putea bifa cea de-a finală din carieră la un turneu de Grand Slam. Ultimul meci îi dă mare încredere! 

Zverev a trecut în sferturi de senzația din circuit, Carlos Alcaraz, etalând un joc extraordinar. De altfel, neamțul a mai avut câteva partide foarte bune făcute la Paris și dacă va putea menține nivelul de joc, are șanse în partida din această după-amiază contra lui Nadal. Dar pe de altă parte, Sascha încă nu a scăpat de momentele când jocul său scade brusc. 

S-a văzut acest lucru în partida cu Zapata Miralles, când a avut probleme în unele momente. Fără acele scăpări, Zverev chiar ar putea spera la un titlu de Grand Slam. În meciul cu Alcaraz, neamțul a fost foarte solid pe serviciu. Chiar dacă a servit doar 7 ași, procentajul de câștig cu prima minge a fost de 73%. E drept, nici Alcaraz nu a fost la cel mai bun nivel, dar Sascha are toate meritele. 

Meciul pentru calificarea în ultimul act de la Paris va fi mai mult decât dificil. Nadal e foarte ambiționat, iar neamțul va da peste un jucător care va întoarce aproape orice minge. Dacă va repeta însă evoluția din meciul cu Alcaraz, atunci Sascha are șanse bune la calificarea în finală! 

Meciuri directe Nadal – Zverev

De 9 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este de partea ibericului, care conduce cu 6-3! Ultimul meci direct a avut loc anul trecut, tot pe zgură, la Roma, iar Nadal s-a impus cu 2-0 la seturi. 

Ponturi pariuri Nadal – Zverev

HS1(-1,5) (Nadal câștigă la cel puțin două seturi diferență) cota 1,57 Superbet

Cred că Nadal va fi extrem de concentrat și va încerca să joace la un nivel și mai ridicat față de partida cu Djokovic. Ibericul se putea impune și mai clar în fața liderului mondial, dar a avut unele momente de scăpare. Zverev trebuie să fie cel puțin la nivelul din meciul cu Alcaraz pentru a avea șanse, dar mă îndoiesc că va putea menține ritmul. Mizez pe un succes la cel puțin două seturi diferență a campionului de la Paris.  

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie Nadal la H(2,5) game-uri cota 1,40 Betano

Nadal are toate armele pentru a se impune din nou în fața neamțului. Într-un asemenea meci, cu o astfel de încărcătură, factorul psihologic va juca un rol foarte important. Zverev are nevoie de o constanță extrem de mare în joc, însă Rafa are antidot la multe din armele neamțului, astfel că mizez pe victoria jucătorului din Spania la cel puțin trei game-uri diferență! 

Toate piețele, toate cotele, cele mai tari meciuri și
cele mai generoase oferte la Betano!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status